perjantai 17. kesäkuuta 2016

Muutoxia

                                            ----      HYVÄT KANSALAISET, SEURAA JULKINEN TIEDOTE !!!      ----


On tehty Muutoksia !!

Muiden Muassa seuraavat asiat on nyt muuttuneet, täysin ja totaalisesti !

- Niinsanottua "Räppiä" ei kutsuta enää "Räpiksi" vaan tästälähtien se on nimeltään "Rippi", ja sikäli myös sisällöltään, per se, TÄÄÄÄYSIN eri asia !!
Enää ei ole räppiä ja gangstoja ja bimboja isoine tisseineen, vaan on Lähes Pyhimyksiä ja hevosten vetämiä kauniita vankkureita joissa on heleästi laulelevia Neitoja, ja ei ole enää "Räppäämistä" vaan on "Rippäämistä". Joka siis poikkeaa TÄYSIN, Räpistä.

- Virallisissa Papereissa esiintyvä termi "Rikollinen",  on nyt muutettu muotoon "Rakollinen", ja täten on niinsanottu "Rikollisuus" saatu kerralla ja kunnolla häivytettyä olemassaolosta. Saatatte nyt haluta aploodeerata, joten jättäkäämme sille hetki aikaa..............
....................
.

...............No niin ! Jos olette jo saaneet taputettua, niin jatketaan ! Eikö vain !?

- Alexander Stubb ei ole enää "Alexander Stubb" vaan tästedes hän on Bätm.... ei, siis hän on "Stulexander Abb" !
Ja tämä, kuten on itsestäänselvää, Muuttaa myös hänen olemuksensa ja luonteensa, sen syvintä juurta (jota ei edes ole! kuten rotuja!) myöden. Paremmaksi siis tietenkin.


- Olemme myös, täällä Poliittisten käärmeiden Pyhimysten seassa, Päättäneet että ns "Natsismi" ei ole enää ns "Natsismia" vaan nyt se on vihdoin sen nimistä ja sikäli siis siältöistä, kuin sen olisi aina tullut ollakkin eli se on nyt "Nitsismiä".
"Nitsi" on "Nitsismin" kannattaja ja harras seuraaja. Ja täysi luopio paska. Ja jopa paska KASA.
"Nitsi" on "ihminen" joka haluaa pistää negatiiviset 6-miljoonaa Uutalaista Juuniin."Hei Waaauu!! Muhu vaikuttaa tän kaiken fiksuus. Olette te Päättelijät kyllä vaan paljo älykkäämpiä ku me muut, hei ! Ihan tosi. "


Nonono, älähän nyt Kansalainen niin innostu !! AHAHaaa... vaikka me emme siitä pahastukaan, mutta koettakaapa nyt lapset vielä hillitä itsenne hetken.


Tätä nannaa on Hyvä Kansalainen ääliö, tarjolla vielä vaikka kuinka paljon ! Joten istu(!!) ja kuuntele.

- Muutimme myös, Suuren Yleisön pyynnöstä, niinsanotun "Monikultturismin™" nimen, muotoon "Kulttuurien Moninaisuus™" - jolloin myös sen merkitys, ja sisältö, Poliittinen ja muunlainen, muuttui kertarysäyksellä aivan Täysin Toisenlaiseksi !! Nerokasta !! Eikö vain olekin !?
Häh ?! Vai mitä Kansalainen !?

Nyt kaduillamme kulkee vain sekalaista, haalean beigen väristä, populaa. Eikä esim mitään niin esihistoriallisen, kiusallisen, muinaista kuin "Neekeri" tai "Arabimurjaani" tai "Nokikeppi" tai "Rullahuuli" tai "Ählämi" tms.
Tai "Virolainen / Ryssä".

Jos haluat nyt riemuissasi tästä kiittää ja/tai onnitella, niin postia tulemaan !! Sähkö tai traditionaalista postia. Kirje tai pelkkä hymiö, tai miksei jopa sitä kun jotkut tekevät, että sujauttavat läjän paskaa, tai "ulostetta", nätisti hienoon kirjekuoreen ja postittavat tänne meille sitten SEN !
Sitäkin kyllä arvostetaan, vaikkemme vielä ole ymmärtänee sen syvällisempää merkitystä ja viestiä..... sitä sen Sanomaa. Mikä se on?....Ähähähää....mutta enhän minä sitä TEILTÄ KYSY !! Herran tähen !

- Muutimme myös "Kerjäläinen" sanan tai nimen, sanaan "Töhnä" ! Joten nyt kun kadulta poistetaan "Töhnää" - te tiedätte mitä sieltä OIKEASTI poistetaan !!.....eli siis no niin no, töhnäähän sieltä poistetaan. Anteeksi.
Krrhhmmm.


- Muutimme myös tässä Muutospäissämme, käsitteen "Monirotuisuus" muotoon, joka on mielestämme sekä parempi, ETTÄ Modernimpi, "OuJee ZäppäDäppäDää!".
Eli nyt kun joku tuo esimerkiksi Virallisessa Poliittisessa Diskursissa tai Debatissa, tai luoja paratkoon jopa Argumentoinnissa, esiin käsitteen "Monirotuisuus" - hänen tuleekin vain huudahtaa, mutta silti melko asiallisen hiljaisella äänellä kähisten "OuJee ZäppäDäppäDää!" joka on paitsi huvittavaa ja siksi viihdyttävää, myös paljon paljon Kivempaa Kaikille !

Kuten seuraavasta esimerkkilauseesta näette ja huomaatte ja käynee ilmi, luo ja tuo, se, keskusteluilmapiiriin (ja mikäs SEN tärkiämpää?!) huomattavan paljon mukavemman ja ilmavamman ja kepeämmänkin, olemuksen ja viban ja atmosfäärin.
Esimerkkilause: "Niin...no, mutta mitä mieltä SINÄ olet Vitun Vasuri !? Saatanan räkäpäinen kusipäinen paskainen liejurotta, onko OuJee ZäppäDäppäDää, meille vaikea asia tai jopa ongelma?"

Kuten siis näitte, tämä nerokas Muutos, lähes / miltei, kertakaikkiaan HÄIVYTTÄÄ ongelmat ja rotuerot ja niistä keskustelun vaikeuden yms, lähes täysin tai suoraansanottuna TÄYSIN !!!
Eikö ole pieni IHME, ettei tätä ole aiemmin jo Histoorian aikana hoksattu !?!
Niimpä !!


Mutta koska muutosten lista on niiiiiiiiiiiiiiiiiin valtavan pitkä ja yksityiskohtainen, emme nyt jauha siitä tällä erää tämän enempää, mutta vielä pienenä loppuhuomautuksena sanottakoon myös SE, että olemme myös päättäneet muuttaa "senttimetrin" "metriksi" ja "desilitran" "trälläksi".
Ja olemme myös muotoilleet "paskan" "Somaliaksi".

Ja sanotaan nyt vielä, jottei tule sekaannuksia, että huomatkaa myös sanan "kikkeli" muuttuneen nyt muotoon "kajuutta" ! Eli jos esim jokin Kapteeni puhuisi nuorille ja hihitteleville tytöille, hän saattaisi tokaista tai kysäistä että "nooo....haluuttexte nähä mun Kajuutan?" ja tämä olisi sekä Asiallista että ymmärrettävää. Ja nyt ainakin, koska nyt tiedätte.Kiitos ja olkaa hyvät !
Khittos ! Khittos Shuomi !                                    ---- TIEDOTE OHI !! PALATKAA VÄLITTÖMÄSTI ASKAREISIINNE !! KIITOS !! ----

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti