lauantai 11. kesäkuuta 2016

Rod Is Ded !"Raspikurkku" (ei lintu, huolimatta siitä että kuullostaa siltä! HUOM!!) Rod Steward on nyt siis kuollut.
Englannin Kuningatar Elizabeth-Paskapää, löi hänet SEKÄ nyrkillä, ETTÄ miekalla, kuoliaaksi. Varhain eilisaamuna.
Tapahtumasta ei tiedetä sen enempää kuin että, Rod oli mennyt tapaamaan Kuningatarta tämän linnalle Balmoraaliin, joka on siis Helvetissä, ja he puhuivat siinä sen porteilla hetken, tämä siis on kaikki valvontakameran nauhalla kuten se kadonnut sälli Espoossakin, ja yht´äkkiä ilman mitään järjellistä syytä, Elizabeth ensin kietaisi Roddia päin näköä nyrkillä, ja tämän siinä hoiperrellessa ja ihmetellessä ja palautuessa tajuihinsa, otti Eliza miekan esiin, emme tiedä MISSÄ se oli piilossa, ja sivalsi tämän estraadien partaveitsen puhtaasti HALKI !!


Paitsi että tämä paljasti Elizan miekkailijankyvyt, tämä tuskin johtaa mihinkään sen kummempiin jatkotoimenpiteisiin, sillä: ketä vittua kiinnostaa joku hevonhelvetinvitun Rod Sty´rd ?!

On myös epäilty, että Kuningatar olisi salaa Muslimi, mutta tämä on silkkaa spekulaatiota, niinkuin elämä Marssissa.

Rodin pää asetetaan myöhemmässä vaiheessa ilmeisesti näytteille, joko Versaillessin aidalle tai Louvreen tai ehkä Bakinghämin aidanseipääseen, emme vielä tiedä.

-

Ja koska ne harvat jotka tapauksesta ovat jo kuulleet, ovat hartaasti pyytäneet Kuningatarta tappamaan myös muitakin Entisiä Eturivin Julkkiksia, esittäkäämme hänelle itsekkin Virallinen Pyyntö ?! Eikö vain !!?

Voisitteko, Kuningatar hyvä, päästää jo MEIDÄT tuskistamme ja ehkä hänetkin, ja murhata / tappaa / teloittaa, esim Ozi Ozbournen ?!
Ja MYÖS, ehdottomasti, Äxl Rousin ?!
Ehkä jopa Kid Rockin ja KAIKKI valkoiset "räppärit" !


Kiitos ja teennäinen kumarrus.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti