sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Riihimäen Irakilaisten Karkoitus (RIK)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016060521684383_uu.shtml

Nyt tarjotaan tällaista MaMu-nyyhkytarinaa.

En tiedä enää mitä oikein sanoa.
Ihan ensimmäisenä mieleeni juolahti vain se, että: kaikki ne "Poliitikot" joiden absoluuttinen kusipäisyys ja munattomuus ja kuminen selkäranka, on ylipäätään saattaneet SUOMEN sinänsä, näiden Vaikeiden Päätösten eteen, on ne ALKUPERÄISET syylliset kaikkeen. Ja "Kansan" ne idiootit joilla ei ole paljoa käärmettä kummempaa älykkyyttä tai sielua tai muuta vastaavaa.


Tässä on vain YKSI seuraus siitä, jos ja kun halutaan Kuulua Maailmaan. Tai Suureen Maailmaan; se tuo suuren maailman ONGELMAT suoraan sydämmeen, ja nokan eteen.
Se pakottaa valitsemaan vääjäämättä sekalaista.... hyvää ja pahaa. Se muuttaa paitsi muiden käsitystä sinusta, OMAKUVAA.
Se siis tahraa, lyhyestisanottuna.

Ja tähän voi todeta vastalauseena, että: suomalaiset välttelevät ELÄMÄÄ sinänsä.
Joka sekin on totta. Täysin. Absoluuttisesti. Totaalisesti. Äbso-faking-lutli !
Toisaalta: elämä TÄÄLLÄ vain ON näin vitun "verkkaista" ja tylsää ja mitäänsanomatonta.

*

Tällaista Lehdistön, vitun Marxistien, nyyhkimistä ja Julkista Vollotusta, muuten, harvoin näkee jos & kun on kyse jostain muusta elämänmuodosta kuin neekeri tai ähläm.

Missä te olitte vitun rotat, kun elämä kohteli MINUA kaltoin ?! Entä MINUN kyyneleeni !? Haistakaa vittu ! Saatanan alhainen ja petturimainen vitun kusiaispaskasakki.
Te menette AINA sieltä missä aita on matalin.
Tällainen on HELPPOA ! On HELPPO olla näin ilmiselvän häviäjän puolella Julkisesti, erityisesti NYT kun kyseinen taho on Modernin Muodin "Se Juttu". Eli murjaani.


MINUN tulisi johtaa teitä. Minä TIEDÄN sen, minä olen AINA tiennyt sen. Kuten varmaankin Hitlerkin TIESI sen jo nuorena, ja Elvis sanoi jo nuorena että hänen tulevaisuutensa vaikuttaa jotenkin "valoisalta" tai jo päätetyltä. Se on Kohtalo.
Sitä ei miniatyyriset sielut sen enempää käsitä, kuin uskokaan, mutta totta se on joka tapauksessa.
Kohtalo.

Kuten sanoin; en tiedä mitä sanoa.
Asun Junttien "maassa". Junteista ei vain OLE mihinkään. Ne rimpuilevat omakuvansa, jonka VANKEJA ovat, ja muiden käsitysten ja ODOTUSTEN yms välillä, päättämättömänä ja usein ns "hätä kädessä". Tässä on oiva esimerkki, tämä tapaus. Taaskin.

Yksi vitun typerä perkeleen pallopää ahdistelee työttömiä ja köyhiä ja löntystelee pitkin "Eduskunnan" käytäviä murjottaen, koska ei käsitä mitään ja toiset taas kiljuvat sylki lentäen mitä ikinä luulevatkaan Koko Maailman sillähetkellä heiltä ODOTTAVAN. Hei perslävet; MINÄ en odota TEILTÄ MITÄÄN !!
Minä odotan vain SITÄ että Hoi Polloi jonain päivänä tälla planeetalla HERÄISI. Ja ehkä se joskus tuleekin, se päivä. Ehkä ei.
Seuraan tilannetta, mutta muutun alati vain kyynisemmäksi.Te olette, kuten olen USEIN sanonut, naurettavia.
Nytkin olette karkoittamassa jotain vitun YHTÄ saatanan ähläminpoikasta / vauvaa, mutta jäpitätte peukalo ja pää perseessänne, kuin tikku sonnassa, jos ja KUN jumalauta bussilasti toisensa perään TULEE, pyytämättä ja yllättäin, RAJAN yli. Heittämällä. Tuosta vain. Kutsuen ihan itse itsensä. Koska ette viitsi sanoa jotain mitä TIEDÄTTE, ettei "kukaan" halua kuulla. Koska te ETTE OLE niitä JOIDEN KOHTALO ON niinsanotusti "Hallita" !
MINÄ OLEN !

Enkä minä HALUA sitä. Se onkin kai sen yksi aito ja oikea merkki ja vaadittu luonteenpiirre; vastentahtoisuus. Se on oikean Johtajan merkki.
Mutta: teidän ON vain saatava, keskinkertaisuudet, SUUNNE AUKI. Joskus on vain sanottava jostakin jotakin, vaikka se inhottaa naisia ja saa ne kiipeilemään seinille. Enkä nyt tarkoita...(vain) sitä, että ne on apinoita, ja SIKSI kiipeilevät seinille.

Tätäkään ongelmaa ei siis olisi, jos olisitte KYENNEET, vitun riitelevät idiootit hetero-apinat, tekemään tai sanomaan jostakin ja jollekkin, jotakin, ajoissa. Siinä kaikki.

Hankamäki on siinä oikeassa, että heterous johtaa vääjäämättä tähän typerään ja lapselliseen ja ELÄIMENKALTAISEEN vitun repimiseen ja riitelyyn ja sen sellaiseen, ja tekee minkäänlaisen OIKEAN ja AIDON yhteistyön tms, käytännössä miltei mahdottomaksi. Kun yksi vitun idiootti kiljuu tuota ja toinen tätä ja kolmas vielä jotain muuta. Yritä siinä sitten Rakentaa Sivilisaatiota tai jotain. Ja sitten nämä imbesillit ottaa, koska eivät USKALLA olla ottamatta, neekereitä ja ählämeitä siihen sekaan... joilla on niin hyvä "träk rekoord" Sivilisaation suhteen....ththhhihihi...tirsk!... ja luulevat sen johtavan johonkin...... en tiedä mihin, johonkin.
Pommiin luultavasti. SE on se mitä ÄHLÄMIT tekee.

Kuten se minun "lempiblogaajani" on sanonut, ei juuri näin sanoin, mutta ympäripyöreästi; valkoisten KOHTALO on olla tämän planeetan hallitsijoita / edistyksentekijöitä yms, ja ne valkoiset IDIOOTIT jotka tätä epäilevät tai luulevat, että he voivat edes HETKEKSI laskeutua satulasta ja jalkautua niiden Muiden pariin ja olla tulematta tampatuksi maahan...no, tulevat totisesti poljetuksi maahan. Siinä kaikki.

KAIKKI ylevä tässä elämässä tulee vain meidän Oikeiden Valkoisten kautta. Siinä kaikki.
MINÄ en ole asian suhteen YLIMIELINEN, MUUT ovat ! Siinä on ERO !
Opi SE !

Skinit esim, eivät ole Valkoisia vaan valkoisia neekereitä, ne on vain vaalea versio nekruista ja muista kollektivistisista idiooteista vitun pedoista, kuten ählämi ja nekrukin. Minä EN OLE mikää minkään VITUN skinin ystävä; jos olet skini - painu vitun idiootti kalju paska vittuun ja kuole, vitun sieluton mulkku. Vitun ruma typerä väkivaltainen koiranpaska. Vasuri ! Älykääpiö. Jne.
Kohtalosi on oleva se Kuuma Maa.

Älkää olko ylimielisä muut(kin), nyt kun puheeksi tuli. Se EI OLE kaunis piirre. Ja kaikki joilla on sitä NÄENNÄISTÄ "valtaa": älkää TEHKÖ mitään mikä AJAA ihmiset REAGOIMAAN niin. Siinä kaikki SEN suhteen.
Simpl shit.


Tosin mainittakoon kyllä SE, että jos jokin "rotusota" sattuisi tulemaan, niin toki SITTEN saattaisi jopa skinistä olla jotakin mainittavaa välitöntä, hetero-immanenttia "hyötyä".
Jos vihollisella on koiria, ei kai kannata heittää omiaan sillalta alas ? Nou ?


Ja MINUN kaljuuteni ei liity mitenkään skiniyteen BTW !! Se on vain meidän Pikaardien juttu !

Eniwei; huokaus.

Ja ...taisin eksyä jokseenkin aiheesta ? nou ?
Jes !

Tuossa jutussa sanotaan Irakin olevan terrori-iskujen riepottelema. Mutta; niin on, kiitos TEIDÄN, myös eurooppa. Ja jos OIKEIN pahasti käy; suomikin jonain päivänä !
Ne on ne olosuhteet mitkä tuo kyseinen olentorotu / laji LUO. Ihan itse ! Pyytämättä ja ei lainkaan yllättäin. Niin ne vaan tekee !
Koira haistelee takapuolia, ählämi...myös, mutta MYÖS räjähtelee ja räjä-yttelee.


Ählämit TYKKÄÄ näet kuolemasta ja sen aiheuttamisesta ja näkemisestä ja tappamisesta ja murhaamisesta ja orjuutuksesta yms paskasta. Kuten KAIKKI pahuus.
Vaikka siitä lähinnä valkoisia syytelläänkin, sillävälin kun suurin osan heistä (valkoisista), istuu kotonaan tiesikalla ja pelaa Mainkräftiä ja ehkä kutsuu jotakuta "neekeriksi" netissä. Siitä se Maailman Pahuus on lähtöisin !
Ei suinkaan Poliitikoista ja heidän Vieraiden Olentojen Omimisesta ja Komentelusta ja neekerien ja ählämien pohjattomasta pahuudesta ja psykopaattisesta tyhmyydestä, siitä kun ne on tuolla ULKONA eikä tietsikalla, ja RÄJÄYTTELEE de facto; pommeja !! Ja ammuskelee konarilla ja kiljuu sen vitun demoni"jumalansa" nimeä ja sen PEDOFIILI"profeetan" - joka oli vain yksi LIKAINEN ja haiseva ja supertunkkainen, aaseja köyrivä sekopäinen murhaaja ja ryöstelijä, keskellä muinaisehkoa aavikkoa.


Ja lisättäköön vielä sekin, että Irakihan on käsittääkseni melko turvallinen jo nykyään / tällehetkellä. Tietystihän se ei ole KOSKAAN, TÄYSIN; turvallinen sillä; asuuhan siellä vain ählämeitä !
Sen ongelma on kuten Rikhard Leijonanmieli sanoi Skoteista: "Skotlannin ongelma on se, että...se on täynnä Skotteja!"

Tottakai tottakai, ne ennenpitkää räjäyttää MYÖS tuon perheen. Se on vain se mitä ne tekee. Kala ui, ähläm räjähtää. Se on Luonnon Laki.
Ja toisin kuin apinoiden laatimissa "laeissa", luonnon "laeissa" ON ainakin hiven myös järkeä tai jonkinlaista logiikkaa. Vaikka usein melko vitun hyytävän kylmää.


Jos KENENKÄÄN pitäisi auttaa tällä planeetalla muita ja jos kenelläkään olisi siihen, eritoten TILAN suhteen, ENEMMÄN kuin varaa, niin se olisi Ryssä. Kuten hyvin tiedätte. Ja heillä on siihen myös MORAALINEN ...sanoisinko "velvoite". Menneiden syntiensä tähden.
Mutta ne mieluummin pitää itsellään noin kolmasosan koko planeettaa, kuin alkaa asutella murjaanirotuja sinne. Ja toisaalta; miksi ei ?
Jos niitä päästää sisään vain vähänkin, niitä on pian PALJONkin.
Se mitä murjaaniroduista tulee AINa ja ENSIMMÄISENÄ muistaa ja ymmärtää, on että: niitä on paljon ! TODELLA todella paljon.   Ne on melko "runsaslukuinen" joukkio, toisin kuin "Me".En tiä, en osaa sanoa. Tehkää mitä lystäätte. Niin te teette muutenkin, oikeutellen sen vain jollain.
Käsittämättä että; ei OLE, MITÄÄN, oikeutusta. Missään, kenelläkään, koskaan. Paitsi niillä ANIHARVOILLA (ja valituilla) joille se on jostain syystä annettu, siellä jossakin.
Taivahassa / eetterissä tai mistä tämä kaikki onkin lähtöisin. Tietoisuus yms.
Materiaa se EI OLE, sanokaa mitä lystäätte. Ja niinhän te sanottekkin ! Aina...blaablaablaa..


Välikysymys: onko KAIKKI ählämit jo hätistelty mm suomesta ? Ja neekerit ?! Ja mieluusti jopa Afrikasta !
Senkin ne on pilanneet ja taudeilla ja kuolemalla täyttäneet. Ja yleisellä Kaaoksella. Se vain seuraa niiden vanavedessä, ja iiiiiso iso läntti sekalaisia muita pökäleitä. En siis tarkoita vain toisia nekruja.
P.s JOS, MINULTA kysytte, asiaan jotain varsinaista RATKAISUA, joka samaan aikaa sekä järkevä tai "katuviisas" ja kannattava ja yleis-inhimillinen ja "katseenkestävä" kaikin tavoin, ja ehkä jopa molemmin puolin hyödyllinen tai ainakin kelvollinen, ja kaikin tavoin vain "kannattava" ja kannatettava, niin sanoisin että; karkoittakaa ne................Ruotsiin !

Myös Hurreilla ON "moraalinen velvoite" suomalaisia joskus jopa vähän "jeesata" ja eritoten nyt kun ovat ihan ITSE kipanneet näitä mutiaisia tänne oikein öljytankkerillisen.

Kysykää lisää.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti