perjantai 24. kesäkuuta 2016

Stadin Reissu 06/2016Tervehdys Suomen Kansa ! (Tai kuka ikinä tätä salaa selaileekin / lukee).

Olen taas käynyt, käväissyt, Helsingissä.
Laskin sinne maihin tässä yksi päivä.
Ja tässä on lyhyt raporttini asiasta.

Aluksi luulin rantautuneeni johonkin väärään paikkaan, johonkin beduiinien erämaahan, mutta sitten hoksasinkin, että "hei!! tämähän ON, Helsinki......muutta...BEDUIINIT OVATKIN TULLEET TÄNNE!!!"

Eli olin kyllä saapunut ihan oikeaan paikkaan. Mutta sitä ei enää tunnista heti samaksi paikaksi, kuin se oli silloin kun siellä lapsena / nuorena kävin.


\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

Stadissa on jo NIIIIIIIIIIIIIIIIN paljon neekereitä, mulatteja, aasialaisia, murjaaneita, ählämejä (kaikkia eri variaatioita), mustaloisia, zombeja ja muita tautisia loisia ja idiootteja yms, ettei sitä enää KOE osaksi Suomea.
Se vain tuntuu joltakin irralliselta ja kokoajan kohtitulevalta, lähestyvältä, uhkaavaltakin, katastroofilta. Joka tulee valtaamaan kotinurkat jollakin vitun hevonpaskaverukkeella, kuten esim "Meillä On Oikeus!". Johon se vääjäämättä muuttuu siitä "Meillä On Unelma" hömpötys-hevonpaskasta.
Vitun lapselliset idiootit.

Siellä ne Hipit ja Hipsterit ja muut perseenreiät vain liitelee, simaillen Cafee Lattea ja smuuthieita ja fruitieita (Fruitie on tosin aivan huippu keksintö sinänsä, itse) ja ostellen saatana kolmenkytäeuron vitun "suomessa käsintehty"jä villapipoja. Kuin pyyt maailmanlopun eellä !

Siellä kaikki vitun spedet "skeittaa" ja breikkaa....ja mitä vielä. Hipit on kuin Wuudstokissa, paitsi sillä erolla etteivät (toistaiseksi) lillu MUDASSA vaan pitkin asfalttia.
Mutta varmasti siellä sivummalla kyllä löytyy myös niitä mudassalöhöäviä versioita. Ja kusessaankilluviakin. Kunhan vaan siirtyy siitä Kampilta vähän johonkin muuhunkin suuntaan.
Kallioon eritoten. Mutta miksi mennä sinne, mistä ei ole paluuta ?!
Se on kuin ne eri maiden "poikkeamavyöhykkeet" jotka ovat ihan tasan TOSIA, joista ei ole paluuta, koska niissä on jokin vitun ulottuvuuksienvälinen portaali(!!) ja joissa havaitaan ällistyttävä määrä erilaisia poikkeusilmiöitä ja UFOja ja humanoideja yms. Mutta joiden ei selkeästikään katsota tällä planeetalla olevan Uutisoinnin väärtejä !
Eheii !! On paljon järkevämpää ja merkittävämpää ja mielenkiintoisempaa katsella sitä minkä väriset hiukset jollain vitun Haliwuudin bimbolla TÄLLÄVIIKOLLA on, tai mitkä farkut jollain perkeleen Zoel-Kardashian-Beelzebuub-Chlöeellä on. Tai kuka vitun puiseva "anna minulle rahasi ja vapautesi orj...Kansalainen!" mulkku on valittu jonkun vitun Neuvostoliiton-Kanslian Verovähennyspäästöjenpäätöksen Zombieidenkoulutusyksikön Alepan reunajohtajan Valiokunnanvaltuuston varapuheenjohtajantittelistä taistelevaksi ehdokkaan avustajaksi.

Ai miin ffs !!


..."VMP"....Helsingissä minua palvelemaan pelmahti yksi murjaani toisen neekerin jälkeen ! Joooooka vitun paikassa on tarjoilija tai kassa tai jokin tuotteiden vahti, neekeri tai murjaani.
Voisin esim vaikka vannoa että yksi likka joka minulle myi erään tuotteen, oli jonkinsortin Somali !!
SOMALI saatana !! S O M A L I !!!

Vittu Somali !!
....uppoaakohan tämä nyt ollenkaan ?! Minä en KOE tämän viestin nyt oikein tehoavan !....siis käsitätkö nyt vitun tahmeaälyinen idiootti, joka tätä kai lukee, että siellä oli S OOOOOOO M A L I I III I I IIIII töissä !!!!

Vittu somali !  USKOMATONTA !!
Kaikkea sitä vittu näkeekin, ja JOUTUU näkemään, kun vanhaksi elää.

...Ei jum....a...Tsiisus Faking Khraist !!

*

Aasialaisia turisteja joka nurkka väärällään niinikään, jotka eivät sinänsä minua ole ikinä haitanneet, mutta olen alkanut niihinkin jo kyllästyä.
Ne näyttää kaikki aina ensinnäkin ihan samalta ! Ne samat vitun kengät ja vaatteet ja kamerat ja hatut ja kaikki. Niillä on kaikilla luultavasti sama saatanan nimikin, joku Mika Park-Wong-Lee tai Aasialainen Henkilö nro. ......ja henkilön järjestysnumero.

(Satuin myös erään Amerikkalaisen lähistölle kun hän vaimoineen oli ostoksilla, ja pääsin nauttimaan Livenä Anglojen ällistyttävästä huumorintajusta ! HAHaa... se hänen kepeä letkautuksensa naurattaa vieläkin. Ihan oikein tosissaan, tämä ei ole mitään sarkasmia. Angloille se sellainen on vain niin kadehdittavan luonnollista ja helppoa ja lennähtää suusta tuosta vain. Jotain mitä saa hymyillä vielä piiiitkään sen jälkeenkin.)

Sain myös kokea itse ja Livenä, niinikään, Suomen Kauhistuttavan Kalliit Hinnat ! hiphei ! Ja; vittu ne on kalliita !

On neljän euron kroissanttia ja neljänkympin myssyä, ja on kuuden euron kakunsiivua ja mitä vain mitä saa täältä "Landelta" murto-osalla tuollaisista hinnoista.... tuollaisilla hinnoilla.
En tiedä millä vitulla siellä oikein eletään, mutta JOSTAIN ne saa jotakin ylimääräistä rahaa kyllä......... ei sitä muutenkaan voi selittää.

Siellä kai versoo jossakin jokin vitun pensas joka suoltaa silkkaa käteistä rahaa. Siitähän Jyrkin sukunimikin on kai peräisin. Kuten monen suomalaisen sukunimi, sekin on vain suoraan luonnosta.
Kuten voidaan sanoa äijän sisällönkin olevan......

*

Vapaamuurarien Temppeli on edelleen remontissa ja pressun alla.
Maailmanpyörään ei mielesstäni pääse, tai ainakaan siinä sen juurella ei ole enää sitä puista tasannetta ja kahvittelumahdollisuuksia.

Näin myös niitä "Poliitikoita"kin mielestäni pari kappaletta. Sinne ne saatanan limanuljaskat rotat, menivät, kuin rotat viemäriin, sinne Sibeliustalon kellariinsa. Pakoon auringonvaloa ja ihmisiä ja tekojensa seurauksia yms.
Virnistellen typerän voittajan elkein toki, matkallaan sinne alas.

Sekin on saatana jossain remontissa se Kansallismuseon torni !!

Perkele sentään !! Pitääkö joka  vitun  komean arkkitehtuurin ilmaus mennä ja vittu PEITTÄÄ jollakin !?!?
Ja jättää ne saatanan vitun spurgut ja skeittarin paskpäät siihen näkyville ?!
Vittu NE siinä pitäisi peittää jos jotain. Ja ehkä remontoidakkin jotenkin. Tai tyrkätä rautatielle. Ja miksi ei; sinnehän ne itsekkin itsensä ennenpitkää ohjaa, ja saa päätymään.


*

Yksi asia mikä MINUA ainakin etoo melko suunnattomasti, on se että nykyään sitä KUULEE erilaisten vitun limanuljaska-ählämien puhuvan jo jopa jumalauta KESKENÄÄN; MINUN KIELTÄNI !! TÄTÄ kieltä.
Suomen !!! kieltä.

Siihen en osaa oikein reagoida mitenkään. Se yllättä joka kerta, se on niiiiin outoa. Vittu...vittuako te suomea puhutte ?! Ja MITEN ?!?!
MITEN se on mahdollista !?

Ai saatana sentään, vitun typerät muulit ja kusipäiset "tunarit".
Teidän vain piiiiiti mennä ja vittu ANTAA, oikeinko tarjottimella(?), meidän yksi merkittävimmistä EDUISTAMME, pois. Viholliselle. Eli tämän oudon ja omintakeisen ja harvinaisen KIELEN osaaminen ja ymmärrys. Vaikka sitten vain "välttäväkin".

Minun pitää kai opiskella kohta joku uusi kieli, itse itselleni, koska minähän en vittu puhu muslimien kanssa samaa kieltä! En saatana ikinä !!
Joudun ehkä syömään sanani ja oppimaan erään toisen, joskin hyvin samankaltaisen, vihollisen kielen; elikkä, nimittäin, Klingonien.
Ja SITÄ, en tee mielelläni !  Biliiv Mii !Ja tuon^^  tuon "kielijutun" - voi nähdä osana tätä "Monikulttuurin™" STRATEGIAA. Jonka järkeily lienee seuraava; nehän puhuu jo suomea, on syntyneet suomessa; ovat suomalaisia ! Pulinat Pois !
Eli: kutsumatonta vierasta on paljon vaikeampi kammeta enää pois, ja ulos, kun se ON JO asettunut taloksi, kotiutunut.
Tullut niinsanotusti jäädäkseen.

Vaikka en tiedä....ehkä minä "pelkään" tai "huolehdin" turhia, sillä ennenpitkäähän ne joka tapaukseesa "radikalisoituu" eli tulee täysi-ikäisiksi, ja juoksee pommit vyötäröllään, kiljuen, johonkin kouluun ja posauttaa (ainakin) itsensä hengiltä. Joten tämä probleema ratkaissee aikanaan itse itsensä.

*

Vittu sentään taas, että alkaa jo vituttaa.

Mutta ennenkuin se karkaa käsistä, sanon jotain mitä olen jo jonkun aikaa halunnut sanoa; olen alkanut oikein TODELLA, kyllästyä kaikkeen ulkomaalaiseen !!

KAIKKEEN. Elokuvista pikaruokaloihin.
Minua sitten vittu VITUTTAA ja turhauttaa se, ettei minun "omistani" ole ikinä mihinkään, ja että he SILTI saatanan käpyaivot paskat luulevat olevansa jossain vitun Vallan Keskiössä; tai että heidän ylipääääätäääään PITÄISI olla siellä !!!!

Sanon sen taas, jos olen sanonut ennenkin; teiltä puuttuu täysin; keskittymiskyky !!

Japanilaisilla ON se.
Pohjois-vitun-Korealaisillakin on sitä jollainlailla.
Norjalaisillakin sitä on enemmän.
Jne.
Mutta Suomalaisen täytyy saatana kohkata ja hössöttää, kaahottaa ja kiirehtiä - pitkin koko vitun MAAILMAA !! Puuttumassa asioihin, näyttäytymässä, kyselemässä "fat...juu..tink of Fin-Land?!", ja sönköttämässä ikäänkuin olisi jokin saatanan kaiken-nähnyt Anglo, jolla on "varaa puhua" edes jostakin joskus jotakin, jollakin tasolla.

LAKATKAA, hei, HÖSSÖTTÄMÄSTÄ SAATANAN KÄPYAIVOT HIHHULIT IDIOOTIT !! Vittu teidän ei TARVITSE sanoa IKINÄ, koskaan, mistään, missään, MITÄÄN !! Eikä KUKAAN tule kaipaamaan tai kyselemään.
Te ette ymmärrä mistä olette luopumassa, ja pakottamassa Meitä Kaikkia, luopuMAAN. Vitun paskarotat !

Vittu tämä OLI, yllättävän hyväkin "Maa" - ja täynnä MAHDOLLISUUKSIA ja POTENTIAA, mutta koska te olette tyhmiä ja LEVOTTOMIA ja alhaisia, paljon alempia kuin minä nuorempana osin kuvitellakkaan(!!!), ja Amerikkalaisten elokuvien kasvattamia......te pilaatte AIVAN. KAIKEN.

AIVAN-vittu-KAIKEN.

Sitten täällä(kin) hölmistellään kohta Amerikan / Juutalaisten peukalo takapuolessa, että "mit.?!.....mi...?...mitmitmi?!...ttäääääh !??! mitenkä...nyt...näin kävi? hei ?...mitä..mikä on tämä tämmöinen?.."


Ehkä Te Muut TARVITSETTE -hyvin selkeän- KOKEMUKSEN siitä että te ETTE ole kuin Muut. Etenkään Amerikkalaiset.
NYT teillä on vielä se Hanimuun vaihe, jonka ajan te luulette olevanne hyvääkin pataa niiden lirkuttavien vitun simpanssien kanssa, mutta ans´olla kun rakkauteenne tuleekin edes se ensimmäinen ryppy !! HAHAAhaa...aijai...ai vittu mä...en tiä...reagoin jotenkin.
KUN teille selviää ettei Anglot ole lähimainkaan yhtä nöyriä kuin esim TE, eikä välttämättä TYKKÄÄ TEISTÄ ! Tai HALUA teitä "samaan neuvottelupöytään" - mikä ikinä se sitten onkin.
Jokin pöytähän se ON, sen minäkin ymmärrän. Jonka ääressä päätetään toisten elämiseen puuttumisen yksityiskohdista yms. Kaikkee sellaista tärkeää.

Mutta taisin ajautua sivuun itse aiheesta, eli Helsinginmatka.

Helsingissä(kin) vituttaa se, että lähes kaikki on AINA jotakin ulkomaalaista. Ja SE että suomalaiset sopulit idiootit, eritoten Kaiken-nähneet-ja-tietävät-teinit "diggaavat" ja arvostavat nimenomaan SITÄ. Sitä surkeaa ja kurjaa massatuotantopaskaa mitä niille tyhmille mulkuille syötetään, ämpäristä ja "tuutin täydeltä".

Minä käväisin esim, vaikka vannoin etten menisi sinne, mutta hei? minkäs näillä vaihtoehdoilla teet ??!! Niin nin käväisin siis siinä VITUN Burger Kingissäkin.
Vittu se on ihan ihme paikka saatana !!
Vaikka ajattelinkin tuossa aiemmin että; miksei suomen Mäkkejä voitaisi jo korvata sillä BeeKoolla, joka se Amerikan YKKÖNEN, siellä mistä se teidän kaikki tärkeä tulee eli siis Amerikassa, toisin kuin tuo räkälä muinaisuudesta, nimeltään Mäkki. Joka on Amerikassa vain pieni tienvarsi "snägäri" / kuppila, jossa toki lienee vähän nostalgiaa ja jotain vitun patinaa ja pulunpaskaa, mutta joka on suurimmaksiosaksi yesterdays news ja passé.

Suomessa vain kaikki muutos on aina niin vitun SUUUUUUUUUUURTA ja MULLISTAVAA !! Sekin, että kumpi noista kahdesta on se taajaman ainoa vaihtoehto varsinaiselle Muinais-Snägärille ja EHKÄ jopa Kotipitsalle.

Mutta eniwei, nyt käytyäni siellä....taidan vetää tuonkin idean takaisin. Se on niin vitun omituinen Nevada, se paikka, että olkoonkin perkele.
Vittu siellä käydään ensin siinä tiskillä tilaamassa, kuin jokin idiootti, ja sitten sinut lähetetään siitä sen pahvimukin kanssa, ei antamaan virtsanäytettä, mutta täyttämään ihan ITSE se vitun kuppi limulla, sinne sivummalle. Johon jäädään sitten pönöttämään, näyttäen ikääkuin muka-khuulilta, siltä kuin "ei tää mua haittaa" -mitä tehdään Pääkaupungissa ja Nuoren Tiedostavaiston seassa hyvin paljon- ja sitten se vitun tilaus haetaan myöhemmin taasen siitä tiskiltä, kun se vitun kalikka kädessä surisee ja välkkyy. Ja piippaa.
TÄMÄ asia ainakin, on Mäkissä monta evolutiivista askelta ylempänä ja edempänä.
Siinä ei ole mitään turhaa vitun kikkailua ja pröystäilyä ja teeskentelyä että "tämä ei suinkaan ole mikään niin triviaali ja arkinen, kuin Pikaruokala!" ja outoa vitun hidastelua yms paskaa. Vaan Mäkissä sitä tilaa jotakin ja joko saa sen, tai sitten odottaa sitä. Ja se TUODAAN sinulle.
Match beta !

Enkä ainakaan minä ole huomannut mitään niin merkittävää eroa Mäkin ja BeeKoon "ruokien" maussa. Tosin Mäkin LIHAA minä en syö, valitsen jotain missä EI OLE PUOLALAISTA lihaa. Mutta muutoin.....sama paskahan se on, ehkä snadisti eri säkissä.


Peräänkuulutan taaskin ScanBurgeria !! Herran Perkele sentään kuinka paljon parempi SE oli, kuin kumpikaan noista vitun sontaläjistä !!
Tsiiiiisus vittu !! Ja se on saatana KOTIMAINEN !! Se on jumalauta Supi-Suomalainen !!

JA !! Siellä sai kebappia !! JA se oli hyvää !! Ai se oli niiiiiiiiiiiiin hyvää !! Niiden Pita-Kebap....ai saatana se oli hyvää......nyt tekee mieli sitä.
Mutta ! MISSÄ ON SCANBURGER ?!?! Minun "taajamassani" esim ?! EI MISSÄÄN !!
Ei sitten missään !!
Ne mitä niitä ON, on kaikki asettuneet kuin KIIIIEEEERTÄÄKSEEN, oikein KIIIIEEERTÄÄKSEEN, minun maisemani !!
Vitun mulkut !! Minä haluaisin IMEÄ niitä TEIDÄN "mulkkujanne" vitun mulkut !!
Vittu minä missään helvetin Mäkissä HALUA käydä, koskaan !!! Siellä käydään vain siksi, miksi suomessa yleensäkkään käydään missään; johtuen VAIHTOEHOTEJEN ABSOLUUTTISESTA puutteesta / vähyydestä.

Jonka toki typerät luulevat tarkoittavan, että "ahaa! tästä siis TYKÄTÄÄN!"
Mutta EI. Ei se sitä tarkoita. Meillä ei vain ole tupannut olemaan mitään vitun VALINANVARAA. MISSÄÄN. Ei vain ravintoloissa.

Ja jos totta puhutaan; on niisanotuissa snägäreissä, yleensä PALJON PAREMMAT niinsanotut safkat, kuin niinsanotussa Mäkissä / BeeKoossa.
Taaskin yksi suomalaisten OMA, mutta sitäkin YLENKATSOMAMPI asia.
Sensijaan että olisitte ymmärtäneet KEHITTÄÄ sitä mikä on "nakkikioski" tai "snägäri" tai what the fuck eva, olette vain luovuttaneet ja menneet Mäkkiin ! Perkeleen lapamadot saatana. Ja samalla toivottelette Amerikkalaiseten Armeijaa tervetulleeksi tännekkin sotimaan tai sotaharjoittelemaan ja SILTI pyllistelette edelleenkin MYÖS Ryssälle.

Päättäkää ny helvetin hölmöt sitten jo perkele !! Kerrankin kurjassa vitun elämässänne saatana.

                                                                                            V I T T U !!
Mutta niin; minä olen täynnä KAIKKEA ulkopuolista, ja Stadi on..täynnä...kaikk...no, tuo sama. "Kaikkea Ulkopuolista".


NYT minä ymmärrään teitä, Äksyt Vanhat Herrat ! Jo vain.
Ai gedit.


On kamalaa nähdä kaikki se mitä ODOTTI / odotti tapahtuvaksi, menemässä likaviemäriin, ja nuorten tyhmien urosten kikkelinkalistelu ja muu tyhmä uho ja TÄÄÄÄÄYSI kyvyttömyys KÄSITTÄÄ - ikinä - mistään - mitään, ja naaraiden alhainen manipulointi ja lauman perässä kohkaaminen ja miten joooooka vitun unelma murskaantuu ja MIIIKÄÄÄN ei muutu. Ei ainakaan hyvään suuntaan, ja miten se sama saatanan peli pyörii, mikä tällä pallolla on lähes "aina" pyörinyt, vain näyttelijät vaihtelevat. Mulkut eivät kuole nuorena. Jne.
Elämä on melko vitun kauheaa lopunkaiken.

*

Maininnan tänne loppuun, ansaitsee myös Stadin tai "Helsingin" -kuuluisat lokit !!
Ne ne vasta huluja ja kusipäitä mulkkuja onkin. Vitun kenopäät, ne tulee saatanat kohti kuin joku vitun Stuka, jokin syöksypommittaja ja katsoo josko saisivat sinut pelästymään ja alistumaan ja josko sitten tiputtaisit, paitsi paskat pöksyyn, jotain ruokaa maahan.
Ovelia vitun piruja ! Mutta aivan helvetillisen tungettelevia.
Ne luulevat jo omistavansa koko paikan !

Katajanokka perkele !! Tehkää nyt VITTU jo jotain sillekkin asialle !!

Ja tästä vielä erityishuomautus; ne SAAAAAAAATANA Katajanokan VITUN, kaaaaaarmivat, perkeleen superjuntit, turvenuijat, oranssit muinaiset telat !! Plus ne lokit.
Ei teillä käy itsellänne vittu mielessä TEHDÄ, NIILLE, jotakin !?!

Vittu; ne on PRESIDENTIN"LINNAN" ja sen UPEAN vitun kirkon EDESSÄ, suoraan siinä saatana EDESÄ.
Suomen yksi merkittävimmistä ja khuuleimmista kohdista ja paikoista, sinänsä.
Hyvin keskeistä.
Nou ?
Hyvin turistirysä ?
Hyvin siis NÄKYVILLÄ ?!?!

Hienoa maisemaa....ja MITÄ siinä saakaan KATSELLA ??!
Thäääät´s faking rait !! TELTTOJA !!
Saatana; junttien junteimmilta Markkinoilta, suoraan jostain saatanan Syvimmästä-Härmästä, jostain vitun Joensuusta tai Ypäjältä tai jostakin, ORANSSEJA saatanan kamalia muinaisia TELTTOJA !! Ja KILJUVIA, päällekäyviä vitun lokkeja !

Ymmärrättekö mikä tässä mättää !?!?


Mie annan junutit teil tämän esimerekin siitä, notta mhiteenkkä pitäisi TELETTOJEN olla !!
Militä niijjen pitääsi näwyttää !! Okei ?


Tällaisen kuvan tallensin jostain jokin aikaa sitten, kyseessä on jokin Englantilainen festivaali. Jokin druidistinen tapahtuma tai jokin. Saattoi olla Glastonburysta tai jostain.
NÄETTEKÖ jotakin EROA tässä Katajanokkaan ?!?

Kiitti.On nähkää telttoja ^^ ja siten on niitä kämäisiä, rupisia, Ryssäläisiä, halpatorin kuvotuksia. Niitä räkäsiä ja ankeita, halpamaisia ja kuvottavia, oransseja yms, vitun kammotuksia mitä siinä on pilaamassa Katajanokkaa.
Ja ne kaikki vitun neekerit ja murjaanit toki myös !!

Kaikki sellanen "pois!".
Kiitos.
Stadilaiset ei elä suomessa.

On "Suomi" ja on Stadi. Ja siis "Eduskunta". Joka onkin ainoa mitä meillä suomlantilaisilla ja stadilaisilla on "yhteistä" - eli vihollinen. Eli "Politiikka" eli "Eduskunta" eli juutalaiset ja kytät ja lait. Jotka 2 jälkeenmainittua ovat KOTOISIN; Juutalaisista.

Mutta älkää sitä miettikö ! Saattaisitte tulla valkoisiksi !
Hei kääk !
Ja se se on varmasti kauhiaa ja Rasististakin™ se on. Kaikkihan nyt tän / sen, tietää !! hei !


Kiitti ! / Haistakaa paska !
Mut silti; kiitti !

Äänestäkä mua.

Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti