tiistai 14. kesäkuuta 2016

Hankamäki sensuroitiin (taas) Uudessa Marxistissa

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218419-islamin-ja-sensuurin-miekka-sivalsi-taas

Jo ny on vittu, vittu !!!

Ei jumalauta VOI. OLLA. TOTTA !!!!

Tuo jengi, kuka ylläpitää tuotakin saatanan SUPERvalheellista paska"saittia" - TEIDÄT, MINÄ, ampuisin IHAN ENSIMMÄISINÄ siinä tulevassa sodassa.

Tuollaista sakkia pitäisi ja PITÄÄ, kurmoottaa ja kunnolla, kuten KAIKKIA kyttiä ja Lainlaatijiakin, eli JOKAIKISTÄ Satanistia ja Luciferin puolestapuhujaa. Vittu että ottaa ihan mahasta. TAAS.

Tässä on tämä "Suomi" !! Tässä on tämä mikä EI OLE, Amerikka.

Sanoinhan teille jo että; Amerikan Vallankumousta EI OLE KOSKAAN TAPAHTUNUT täällä !!
Tai MISSÄÄN muualla kuin Amerikassa. Eli ergo: TÄÄLLÄ, EI OLE, vapautta !
Täällä, EI OLE, mahdollista olla OMA ja VAPAA ITSENSÄ. Tämä on se sama tunkkainen kontrolloitu Julkinen Vankileiri, mikä JOKAINEN historian ihmisapinapersläpi on AINA ja kaikkialla, poikkeuksetta, ollut.

Tämä, on, SE.

Vittu että olis kirveellä töitä !

Saipahan taas saatana verret kiertään. Jumalauta saatana sentään !
Vittu mikä MÖYKKY PASKAA SINÄ Saatanan "Herliini" olet ! Vitun typerä perkeleen hymisevä kusinuija !! Saatanan vitun LUIHU !!
Toivon oikein TODELLA, että joku vitun ählämi iskee sinuun puukolla muutaman kymmenen kertaa ja länttää siihen sitten jonkin islamistisen julistuksen, jonkun lapun kuten Theo Van Gohinkin rintaan. Sinun TYPERÄÄN vitun plösöön paskahousun ruumiiseesi saatanan koiranpaska.

HÄPEÄ !!!

Kontrollifriikki-paskakasa. Paskahousu. Mulkku. Vittupää. Vinopää-Kenopää-Kusimulkku- vitun luihu Marxistin Kommaripaskakasa. Sinut minä piiskaisin taivaanrannan taa ilo vitun mielin, henk.koht.
Np.

Vittu mikä kasa paskaa sinä olet ja TE OLETTE, siellä vitun "Uudessa Suomessa".

No, kuten te muut, te silmissäni AIDOMMAT "Suomalaiset", näette, tässä on SE SYY miksi tässä pienessä ja tunkkaisessa ja paskaisessa "maassa", TULLAAN käymään vielä ainakin TOINEN sota, siis sisällis-sota. Koska täällä on näitä kusipääversioita "meistä" AIVAN liikaa, edelleenkin. Ja ne tuppaa valitettavasti jäämään sodissa yleensä juurikin ELOON, koska ne luihut säntäävät HETI, kuin ne rotat joita OVAT; piiloon johonkin vitun koloon ja rakoon, kun jossain kajahtaa jokin tykki tai edes papaatti.

Vitun Huusko ja Vitun Herliin ja KAIKKI muut jotka ovat osallistuneet Hankamäen SENSUROINTIIN !! Vittu tuo SANAKIN jo saa minut näkemään Punaista, todentotta. Eikä SE ole sattumaa !

"Sensuuri" on yhtä muinaista ja tunkkaista kuin "inkvisitio" (Vasuriutta sekin) ja "Kaleeriorjat" tai Kiinan keisari terrakotta-armeijoineen ja savun puhaltelu perseeseen yms. Se kuuluu HISTORIAAN ! EI nykyaikaan. Se on MENNYTTÄ ja jo koettua TYPERYYTTÄ ja Hitler-Mao-Staalin tyyppistä pyrkimystä SÄÄDELLÄ TODELLISUUTTA ITSEÄÄN, se on siis lyhyemmin sanottuna; satanismia ja pyrkimys OLLA jumala. Joka on Vasemmistolaisuuden se "kova YDIN".
Eli siis: he ovat de facto Saatananpalvojia.
Jotka vain hymähtäisivät tälle "analyysille" itse, ja ehkä hengähtäisivät vähän ja alkaisivat sitten happamasti nälviä ja auko sitä typerää YLIMIELISTÄ päätään ja viisastella ja sylkeä joka vitun MARXISTISEN klisheen minkä ovat kuin Pavlovin koirat, "oppineet", aiemmilta SuperMulkuilta, ja luulisivat sitten MINUN oppineen jotakin !!!!!
Koska HE eivät totta totisesti, AIOKAAN, oppia ITSE, koskaan, mistään, mitään.
Älyllisesti laiskempaa jengiä "saa hakea" kuin Vasurit yms hankajalkaiset ja tohvelieläimet ja ameebat ja pöyristyttävät paskakasat; ja se johtuu SIITÄ ettei niitä OLE !
Ei OLE mitään sen alempaa ja älyllisesti LAISKEMPAA sakkia. Ja enemmän itseään täynnä ja itsekkäämpää ja kiusaavampaa. Koulukiusaajassakin lienee enemmän "moraalia" kuin keskiverto-vasurissa. Saati sitten "Poliittista Valtaa" omaavassa versiossa !


Vittu että KEHTAAVAT saatana ! Aivan uskomatonta !!
U S K O M A T O N T A !!!  Vittu mitä halveksuttavaa roskasakkia ja paskaväkeä !! Ei Perkele sentään !
Ei vittu ...jumalauta !
Ai kilin vittu että pisteli vihaksi, taas !! Mutta sehän se on missä nämä tyypit on ns "experttejä" - muiden ärsyttämisessä yli äyräiden, ja kiusaamisessa ja tuhoamisessa; kun ei muuta osaa, on TUHOTTAVA ja häirittävä ja kiusattava. Eli IHAN TÄSMÄLLEEN kuten koulukiusaajakin, joka minullakin kerran oli, vähän aikaa, mutta NYT se saatanan JUOPONÄPÄRÄ välttelee minua kuin se vitun luihu rotta mikä on, mutta en näe siinä MITÄÄN KATUMUSTA !! Sillä se on kuten niistä kai kaikki, psykopaatti. Eikä psykopaatti TUNNE mitään.
Joka teidän "Tavallisten Ihmisten" olisi jo syytä vittu OPPIA; RIKOLLISET eivät ole niitä joita käyttää enimmäkseen VIHA !!!!!! SE on meidän ihan ihkaOIKEIDEN HYVISTEN juttu !!
Rikollinen on ylimalkaan ja suurimmaksi osaksi ja yleensä; TUNTEETON !! Tunteeton ei TUNNE vihaa, tämä on HYVIN yksinkertaista, kuten suuri osa asioista joita APINAT luulee monimutkaisiksi. Ei ne o. TE olette monimutkaisia.

Oppikaa erottamaan nämä toisistaan.

Ja vielä; vittu mikä vellihousu sinä Herlin olet !! Ja sinä Huusko !! Vittu mitä nynnyjä, mitä munattomia Marksistisia huoria ja Kommunistisia vinkuvia perseenläpiä. Ai vittu mitä paskapäitä pikku-paskajätkiä !! Vittu mitä typeriä perkeleen Luciferiaanisia muuleja !


Minulla on tässä kuvakin jommastakummasta heistä, en vain hunnulta osaa sanoa että kummasta....


Huusko tai Herlin.* * * * * * * * * *

Tässä on vielä pätkä Hankamäen tekstistä, joka ainakin NYT, on vielä nähtävillä. Ennenkuin Totalitääri Vasemmisto käy jo senkin kimppuun !! Sillä; rikollinen, jos VOI asialle jotakin, EI SIEDÄ pätkääkään omaan Pahuuteensa puuttumista ja siitä huomauttamista ja sen kieltämistä / torumista. SE taas saa nähkää Luciferin näkemään punaista. Vaikka se ITSE ON PUNAINEN !! Vitun typerä perkeleen paska.

Uuden Suomen toimitus on anonyymisti lähettänyt minulle seuraavan sähköpostiviestin (no-reply@uusisuomi.fi-osoitteesta):

Olet saanut varoituksen asiattomasta sisällöstä Uuden Suomen blogipalveluissa.

Otteet tekstistä: ”Ei ole erikseen myöskään ’uskontoa’ ja ’terroristien värväystä’.” ”Koska islamin olemus on joukkosuggestio, on vaikea erottaa uskonnon harjoittamista kansankiihotuksesta.” ”Itse en tiedä islamin lisäksi mitään muuta suurta uskontoa, joka edistäisi tavoitteitaan terrorin keinoin.”

Keskusteluohjeen (https://oma.uusisuomi.fi/keskusteluohje) kohdat: ”Valheellisen tai perättömän tiedon levittäminen on kiellettyä.” ”Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai muuhun henkilökohtaiseen ominaisuuteen liittyviä asiattomia viestejä.”

Tiedotan omasta puolestani julkisesti Uuden Suomen toimitukselle, että ratkaisunne on jälleen perustelematon ja perätön. "

Ensinnäkin; MITÄ tai MIKÄ vittu on "asiallista" ?!?!?! Saatanan tyhmät keskinkertaiset isot ja vanhat, pojat ! Ja toisekseen, MITÄ moitittavaa te vitun silmättömät älykääpiöt näette Hankamäen tekstissä ?!?!
Antakaa palaa !! Täällä saatte puhua paskantäyteisen hevonpaskaheterosuunne "puhtaaksi" ! Bring it the fuck on !

JOS mitään, Hankis sanaili ÄLLISTYTTÄVÄN hienotunteisesti ja pinnallisesti ja kiltisti ja nätisti, minkä tulisi siis teitä niiaavia kilttejä nynnytyttöjä nimenomaan MIELLYTTÄ(!?!), asiasta josta ei ole YHTÄKÄÄN, MITÄÄN, olemassaolevaa, TODELLISTA SYYTÄ, "sanailla" millään muulla kuin "äääääääääääääääääääärimmäisen karkealla" ja ultra-realistisella tavalla !


Hankamäkihän EI esim sanonut, mikä on siis TOTTA ja se miten asiat todella todellisuudessa OVAT, että: ählämit nussii vuohia ja lampaita ja lehmiä, ja NÄYTTÄÄ niiltä. Islam ei ole mikään vitun "Uskonto" ylipäätään, saati sitten mikään vitun "yksi suurista uskonnoista" vaan kuten lempibloggaajani sanoi; Persialaisille vain yksi tekosyy tappaa. Ne on aina olleet pelkkiä tappajia.
SIINÄ kaikki.


Ählämit vain nauttivat: kuolemasta, kivusta, särystä, sensuurista, tuhosta ja tuhonnasta, kidutuksesta, kuolemasta ja kuolemasta ja sen tuottamuksesta, ruoskimisesta ja ympärileikkelystä ja kaikesta muusta kaimaanintasoisesta ajanvietteestä. Heitä vain kiehtoo kuolema, kuten Vasemmistoa Toisten Ihmisten Omaisuus ja (epä)Vapaus.


Hankamäki pidättäytyi jopa mainitsemasta että; Ählämit elää kirjaimellisesti vittu K I V I K A U T T A !!! Vittu kivikautta !! Sananmukaisesti !
Siinä missä IHMINEN ajaa autolla, ähläm kulkee aasilla tai kamelilla, joita siis nussii, tai jalan. Ja mumisee niitä vitun PEDOFIILI-TERRORISTI "profeettansa" houreita, odottaessaan seuraavaa tilaisuutta TAPPAA, MURHATA, kiduttaa ja ...........no, lähinnä tuota.
Ad nauseam ja infiniittum.

Hankis ei tuonut edes esiin SITÄ FAKTAA, että: suurin osa ählämeistä NÄYTTÄÄ, fenotypaalisesti, kirjaimellisesti juuri siltä mitä ne ON, eli simpanssilta. Joka siis johtuu tietenkin siitä, että toisin kuin Vasurin pipilästäkaranneet keharit kai itse uskoo ja koittaa PAKOTTAA muutkin hourailemaan, asiat ON sitä mitä ne ON. JA usein myös NÄYTTÄÄ siltä.

Kala näyttää kalalta, johtuen lähinnä SIITÄ seikasta, että se ON kala.
Tässäkään ei ole minkäänlaista mysteeriä tai tulkinanvaraa, paskahousut.


Ja mitä vittau muuten ?!? "Valheellinen tieto" tai "perätön tieto" ?!?!?!?!
Ensinnäkin saatanan kusipää kakarat ja aivottomat imbesillit; SE. ON. SE. MILLÄ. TE. TIENAATTE. "Jokapäiväisen leipänne" ITSE !! Vitun muusiaivot paskanaamat !! Valheet ja epätotuus !! SE on teidän, hapan ja myrkyllinen, leipäpuunne. Joten pitäkää TE vain ihan ITSE se saatanan rotanturpanne kiinni "asiattomuudesta" ja "valheellisuudesta" !! Saatanan koirat !
Jukolauta että on äijillä vittu ottaa !! Saatanan typerät kuplaottaiset SamojediSlaavit ! Jopa TEILLE, tuo on jo poikkeavan aivotonta ja typerää kollektivistista Neuvostoliittolaista ämmämäistä kontrolliyninää. Vittu KUOLKAA !!

Ja toisekseen: MITÄ valheellista tai "perätöntä" J. Hankis tuossa sanonut !?!? Häh ?!?!
Antaa kuulua vain !! Sensijaan että vitun juutalaiset rotat luikkisitte johonkin Saatanan, syyttäjän, alhaisen selän taa, uhkailemaan Toisia Ihmisiä "oikeudella" ja muulla vitun "Lailla" ja kytänpaskalla "käräjöinnillä".
Tervaan tuollaiset tulee upottaa VALKOISTEN maailmassa, eikä kattella HETKEÄKÄÄN. Ja jos MINÄ saisin päättää, olisitte olleetkin tervahaudassa jo pitkän aikaa sitten.

Ettei teillä ole nyt vain menneet asiat ja kansat yms, sekaisin ?!?! Ette kai sekoittaneet ns "omianne" näihin vitun alkeellisiin villi-apinoihin ? Ja haukkuneet TAAS, väärää puuta ?!
Tuollaista on olla sieluton ja tyhmä, tuota se teettää. Muun muassa siis.Ja mitä "asiatonta / pertöntä / valheellista" VOI levittää alkeellisesta murha-tappo-alistus-kidutus-tukahdutus-pelko kultista, joka pyrkii vain tappamaan kaiken elämän ja valon ja totuuden ja vapauden ja SINUT ? Mitä "pahaa" voi SIITÄ sanoa ?!?!
Vittu te ansaitsette ympäri korvia saatanan kakarat ja VITUN - LUJAA !


Saatanan vanhat rakit.


SHAME ON YOU !!!  HÄVETKÄÄ !!


Te olette saatanan mammanpojat ja munattomat ynisijät, HÄPEÄKSI koko vitun "maalle" ja "kansalle".
MINÄ taistelen mitä vain vitun koukkukätistä kusipäätä aasinraiskaajaa islamistisaarnaajanpaskaa vastaan koska vain, mutta TE ette saatana saa SEN VERTAA tehtyä VAPAUDEN ja TOTUUDEN ja "omienne" eteen, että JOS joku muu saatana tekee KAIKEN puolestanne, te vain pidätte vittu typerän turpanne kiinni ja pysytte aika vitun KIITOLLLISINA siellä SIVUSSA mihin saatanan vitun vetelykset ja luuserit kuulutte !!
Haistakaa saatana vittu ja HÄVETKÄÄ !!

"Suomi" palautuu alati vain lähemmäs jotain vitun Viktoriaanista tunkkaisuutta tai suorastaan ählämien jurakautta, ja lähenee P-Korean "elämän"tyyliä.


*

Tässä Suomlantilaiset Finuiittini, TÄSSÄ, on yksi niitä primäärisyitä minkä takia teistä ja tästä vitun ahdistavasta "maasta" ei IKINÄ tule MITÄÄN AngloSfäärin kaltaista tai veroista; te olette vain eräänsortin Valkoisia Neekereitä.
Sorry.

Näin se vaan on.

Tällaista te kaikki, KAAAIKKI, primitiivit vain teette ! Tää on teidän juttu !


Enjoy !
Ja P.s Ettekö te ole jo vanhoja "miehiä" tai naisia pitäisi kai sanoa ? Ns "aikamiehiä" tai "vanhoja poikia" ?!
Eli: mitä vittua TE pelkäätte ählämien reaktioita ?!?! Vittu MINUNHAN se tulisi sitä kammota ! Mutta MINÄ pikemminkin ODOTAN oikein vesi kielellä, että PÄÄSISIN tappamaan ja MURHAAMAAN ählämeitä !!
Sota ei sinänsä huoleta minua, minua vain VITUTTAISI joutua KUOLEMAAN teidän muiden TYHMYYDEN takia. Thät´s ool.Huusko ja Herliin ja palkollisensa ja pomonsa, yhta kaikki; ovat Marxistisia kusilänttejä ja "kansanpetturi" perkeleitä par excellance. Jotka totta-vitun-kai TULISI hirttää, mutta koska "suomalaislla on lehmän hermot" MITÄÄN ei tule tapahtumaan. Asiat vain pahenee ja samojedit vain VALITTAA vähän enemmän, ja SE vain jatkuu.
Mä vihaan teitä. Ihan oikeasti, mä vittu VIHAAN teitä !!Hitlerin olisi pitänyt laittaa TEIDÄT sinne uuniin !
Tappakaa vitun happamat, elämän ja oman typeryytensä ja pahuutensa  katkeroittamat, kusipäiset ja alkeelliset Samojedi Villi-Ihmiset itsenne ! Saatanan kireät kierosilmäiset vitun Juntit !
Pettymykseni syvyyttä ja määrää ei voi kuvailla sanoin eikä juuri millään muullakaan. Upotkaa paskaa, kaikki. Minä vihaan teitä niin.I SOOOO hate you, fuckers.


Teillä ei ole sielua.
Te olette: eläviä kuolleita.
Kuten kai tiedätte jo itsekkin; teidän "elämänne" ON JO OHI.


Haistakaa vittu !! Ja PAISTAKAA Huusko ja Herliin ja Thoors ja muut vastaavat.


"Hei Huusko ja Herliin, hei !?!? "

2 kommenttia:

 1. Älä ihminen hermostu! Blogin voi edelleen lukea täältä:
  http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/06/islam-ja-homot-kuin-tuli-ja-vesi.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jumalauta !! Jaa "hermostu" !?!?!...jo nyt on PERKELE !
   Mistä sinä oikein päättelit minun hermostuneen !!.
   ..Saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatana !! HELVETTI sentään, jukolauta !!
   Perkele !
   Saatanan äijä.

   Ja mikä "ihminen"kin perkele vielä !!??.... JUMALAUTA SAATANAN paska, perkele sentään !!
   V I T T U !!!! *totaalista karjuntaa!!!!*

   Minähän olen perkele; Locutus !! Eli lähinnä Kyborgi !!
   Ja aivan VITUN RAUHALLINEN !! Nyt ja Aina, iänkaikkisesti ! Aaaa-vitun-men !
   P.s Koska suomalaisista ei voi olla varma, että ymmärtääkö he vai ei, huumoria, niin selvennän tämän olleen ns sarkasmia.

   Ja olethan toki oikeassa, VIHA ja vihaisuus ei sovi Tähtikapteenille ! Joten sír; pyydän -lähes vilpittömästi- ja sitäkin syvemmin, anteeksi !

   Söör: anteeksi !


   P.s 2 Eikä minua tuo Hankiksen teksti niin kiinnosta, minä ehdin sen silloin jo lukea muutenkin. Pillastuin vain SENSUURISTA per se, yms.

   Poista