torstai 30. kesäkuuta 2016

HomoKlassikko & "Lasten Oikeudet"

http://www.iltalehti.fi/viihde/2016062921813740_vi.shtml


Ylelle selvityspyyntö homoklassikon esittämisestä: "Taustalla ovat lasten oikeudet"

Kuten AINA kun typerät Totalitääriset tantat yrittävät tukahduttaa todellisuuden itsensä. Haistakaa saatanan happamat vitut vittu. Ensinnäkin.
Ja toisekseen; huu th FAK keers ?? Kuka vittu vähät tästäkään välittää ?!?!

Yksinkertaisin ratkaisu siihen "ongelmaan" minkä tämä pienipäisille muodostaa, on vain olla katsomatta se, tai pitää TV säpissä, niin ettei skiditkään pääse sitä näkemään.
Koska heitä varmasti vetäisi magneetin lailla puoleensa tuollainen vanha ja luultavasti tylsä, mustavalkoinen AIKUISTEN homomiesten leffa." Kaikki perustuu kuvaohjelmalakiin, jonka tarkoituksena on suojella lapsia mahdollisesti kehitykselle haitalliselta sisällöltä. "


W  T  F  ?!?!


Ette ole tulleet esim AJATELLEEKSI SITÄ että; mitä jos kyseinen LAPSI ON HOMO ?!?!? Eikö tämä silloin nimenomaan, vitun pässit, EDISTÄ, sen kehitystä ?!
Ja anna VIHDOIN jonkinlaista samaistumisen kohdetta ?
Ole jotakin OMAA.

Tää on niin tätä, taas, tätä Poliittisten Jumalten ja Pyhän LAIN(!!) "me tiedämme kaiken paremmin, nuku vain kulta" asennetta, mikä kumpuaa kaikesta mihin "Hallituksen" ja lain ja kyttien yms saatanan demonien karvaiset limaiset kourat ovat ikinä koskeneet.

Lapsia he käyttävät surutta AINA hyväkseen. MM tuhotakseen SEKSIN sinänsä, aikuisiltakin. Hankamäkihän tästä jankuttaa hyvin hyvin paljon mm siinä "Enkelirakkaus" kirjassaan. Jonka olen kohta taas selannut loppuun.
Luettavana on vielä se finaali osuus missä hän hahmottelee mahdollista Homovaltiota.


" - Taustalla ovat ´lasten oikeudet´ ja lastensuojelulliset(?) kysymykset. Kaikki perustuu tieteellisiin tutkimuksiin sekä asiantuntijoidemme pitkään työkokemukseen, sekä tietysti lakiin, joka on kaikille sama, erityisasiantuntija Leena Karjalainen(NAINEN!! TAAS!!) tarkentaa Iltalehdelle. "

Taustalla on OIKEASTI; todella todella kurjien ja pienisieluisten ja vähämielisten villikädellisten NEUROOTTINEN, OCD -tarve, valvoa Kaikkien Muiden Olentojen Olemassaoloa ja Elämää. Piste.
SE on se mikä on siellä taustalla.

Ja ihan vain silkka, pelkkä, tyhmyys ja vähäinen tietoisuuden taso. Se palo jolla kaikki vitun älyltään kääpiöt AINA käy KAAAIIKEN poikkeavan ja liian älykkään tai älyllisen, kimppuun, täällä apinakatraassa. Ja yleensä nämä hyökkääjät ovat, todentotta, naisia.
" - Esimerkiksi yhdyntä on voitu kuvata hyvin yksityiskohtaisesti niin, että näytetään, kuinka penis työntyy anaaliin tai suuhun. 16-vuotiaille se on liikaa(W T F?!!?!?): heille sallitaan lain puitteissa niin kutsuttu pehmoporno, Karjalainen toteaa. "

Tuo kuullostaa lauseelta jonka voisi edes KEKSIÄ, vain 50-v neitsyt, joka on robottien kasvattama.
TÄMÄ lienee nyt tismalleen sitä "seksin vaarallistamista" mistä Hankamäen "Sakari" eli "Jukka" tai "alias" "Jukka" on puhunut.

Tuollainen vitun nyrpeä byrokraatti Neiti, sanelee jossain vitun lasikaapissa tai pleksikuutiossa yksityiskohtaisesti jopa sen, mitä teinit SAA katsoa, saako ne nähdä esim jäykän peniksen ? Kääk, mutta kenties ! Ehkä hei ! Taaaii...saako ne nähdä kuinka rinta paljastuu osittain ? Tai emätin vilahtaa sivuprofiilissa, pimeässä ? Ehkäpä, ehkäpä....rauhotuppa nyt, tai soitan Poliisit !

Vittu nää tyypit on super-naurettavia ! Ettekö te vitun puisevat, pystyynkuolleet kuvottavat ja ÄRSYTTÄVÄT, saatanan HAAMUT vittu itse NÄE omaa NAURETTAVUUUTANNE ?!?!
Vittu kuinka puisevan jäykkää ja sijoiltaanmennyttä porukkaa.

Hei, idiootti; ei ole sinun asiasi tai OIKEUTESI, SANELLA maapallolla eläville muille olennoille sitä mitä ne SAA tehdä tai sanoa, ja mitä EI. Vitun Jumalaaleikkivä pikku idiootti !!

Vittu; osta dildo tai yritä saada oikeaa lekaa tai tapa ittes, mutta ÄLÄ kosta omaa rutikuivaa mahouttasi koko "ihmis-suvulle" !!
Ja hei ! idiootti; 16-veellä ON !! ikioma Jäykkä Penis !! joka lienee nytkin jäykkänä ! KUN hän tsiigailee netissä / netistä, P O R N O A !!

AUKI REVITTYJÄ PILLUJA !! Ammottavia takapuolia, TOTAALISEN SUORIA ja limaapurskahtelevia KYRPIÄ !! TERSKOJA ja klitoriksia yms.

Ja te imbesillit luulette oikeasti? vai ? että nämä on jotain vitun LAPSIA ?!?! Hei ...haistakaa saatanan jäykäksikuritetut vitun sahanpurupäät Amissit vittu !

Miten te ette muista itse OMAA teiniyttänne saatanan keskinkertaisuudet vittu sen vertaa, että muistaisitte ettei ole MITÄÄN niin SEKSUAALISTA kuin teini !
KUKAAN ei ole siitä kiinnostuneempi tai pursua sitä joka huokosesta, niinkuin TEINI !
TEINI, EI OLE, siltä osin mikään vitun LAPSI !!

SINÄ OLET !!

Opi itsekritiikkiä vitun idioottiämmä, älä TAAS, PROJISOI.


Ja hei; mistä kumpuaa käsitys että maailma on VAIN lapsia ja hetero-lapsiperheitä ja TIUKKAJO SÄÄNTÖJÄ! KYTÄT HAIL! varten !??!

*

Ei omena kauas puusta putoa. Eli nämä Holhoajat on "luultavasti" ITSE, hyvin tiukan ja uskonnollisen eli taantumuksellisen typerän ja vähä-älyisen, neuroottisen ja atavistisen vitun tympeän kyyristelyn tuloksia.
Mutta kuten edes joku tuolla kommenteissakin sai sanottu; MINÄkin sain lapsena ja nuorena ITSE katsoa IIIIHAN mitä vain ja miten paljon vain, ja kuunnella ja tehdä, ja SILTI minäkin katsoin vain sen mikä oikeasti KIINNOSTI alunperinkään ja osasin ITSE sammuttaa telkan tai olla katsomatta yms. Vain IDIOOTTI luulisi lapsen "traumatisoituvan" tai jotain, nähdessään jotain mitä.....en tiä mitä ?

Mitä ?...jotain..  Jotain kai, mitä se sen mielisairas ja jatkuvasti hysterian partaalla killuva vitun kiilusilmäinen vanhempi on opetettu ja ehdollistettu pelkäämään ja kammoamaan. Kuin joku vitun rotta jotain vitun pehmolelua.

*

Tässäkin on taustalla SE mikä niinsanottua Länsimaista Ihmistä VAIVAA muutenkin, ihan hevon HELVETISTI; eli tietynlainen LAPSENKALTAISUUS ja voisi sanoa "Peter Pan kompleksi". He eivät siis haluaisi lapsuuden päättyvän tai kenenkään kasvavan, koska VAPAUS on AINA pelottanut apinoita. Koska.... koska; ne on apinoita.


" Ei noin saa sanoo !! "


Tyhmien yksi PRIMÄÄRIONGELMA ja sitämyöten myös meidän Ei-Tyhmien ongelma, kiitti, on SE että: tyhmät OLETTAVAT hyvin hyvin paljon kaikenlaista..............TYHMÄÄ !! Ja USKOVAT. Ja sitten ne saatanan kusipäät idiootit MENEE ja PERKELEET ELÄÄ sen LUULONSA ja USKONSA mukaisesti ja turvin.

Ensinnäkin; käsitättehän te, että esim ELÄIMET on KOKOAJAN ALASTI !?!?!?!? Ja näkee vanhempiensa "parittelevan" ?!?! Ihan kuten neekerit ja ählämit ja ryssätkin.
Ei se ole SE, mikä niistä tekee muinaisen primitiivisiä ja taantumuksellisen, tunkkaisen, vastenmielisen, luotaantyöntävän tyhmiä ja typeriä. Ne vaan ON, sellasia.
Se on niiden    O L E M U S ja kohtalo, vitun idiootit ! Vaikka kuinka siinä rähisisitte ja kieltäytysitte hyväksymästä universumin todellista olemusta, vitun itsepäiset kusipäät.

Ja TOINEN   GIGANTTINEN  ONGELMA tyhmissä on se, että JOS kukaan minunlaiseni eli moderni Jeesus, ei pääse tarpeeksi laajalti ja AJOISSA puuttumaan teihin muihin, ja PELASTAMAAN teitä vitun säälittäviä imbesillejä omalta tunkkaiselta tyhmyydeltänne, teitä on myöhemmin käytännössäkatsoen MAHDOTON enää pelastaa. Kuten Neokin Matriksissa huomasi, ja "lempibloggaajanikin" on merkille pistänyt, piiiiiiiiiitkän elämänsä aikana. Minä tosin huomasin tämän jo lapsena; "nämä muut syntyi aivoitta ja sielutta!...FAAAAAAAK!"

Ongelma on että tyhmät nähkää pistävät tyhmyytensä kiertoon, he ISKOSTAVAT ja istuttavat sen LAPSIINSA !! Ja täten; maailman loputon TYPERYYS ei muutu mihinkään, vaan au vitun kontraire, sitä aletaan saatana PALVOA ja pitää PYHÄNÄ ja vähintäänkin "itsestäänselvyytenä" !!!
Vittu PALVOA !! TYPERYYTTÄ !!
Tervetuloa tälle vitun planeetalle.

Apinoiden Planeetalle.


*

Aatelkaa mikä NAURETTAVA poru on nyt noussut; yhdestä vitun homoelokuvasta !! Jossa LUULTAVASTI ei edes näytetä YHTÄKÄÄN, ainoaa, suihinottoa tai jotain "goatsen" tyylistä "matskua". Lähinnä siinä näyttäisi keikaroivan pari seiloripukuista miestä. Eli lapset luultavasti luulisivat sitä Kippari-Kalleksi jos sattuisivat näkemään.Osittain tällaisen kaiken vitun Puritaanisen ja Viktoriaanisen, anaalisen tiukkapipoisuuden taustalla vaikuttaa myös eräänlainen KOSTONHALU. Jota vanhemmat siis lapsiinsa surutta "soveltavat" ja käyttävät. Koska heillä ITSELLÄÄN on ollut ihan VITUN KURJA lapsuus ja nuoruus; he eivät TUNNE MITÄÄN MUUTAKAAN olemassaolon tapaa ja SIKSI pelkäävät ja vihaavat, kuin sähisevä kissa, tai kassalla sihisevä juutalainen, KAIKKEA mitä heillä EI OLLUT. Kuten esim ...seksuaalisuutta tai sen "visuaalista representaatiota", kirjoittaakseni tällä tavalla...ikäänkuin....Akateemisen Asiallisesti, tällain kuten Jukka. Sakari. Ööööh..tuota.... niin, Hankamäki.

Näetkö ?! Näetkö kuinka VITUN RASITTAVAA tuota PASKAA on LUKEA perkeleen kalju mulkku !??!
Haista saatana sinäkin vittu !! Varmuuden vuoksi !!

"Visuaalinen Re-Presentaatio" !?!...........TÄH ??
Mikä VITTU se on !?!?

MINÄ saattaisin vain, kurahousuissani ja lannanhajuisessa flanellipaidassani, tokaista että "esittävä" tai "esiintuonti" tai "edustava" tai maksimissaan "visuaalisesti ______ edustava".
Oisko "visuaalisesti esiintuova"kin mahdollinen ?
"Visuaalinen Ilmeneminen"kin voisi toimia. Sitä jotain "Visuaalisesti Ilmentävä"....jne, no joo no, mutta olkoon.

"Kuvaava"...
Eniwei...

Ajatelkaa joskus minisielut SITÄ, että jos KAIKKI "länkkäri" ja suomlannin, lapset, KASVAVAT totaalisessa PUMPULISSA, mikä SHOKKI TODELLISUUS heille  TULEE   OLEMAAN !

NAINEN ei KÄSITÄ tätä, koska ei näe nenäänsä pidemmälle, mutta esim MINÄ käsitän. Ja osittain kokemuksesta.
Ja SHOKKI, on helvetin paljon KAMALAMPI asia kuin paljas pippeli !! Ja eritoten jos sen kokee AIKUISENA !!! Vitun idiootit !! Lapset on silkkaa sitkeyttä ja kestävyyttä; AIKUINEN on se josta teidän TULISI OLLA "huolissanne" jos mistään. SE  se  heikko ja vaivainen on. Ei lapsi.
Lapsi ponnahtaa lähes välittömästi takaisin, kolhusta kuin kolhusta. Fyysisesti ja henkisesti. Riippuen toki kolhun luonteesta, jos tämä pitää ERIKSEEN vääntää rautalangasta.

Ja lapsi, toisin kuin te eli suurin osa aikuisista, ON yleensä ainakin jonkin verran ÄLYKÄS. Lapsi EI OLE täydellinen "Tabula Rasa" eli Tyhjä Taulu, jonka SINÄ voit TYPERILLÄ vitun hevonpaska opeillasi täyttää, ja vääntää HALUAMAASI (ollaanpa tarkkoja!) muotoon, mutta lapsi ON MORAALILTAAN huomattavasti vastaanottavaisempi ja vähemmän tuomiomielinen ja valikoiva, kuin aikuinen. Niin hyvässä kuin pahassa.
Etkä SINÄ ole tarpeeksi älykäs, suoraansanottuna, vääntelemään häntä Oikeaan Muotoon.

MINÄ saattaisin olla, mutta ongelma on paitsi lapsen oma luonne ja härkäpäisyys ja tyhmyyskin kieltämättä, SE etten voi ilmestyä KAIKILLE, KAIKKIALLA, yht´aikaa. Joka olisi lähinnä se AINOA keino saada tämän apinaplaneetan simpanssit edes jokseenkin tolkulliselle uralle.
Ja minä olen jo lähes varma, etten ole tässä taistelussa vain TYHMYYTTÄ ja taikauskoa ja typeryyden mittavaa perintöä vastaan, sinänsä. Vaan teidän Muiden TAUSTALLA vaikuttaisi vaikuttavan lähes jokin TODELLINEN, Demooninen voima. Jokin synkeä ja ilkeä, kostonjanoinen ja julma. Kylmäkiskoinen ja tietoinen, ovela juonikas. Jokin mitä voisi "Luciferiksi" luonnehtia.


" Jatka vain, rullausta alaspäin, mulkku ! "Mutta summa summarum: AJATELKAA perkeleen läskipäät paskaheterot joskus SITÄ, miten SUUUUUUUUNNATTOMAN PALJOSTA, TE(!!!)   PAKOTATTE, homot luopumaan. Omassa elämässään.
Vittu te; tuhoatte ihmisten KOKO ELÄMÄN !!!  Kehdosta hautaan. Ja murskaatte ja vääristätte jopa sen saatanan SIELUN !!
Ja sitten te vitun kuulapäät KEHTAATTE saatana "nousta barrikaadeille"  JOS  ja  KUN  joku   YKSI(!!!!) YKSI vitun LEFFA, näytetään mustavalkoisena telkassa, illalla.
Onko teillä MINKÄÄNLAISTA       SUHTEELLISUUDENTAJUA !?!?

Vitun aivottomat LAPSET ja lapamadot loiset ?!                                                                                   H  Ä  V  E  T  K  Ä  Ä  !
"Lasten Oikeuksista" te viis veisaatte muulloin kuin silloin, kun ne jotenkin palvelevat TEITÄ. Vitun ultratekopyhät vitun lierot ! Vittu te olette todellakin; alhaista paskasakkia !!

En tiedä MIKSI te ette YMMÄRRÄ asiaa ITSE, mutta: te olette de facto, LUCIFERIN LAPSIA, ETTE minkään kuvitteellisen "Jumalan".


Hei apina; mitä jos "esi-isäsi" oli IDIOOTTI paskakasa, kusiläntti imbesilli ja paha luitaan & ydintään myöten ?!? Ja KUKA sinut on "kasvattanut" ?!?.................funzi joskus SITÄ.


P.s "Lain" palvonta on 1) JUUTALAISTA !! Ja 2) Satanismia.
Eli te olette jo Kyttien ja Lain takia, DE vitun FACTO: Saatanan eli Luciferin eli Ibliksen eli Beelsebuubin eli Pirun eli Wanhan Wihtahousun eli Perkeleen palvojia.

Uppoaako tämä lain !?
Hei.
Haloo ?!" HAAAALOOOO ?!? "

ÄLÄ tuomitse, jottei sinuakin tuomittaisi !
KEN teistä on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven !
ÄLÄ näytä pehmeänlällyä homoleffaa ykkösen myöhäis-illassa !!
- Raamattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti