maanantai 27. kesäkuuta 2016

Mullahit "kotoutuu"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062621796269_uu.shtml

Ja sitä sanotaan ettei ählämit kotoudu !
Pyh !

Hyvinhän nuo näyttävät "kotoutuvan" tai "kotiutuvan" tai "sopeutuvan" ja suomalaisuuteen "samaistuvan" ! Ovat alkaneet jo tehtailemaan itsemurhia.
Tai ainakin "oireilemaan" ja YRITTÄMÄÄN niitä.
Siis hei kamoon?...se on niinq ...ihan vaan ninku TÄYS ja TOTAALI suomalaista !!!
Hei !!

Sehän on yks suomen ja suomalaisuuden MÄÄRITTELEVISTÄ piirteistä herran tähden !!! Mitä perus-suomalaisinta.

Sitten kun vielä opitte hukkumaan Juhannuksena, kiljumalla kännissä, seisaaltaan tietenkin, veneessä ja kävelemään kurjana, kännissä tietenkin, junan alle niin avot !
Mjaaaah ! *suudelman ääni*

Ja vielä kun haablaatte kuinka elää ja olla, kamalassa, 1980-luvulla hankitussa, kännissä kai ja jostain vitun autonperästä tai Sittarista, kauhtuneessa nahkatakissa tai saman vuosikerran tuulitakissa ja nappiverkkareissa, kera juoksu"kenkien" niin TOINEN "avot" !!

Ja jossain vaiheessahan se on edessä kuitenkin, eritoten kun olette ÄHLÄMEITÄ and all, että on pistettävä eukko kylmäksi puukolla, riidan päätteeksi, yksityis asunnossa.

Ja teidän on opittava myös "kommunikoimaan" kuin Aito Metsäsuomalainen Möykky. Eli tiuskimalla takakireästi ja jurona häpeillen, jos ja kun joku sanoo jotain muuta kuin sitä mikä on "etiketin mukaista". Vaikka "anteeksi mutta, mitähän kello mahtaisi olla?" sijaan "anteeksi, mutta voisitteko vilauttaa äkkiä kuulkaa, hyvä herra, nin mulkkuanne nääs? ok? kato kun mullon kiire, eikä tässä nyt olisi aikaa jaaritella ja viivytellä yms". Jotain tuollaista.

Ja opittava olisi myös kuinka tuijottaa kuin puullapäähänlyöty ja muutenkin melko unelias, zombie, Telkasta lätkää pitkin iltoja, kerrostaloyksiössään, joko lässähtäneenä plösönä taikinamaisena kokonaisuutena, syvällä syvällä sohvassa, TAI!! taai!! älähän hätäile, tai sitten nojaten nyrkkeihinsä, törröttäen iiiiihan siinä istuimensa reunalla.
Jurona kuitenkin.

Ehkä parransängessä ja joskus jopa pälvikaljussa. Yllämainituissa kledjuissa siis tietenkin. Miksi se piti erikseen mainita ?
Perkele ! Koeta ny VITTU pysyä mukana saatana !

ONGELMALLINEN opittava on tietenkin teille Hyvät Ählämini, SE, että suomessa MIES ei ole KOSKAAN se joka päättää MITÄÄN. Vaan sen on tarkoitus, näin se vaan menee, mumista tyytymättömänä, siinä samalla KUN seuraa vaimoaan ja sen käskyjä ja oikkuja. Koska suomalaiselle super-epävarmalle ja hyper-juntille miehelle, ei tulisi litteään samojedin MIELEENSÄKKÄÄN että; elämän sisällön voisi VALITA itse !!!!
Ja: antaa muiden tehdä samoin !!!!

Toisinsanoen siis; suomalaiset on KAIKKI, kuin "Poliitikkoja" - ne ei OSAA, pysty, eikä kyne, elämään lainkaan, ilman Virallisia, ulkoapäin annettuja "sääntöjä" ja määräyksiä ja sitä itseään, eli "Lakeja".
Suomalainen on hukassa jos joutuu tekemisiin IHMISEN kanssa !!

Ei ihme että täällä on tykätty tykätä kytistä. Se johtuu siitä, että lähes KAIKKI täällä on vain yksinkertaisesti; ihan. yhtä. vitun. puisevan ja kylmän ja robottimaisen jäykän. tyhmiä. ja tosikkoja. ja tunne-elämän osalta de facto, häiriintyneitä. pikku paskapäitä.
Joiden elämän keskeinen sisältö on muodostunut juurikin naapurin kyyläämisestä / "kyttäämisestä" ja jos JOTAIN, mitä vain "tarvetta" ilmenee, kyttien soittamisesta paikalle.
Jotka mielellään tukahduttavat kaiken elämän ja kaiken pulssin, jos sellaista täällä havaitaan.

Eli....welcam to mai kantri, ai gess ?


Reid´n.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti