torstai 23. kesäkuuta 2016

Olympialaiset peruttava

http://www.cracked.com/blog/5-reasons-why-2016-summer-olympics-should-be-cancelled/

Siinä ^^  on vasta 5 syytä miksi Rion Olympialaiset tulisi perua.
Tosin siihen riittäisi yksikin; se että kyseessä on Brasilia.


Tämä on vain yksi uskomaton ja melko järkälemäinen muutos tai tapahtuma, mitä nykyään tulee jo ihan liukuhihnalta, jotka ennen olisivat olleet maatajärisyttäviä "Tapauksia". Eli Olympialaisten PERUMINEN, koska "maa" jossa ne aiotaan järjestää, on totaalinen ja täys -persereikä ja kaoottinen Demonien temmellyskenttä.

Nuo on jo aika vitun hyvät ja pätevät syyt tuossa Kräkkedin listalla.
Eli....
- Zika-Virus
- Saasteet
- Infrastruktuuri, joka on joko ränsistynyttä muinaista roskaa tai sitten sitä ei edes OLE
- turvallisuus (pikemminkin sen puute)
- se ettei KUKAAN välitä

Nuo kun yhdistetään kaikkiin muihin syihin, niin sitä LUULISI että tuollaista helvetin härkäpäistä hevonpaskasuunnitelmaa EI vain enää ajettaisi eteenpäin, kuin käärmettä pyssyyn. Mutta ei !
Niin sitä vain aiotaan ajaa.

Mutta kuten kaikki jotka ovat tarpeeksi katselleet Live Leakkia, tietävät, on Brasilia NIIIIIIIIIIN totaalinen Rikollisten Kaoottinen Perseenreikä ja Luciferin yksi kotikonnuista tällä planeetalla, että sinne meno on miltei sama kuin hyppäisi matkustajalentokoneen matkakorkeudesta ilman varjoa, vain siksi että se ...on....en tiä.. khuulia kai, tai siksi ettei se joku loukkaannu, jolle olet luvannut sen tekeväsi.
Brasiliasta on ehkä kotoisin suuRIN(!!) osa Laivliikin hirvittävimpiin kuuluvista videoista. Ja SE, leidiis-n-zentlemän, sanoo jo jotakin !!
Uskokaa pois vain.

Vittu siellä on tapahtunut ja tapahtuu ja TULEE TAPAHTUMAAN; niiiiiiiiiiiiiiiiin hirveitä ! Niiin hirveitä ! Että suurinta osaa "Rikollista Alamaailmaa" ja muita kyttiä ja poliitikoita, itseäänkin hirvittää.

Vittu se paikka on jotain mitä ei voisi oikein edes keksiä ! Se on ....siis...ninq ihan tasan TOTAALINEN ja pidäkkeetön Rikollinen Kaaos. Plus vielä se saatanan Sumatran kostea kuumuus ja läkähdyttävä pakahduttavuus ja eksoottiset taudit siihen päälle. Se on kuin ..."kuin"(!!)...hahahahah... jokin ilkeiden demonien ja sairaiden Pahuuden mutanttien JA siis tautien, riivaama......muinainen ja alkeellinen helvetinmaisema, syrjässä kaikesta ja täynnä kusipäisyyttä, välinpitämättömyyttä, pahuutta ja "rikoksia" ja ihan vain silkkaa kuolemaa !! Puhumattakaan korruptiosta.
Mistä se KOOSTUU koko moska. Siitä sen maaperä kai rakentuukin, korruptiosta.
Brasiliassa "korruptio" on paitsi sitä mitä se on myös Maa-Planeetalla, niin jonkinlainen materian tila tai alkuaine tai jotain. Se on vain osa luontoa ja olemassaoloa. Kuten huumeet ja niiden kanssa läträävät jengitkin. Joista "Valtio / Hallitus" tuskin on niitä pienimpiä pelureita.

"Brasilia'" on kuin jokin vitun Sekundäärinen Intia !! SE on NIIIN vitun tunkkaisen kurja, saastunut ja likainen.
Kuten näytettiin tai sanottiin jopa Kommarin Uutisissa!!....hetkinen!?...ei..kun venaas .....taisin nyt puhua "KYMMENEN" Uutisista! HAHaha...ahahaaaa, jaaa no...ei mtn ! Mea Culpa. Mutta kuitenkin; kuten siinäkin tuli esiin, ja tuolla Kräkkedissä, Brassien VESI on niin likaista että..........se.... se on niiiiiiiiiiiiiiiin likaista, että...se on tosi likaista !!
Se on siis Ihan Vitun Likaista !!!!
Se on Super-Likaista.
Se on meinaan paskasta !

Se on niin likaista, ettei edes likaan tottunut ja siinä siinnyt likaolento, joka SYÖ likaa ja ON likaa, haluaisi mennä LÄHELLEKKÄÄN(!!) Brasilian vettä, täys suojapuvussa. NIIIN likaista se on. Se on siis: tosi tosi likaista.
TOSI likaista.

Kakkaista. Lähes kai silkkaa kakkaa !! Kuten suurin osa leffoistakin. Ja kaikesta, sinänsä.

*

Sitten on ne paikalliset vitun rikolliset demonit ! Ai Tsiiiiisus vittu miten kylmäverisiä ja mielisairastakin seonneempia ali-troglodyyttejä NE on !!
Fak.
Katselkaa LiveLeakin videoilta. Siinä ne on !! Ja kuinka vitun USEIN ja PALJON !!

Minä en ymmärräkään miten siellä voi olla enää KUKAAN elossa, kuten muslimien hiekkamaailmassakaan. Siis MITEN ?!?!
Siellähän ei OLE eikä TAPAHDU, muuta KUIN, kuolemaa. Eri tavoin. Siellä "muuttujana" on VAIN "rikoksen" laatu ja kesto ja tapahtuman aika & paikka ja muut tämänkaltaiset yksityiskohdat.
Juurihan siellä jo ryöstettiin keskellä kirkasta päivää, aseella sohien, se Aussien paraolympistityttökin. Se jos mikä on reilua, se. Ryöstää joku pyörätuolissa istuva tytsy !

Vittu mikä persereikä saatana !! Tsiiisus Kraist !

Ja sitten on ne paikalliset kytät ja ne huumezombijengit.

Ja kuten paikalliset kommentoikin tuolla Kräkkedissä; luodit on siellä se ykkös-uhka, EI edes se vitun sikavirus !!!!

Josta päästäänkin sitten siihen !! Eli Zika-virukseen.
SE leijailee siellä. Hyttysissä ja muissa vitun lentomulkuissa leviävänä vitun kauhuna.
JOS LUULETTE, että voitte vain mennä sinne ja olla tulematta pistetyksi ja sairastuneeksi ...niin, vittu LUULKAA !! Mutta omapahan on kuolemanne ja epämuodostumanne ja lastenne Quasimodomainen, mutta aivoton, hirvittävä fyysinen, epämuodostunut olemus.
Se päätyy raukka vielä "Poliitikoksi" !! Sehän on käytännössäkatsoen jo taattu. Jos menet Brasiliaan, saat "Poliitikon" lapseksesi.

*

Tämä on niin kertakaikkinen vitun Fiasko ja katastroofi ja naurettava Super-Emämunaus ja lässähdys, ettei tällaista keksisi edes Haliwuud. Ei tällaista vitun onnettomuuksien ja epäkelpoisuuden ja muun, klimppiä voisi edes keksiä. Ei tällaista vitun sähläävää hässäkkää ja katastroofien pyörremyrskyä kukaan uskoisi todeksi jollei se vain olisi sitä. Kuten sanotaan "Totuus on tarua ihmeelllisempää" !!
Ja niin se totta vitun vie ON, tässäkin keississä.Vittu; NE AMPU JAGUAARIN !!
Vittu ne ampu siellä sen saatanan vitun jaguaarinsakkin perkele !! Vittu KISOJEN MASKOTTI TELOITETTIIN !!  Ammuttiin !!

Kuvitelkaa mitä käy jos ja kun joku URHEILIJA tekee tai sanoo jotain mikä ei siellä käy jengin "pirtaan" !!

Silloin PARHAASSA tapauksessa, syntyy vain joukko uusia "paraolympisteja".

*


Älkää herran tähden ainakaan kukaan koskaan MENKÖ sinne !! Brasiliaan.

Do NOT go into it !! Into "Brazil" !! ppl.                                                                                     CANCEL THE OLYMPICS FFS !!!!


OLYMPIALAISET SEIS !! TÖPSELI SEINÄSTÄ JA ÄKKIÄ !!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti