perjantai 24. kesäkuuta 2016

B R E X I T !

AAAAAAAAAHAHAHAHAAAAA !!!! HALLELUJAAAA !!!!!!!!!

Jiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA!!!!!!
Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
*s u o r a a   hysteeristä  h u u t o a !!*

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 1!!11!!!111!!!!!!111 ...2 !!!!

Ja vaikka kuuuuuiiinka jarruteltiin !! Vaikka kuuuuuiiiinka jaaruteltiin ja peloteltiin !!
AHAHaha....hahahaha, jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !! Auauauauauauauauwauwauwauwauauauauaaaaaaaaaaaaaa !!Hoooouliiii Gaaad !! FAK JEAAAHHHHH !!!!!!                                                                                        * * * * * * * * * *
Mjaaaauuuuuuu !!

Siiiiieeltä se tuli !! Siiiiiiieeellltä se tuli !!! Angloista oli siihen edelleen; sanomaan Kuninkaalle "ei!" !!! Aahahahahaaaaaaaaaaa !

M A H T A V A A  A A A A A A AAaaaaa !!
Ttu mä itken !! Mä itken ilosta !! (en tosin oikeasti) ...aijaijaijai...hyvä luoja miten ihanaa nannaa, miten täydellisen ihastuttava Juhannusylläri tästä tulikaan !!

Kiitos Anglot tästä Mittumaarin pelastaneesta Uutisesta !! Kiitos !

THANK YOU BRITS !! TY !!!

Ty !!!!!   Fucking.....fuck !! 

BLOODY MARVELLOUS !!! I´d say, chaps.


*

Ja pitäähän sitä heti, itse itsensä "Virkaan" nimittäneiden vitun kusiruuttien paskalänttien älähtää....
AHahahahaaa....aijai.... alkoiko paskaläntit puntti tutista ?!?! Häh ?!?!
Vittu se on syytä alkaa kalppia johonkin piiloon nyt, nimittäin tästä se lähtee !! Tämä on vasta heilurin vastaiskun ALKU !!! AHAHaaa, MINIMISSÄÄN; joudutte etsimään uuden tulonlähteen, PAHIMMILLAAN .... ...killutte jossakin lyhtypylväässä hirtettynä.

Vittu mikä, täytyy antaa siis oikein erityismaininta, saatanan kuvottava ja MÄRKÄ, paskaläntti tuo Pertti osaakaan olla !! Saatanan kuvottava vitun psykopaattinen kusiliero !!
Äijä sanoo ihan pokkana vain suoraan, että "Kansa äänesti VÄÄRIN" !!! Voiko sitä vittu ylimielisempää typerystä olla, ja SELVEMMÄKSI tehdä, näiden ns "Poliitikkojen" TODELLISTA sisintä. Ja asennetta "Kansaansa" kohtaan" !?!?!?!

Anteeksi nyt vain EUCCCP:n vittupäät, mutta..... eikös TÄMÄ nimenomaan ole sitä mitä sen "Demokratian" TULISIKIN olla ?!?! Ja SE mitä TE olette, TÄYDELLISEN LUVATTOMASTI ja omin valtuuksin, tehneet, nin eikö SE ole ihan TOTAALISTA ja ABSOLUUTTISTA pahuutta ja Totalitärismiä ?!?! Eikö se ole JUURI SITÄ mistä te saatanan "hippisukupolvet" siinä jatkuvasti, vitun kusiruutat, jankuttelette ja varoittelette ja saarnaatte yms ?!?! Eikö se ole JUURI SITÄ itseään ?!?!
Sieltä pahimmasta päästä !?!

Vittu teillä on tyhmyyttä ja kusta päässä, ei voi muuta todeta. Kehtaatte saatana SUUTTUA ja tuohtua SIITÄ, että teille täysin vieraat ja tuntemattomat Toiset Ihmiset, joiden elämään olette (ihan ITSE) VALINNEET väkisin pakkautua ja tunkea ja änkeä,, ja joita olette alkaneet kenenkään pyytämättä & yllättäin, MÄÄRÄILLÄ, sanoivat nyt "ei kiitti" ! Kuinka tuohon VOI mikään, edes KAUKAISESTI.... edes APINAA muistuttava olento, tokaista jotain tuollaista ?!?!
Ne äänesti nyt päin persettä ku MÄ en tykkää siitä ! Ja hei! hei! MÄ, saatan joutua jonkinlaisiin Oikeisiin Töihin !!
Ja TAJUATTEKO te miten vitun TOTAALISEN kyvytön ja kädetön ja päätön ja hyödytön, minä OLEN, ns Tavallisessa Työssä !!?? Häh !??!
Käsittättekö te edes !??!-

Ja aatelkaa; sanovat BRITTIEN "pelaavan aikaa" !! SAMALLA kun itse saatana sanovat että eroprosessi voi kestää 10 vuotta !!
Vittu KYMMENEN    VUOTTA !!

                                               K Y M M E N E N   V U O T T A !!!!!!?!?!?!

Ai miin  W T F !!?!?!

Aatelkaa miten SURKEITA tuollaiset Vapaamuurariluuserit olisi esim  autokauppiaina ?!?! Tsiiiiisus Fak. Sitä kiesiä ei näkyisi KOSKAAN.


Eniwei... Universumi on muistanut minua / meitä tässä nyt, kyllä, kertakaikkiaan. Harvinaislaatuisella tavalla !!
Paitsi että minä sain eräästä rahapelistä edes vähän omiani takaisin, ja koira oli minulle ystävällinen, tuli Brexit ja tuli mm nämä...


Lii Läskipää tikattavaksi !! Se on alku.
Ja Amerikassa on kumottu Neekeripäälikön pyrkimys lisätä Amerikkaansuuntautuvan Mehikaani / Ählämi -tulvan intensiteettiä ja kokoa ja määrää ja syvyyttä ja mukanaantuomia ongelmia.

Siis mitä helvettiä !?!? Miten NÄINKIN monta NÄINKIN hyvää asiaa VOI sattua, NÄIN lähekkäin ?!?! Hei !?!?
Käääääk. Pitääkö tässä alkaa pelätä jotakin ?.....Mitä ?? Mitä tästä seuraa?
Planeetat ovat järjestäytyneet, konjunktio on osunut kerrankin kohdalleen, Jumalat ovat puhuneet, päätöksiä on tehty, mitta on täyttynyt, Länsi on heräämässä, energiakentät on asettumaisillaan kohdalleen, Lucifer on taantumassa, ja laskusuunnassa. All is well.
Allest Klar mein general.Tästä se lähtee nyt sitten, EU:n purkautuminen ja lässähdys. Ja ehkä uusi sellainen Kansainvälinen Ihmisoikeus Tuomioistuin Tribunaali, mikä järkättiin Kolmannelle Valtakunnallekkin.
Tsiigataan mitä tuleman pitää. Mutta tämä oli jo JOTAIN !!FUCKing YES !!!
                                                                                     B R E X I T !!!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti