tiistai 28. kesäkuuta 2016

Huomautus Stadille / Reissuraportin lisäosa

Unohdin vallan mainita, että: Helsingissä on kadut TÄYNNÄ niitä vitun kurjia Romanian roskia, Romanialaisia likapyykkikasoja, niitä vitun kurjia kusisia kerjäläisiä.

Niitä on siellä kaikkialla ja yhtä paljon, kuin liikennevalo ja lyhty -pylväitä.

Kun kerran koiranpaskakasatkin kerätään nykyään pois/talteen, miksei niitäkin kerättäisi ? Kerjäläisiä siis.
siivottaisi pois, vaikka juurikin muovipussiin tai johonkin.
Koiranpaskapussiin, mihin kuuluvat. Kuten kytät ja lainlaatijat ja poliitikot ja vasurinpaskat ja ehkä eritoten Stubb-Käteinen-Thors-ja KAIKKI muut poliitikot.
No mutta, nyt jo toistan itseäni.

Sry.


P.s Siistiä tää "EU", eikö vain olekkin ?!
Siinä missä oli ennen yksi maailman SINÄNSÄ parhaista paikoista olla / asua, jos ei välttämättä ELÄÄ, on tässä NYT; surkea ja sauhuava raunio, jota hyväksikäyttäen nuuskii ja jota ympäri juoksentelee ja ryömii, satatuhatpäinen vitun Hydra. Koobra Helvetistä, sekalaiset muukalaisrodut ja niiden "derivaatat" ja alaversiot, on murjaania, on neekeriä, on kerjäläistä Romanialaista ja on rottia ja on mustaloisia.
Kaikki pelleilee ja leikkii Amerikkalaista, kaikki räppää tai on tykkäävinään siitä. "Politiikassa" jankutetaan pelkkää, silkkaa, paskaa. Monikulttia ja avoimia rajoja ja jotain humpuukia nimeltä "suvaitsevaisuus" - jolla tarkoitetaan siis sitä, että ns kansalaisen tulisi vain hiljaksiin Suvaita™ "Poliitikkojen" tekemiä rikoksia ja muuta pahuutta. Joka ON, meik nou misteik, Malum In Se.
Ja Helsinkiä koristaa, turistienkin riemuksi, likaiset, tunkkaiset, ulkomaalaiset kerjäläiset ja niiden omistajat. Enkä nyt siis puhu "poliitikoista"."Koiranpaskapussiin ja mereen!!" sanon minä. Ja tuo voisi olla joku sitaattikin...en tiä. Tai "slougani".
Siteeratkaa jos haluatte. Mutta älkää varastako !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti