keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Lähi-Idän Alkueläimet
"Alkueläimet" !

Vaikka vähän kesti, niin tulihan(kin) sieltä.
Nyt sai "Lehdistö"kin jo sanottua ihan suoraan Ählämeistä TOTUUDEN; ne on "alkueläimiä".

Hyvä.
Hyvähyvä.

Hyvä näin.
Mutta kuvottavaa tuo itse asia, ja jotain mitä olen koettanut jankata niinikään, jo melko paljon ja kauan. "NE TUO TAUTEJA!!" yms jne.
Ei ketään kai kiinnosta.

Stuppi vain hymyilee, sillä rutikuivalla ja inhottavalla vitun psykopaatinnaamallaan ja syljeskelee toinen toistaan tyhmempiä ja ylimielisempiä lausahduksia ja saneluita Hoi Polloin ärsyttämiseksi ja kaikki muutkin Poliittiset olennot vain aukovat päätään omilleen, vitun kitkerät pikku paskat. Vitun kostonhimoiset pienet ja pelokkaat muulit. Kurjat vitun paskahousut.

Yhtä munattomia kuin kytät ja "rikolliset". Mutta kaikkihan ne ovat yhtä suurta elämän ja Oikean Tien ja oikeuden ja vapauden ja kaiken oikeasti HYVÄN, vastaista laumaa, kytät lait rikolliset lainalaatijat viranomaiset...KAIKKI.
YHTÄ kaikki.


Vittu, lyhyestisanottuna, että; minua sitten KUVOTTAA tämä kaikki VITUN "Pakolais" touhu ja nämä VITUN neekerit ja muut ylimieliset nälvivät ja viisastelevat vitun murjaanit.

PAINUKAA VITTU VITTUUN minun KOTIMAILTANI ja vähän vitun äkkiä !! Tai me PAINAMME teidät !!
Ennenpitkää, eikä teitä auta kyttä eikä laki eikä se KUVITTEELLINEN "entiteetti" nimeltä "Valtio" !!!!!

Uskokaa pois; suomlannin Finuiitti on HYVÄ tasan yhdessä asiassa, ja se on SOTA.

MINÄ en dikkaa siitä, enkä ole siitä ylpeä, mutta minä käsitän kyllä oikein hyvin sen ARVON tai sanoisinko jopa "hyödyn".

Minä olen ...ainakin "välttävän", katuviisas.
Se on kai ihan hyvä ja riittävä arvosana minulle tuosta, viisaudesta, KATU -viisaudesta, "välttävä". Tai jopa "riittävä" tai "mainittava" tai jotain.
JOILTAIN osin ehkä jopa "kiitettävä". En tiä.

*

Olisimpa minä syntynyt Saksaan tai Sveitsiin tai Anglojen Sfääriin tai johonkin osaan tuota OIKEAA IHMIS-SIVILISAATIOTA !! Enkä tänne vitun kurjaan pohjoiseen, epäeläimelliseen helvettiin, täynnä rumia tyhmiä ahdasmielisiä kiukkuisia juntteja ja takapajuisia ja ihmistieteille vielä tuntemattomia apinaolioita ja villi-ihmisiä ja joitain nimeltään "Samojedi".

Se on kai....jokin....koira tai jokin ?


Angloista nähkää, Finuiitit, ON JOHONKIN !!
Anglot on vaaaaanhaa väkeä, joka ja joTa on keitetty niin monissa ja suuuuurissa, liemissä, että ne on OPPINEET !
Angoilla ei ole enää siniset silmät. Nyt ne on jo katuviisaita tätä elämää kohtaan. Mutta teillä, tai "meillä", on vielä oppimisen aikakausi käynnissä, tai ehkä tänne "sopeutumisen" tai jonkin.
Suomalainen ei ole vielä, kuten kukaan muukaan Angloihin verrattuna, valmis tämän planeetan olosuhteisiin.
En tiedä....ehkä Anglo on jokin Paras Tähänmennessä, päivitys tähän Muukalaisten merkilliseen olentoprojektiin nimeltä "Ihminen".
Tosin ne EI OLE täydellisiä ja ne ON myös, MYÖS, kusipäitä.
Mutta; ne saa aikaan !!

Ne rakensi Amerikankin ! Ja tutki ja kartoitti ja asutti koko planeetan !

Mitä TE olette tehneet ?!? Muuta kuin kiukutelleet ja kitanneet kaljaa ja vedelleet "homoja" turpaan ja supistaneet tajuntaanne keinolla millä hyvänsä !?

Hei; miksettte asuisi ihan reilusti vain, luolassa !?!? Ottakaa siitä vitun "kivikautinen juntti" jutusta sitten samalla, kerralla, koko paskasta KAIKKI IRTI !!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti