torstai 9. kesäkuuta 2016

Noroviruksen Sinfonia

Eli siis, SILJA, Symphonia.

Kävi siis ilmi, että se virusten voittokulku oli saanut alkunsa niinkin eriskummallisen yllättävästä paikasta, kukapa arvaisi, kuin paskahuusista. Ja siitä ettei ih..."ihmiset", osaa pestä käsiään.

Koska tunteitani kyseisenlaisia paskakäsiä kohtaan on vaikeaa ilmaista sanoin, samoin kuin lähes identtisiä tunteita sitä kohtaan että, kuten jokin aika sitten uutisoitiin, aikoo Hallitus panostaa Maahanmuuttoon™ LISÄÄ rahaa ja muutaman sata-miljoonaa vieläpä, niin nin koska tunteitani on vaikeaa muutoinkaan ilmaista, tyydyn ilmaisemaan ne näinmuodoin.
Eli seuraavan giffin muodossa.


Olkaa hyvät !

Siis kuinka vitun TYHMÄ PERKELEEN MOUKKA sitä täytyy olla, jottei saa saatana niin perustason asiaa hoidetuksi / tehdyksi, kuin absoluuttinen "beislain" käsihygieenia tai käsienpesu !?
Vitun idiootti !
Saatanan typerä perkeleen huohottava apina.
APINAT ! ei pese käsiään, tai ainakin luulisin niin. Muttei se tarkoita että ihmistenkin tulisi roikkua puussa, paskaa perseessään ja käsissään.
SE on neekerten hommaa se.
Ja känniläisten ja narkkarien yms rottien ja zombien.MIKÄ siinäKIN on olevinaan niin VITUN vaikeaa ?? Siis vittu VAIKEAA !!! Ajattele !!? Mennä siihen lavuaarille ja huuhdella hyppysensä VEDELLÄ !! Kääääk hei !! Ja saippualla ! Ja vielä mitä ! KUIVATA ne perkele !!
Eii...j...juu, ei vittu, jumalauta ! Ei tod !! Ttu mä lähen ainaki SUARAAN kuselta kohti ovee ninku, ja hei?....näi, ja sit vaan siitä....lehahdan johonki..emmätiä...johonki. Syämää tai johki.

Tuollaiset vitun Ainstainit toimii varmaankin mm leipureina ja pitsantekijöinä yms. Lihapullien pyörittelijöinä jne. Kiva.

Koska tämä asia on niin, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, vitun VAIKEA joillekkin, sen voi sanoa olevan lähes varmasti PAITSI silkasta alhaisesta tajunnantasosta ja ÄO:sta johtuva, niin myös jonkinlainen jäänne jostakin historiallisen apinan tai kädellisen tms, käytöksestä -niissä "ihmisissä" joihin kyseinen, latentti, taipumus tai "mutaatio" vaikuttaa.
Eli jokin muinainen vesikauhuinen(!?) ja hyytävän typerä, apina, vaikuttaa heissä EDELLEEN. Ja se EI tykännyt puhtaudesta ! Ei sitten yhtään ! Se viihtyi kuin sika paskassa.... paskassa.

Joillekkin se vain tuottaa jotain ylitsepääsemätöntä tuskaa ja vaivaa ja kai häpeääkin, virutella vähän käsiään..........junou... käsiteltyään kulliaan ja ehkä persereikäänsäkkin vähän. SE on "homojen hommaa" se käsien PESU, mutta kullinkäsittely ja tuhkaluukun sively?...eheheiii ! Nounou mai frend, SE jos mikä on mitä mielekkäintä ja mieHekkäintä puuhaa. SE on TotaaliHeteroa !


Eli nämä IDIOOTIT, käsiteltyään kullejaan ja pillujaan ja perseitään ja kainaloitaan ja suitaan ja napojaan ja hikisiä jalkojaan (joilla he luultavasti pyyhkivät perseensä, JOS niin tekevät ylipäätään kun se sellaista "homppelien hommaa" on) ja ehkä vähän vieruskaverinkin vastaavia, pistävät vain ihan "khuulina" housut takaisin jalkaansa ja ....lähtevät "vetämään" ?! Tuosta vain, ovesta pihalle ?

Kävelevät vain muina miehinä, kädet mulkussaan ns, ulos ja palaavat siihen mitä ikinä tekivätkin ennenkuin "luonto kutsui". Ja totisesti, heitä; luonto kutsuu.
Takaisin viidakkoelämään, kuten Vasemmistoa ja muita rotuja kuin valkoisia.

Nämä saatanan kuvottavat, likaiset, tunkkaiset vitun känniääliöt ja siideriapinat palaavat sitten siihen johokin terassinpöytäänsä tai laivalla vain pöytäänsä, an sich, ja jatkavat tekemisiään....

Jaaha....joo...juu. ei täällä mitää..nnoo, tosson vähä jotain, huitaistaas se pois vaan..nooooin, ei tässä mitään tarvi käsiään vedellä liata. "


Sanoisin "haistakaa paska!" mutta se luultavasti on jo osa päiväänne, osa rutiinianne, a matter of course.
Teillä on luultavasti aamiaisella, kuten elokuvissa, se sellainen hopeinen kupoli, mutta siellä alla ei olekaan mitään hanhenmaksaa tai viinirypäleitä ja paahtoleipää tjns, vaan paskapökäle. Teille hiveltäväksi ja siliteltäväksi, ehkä jopa pitkin päivää.
Jotain mille puhua ja sönköttää kännisiä sökötyksiään ja jotain vitun viisauksiaan, kuinka sitä esim kerran vahingossa...thahahaaaaa! aaaajaijaijai, tuli virtsattua kännissä jonkun postiluukusta sisään tai horjahdettua johonkin pensaikkoon tjns.


Tästä jutusta tulee mieleeni The Officesta se kun Dwight oikein YRITTI liata käsiään ja itseään, käsienlikaamis-asemalla. Kun halusi näyttää että saippua on turhaa rahastusta ja huijausta, ja että ihmisten tulisi nimenomaan altistaa itsensä TAHALLAAN, kaikille maailman bakteereille yms, ja hän siksi antoi muiden siinä mm aivastaa leivälleen yms. Tämä jengi ei paljoa eroa Dwaitista.On primitiivinen ja taantunut, atavistinen, piirre -viihtyä liassa ja likaisena.


HÄVETKÄÄ saatanan elukat !


HYI vittu YÖK !!


P.s virusten alkuperä voi olla MYÖS "Maahanmuuttajissa™" just sayin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti