keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Turkki On Takapualesta

Tässä on tätä EU-JÄSEN  Turkin perseilyä....tai...Virallista Kantaa asioihin.
Fixua sakkia kyllä, täytyy myöntää.   .....NAT !

Vitun tyhmät, karvaiset apinat !
Perkeleen moukat ja alhaiset käsilläänkulkevat vitun mölyävät ääliöt.
Vittu YHDESTÄKÄÄN vitun "Turkkilaisesta" ei ole, eikä ole koskaan OLLUT, MIHINKÄÄN !! Mihinkään muuhun kuin puukotteluun, päänaukomiseen, pullisteluun, ämmiensä raiskailuun ja ahdisteluun, pitsantekemiseen mitä paskaisemmissa olossuhteissa ja mitä kurjimmista aineista, ja Kebab-vartaan pyörittelyyn....jaaaa....thät´s abaut it.

Ja tietysti EUn totaaliseen ryöpyttämiseen ja nöyryyttämiseen ja alistamiseen ja ulisevaksi ämmäksi nitistämiseen ja hyväksikäyttöön ja sumentamiseen ja pakottamiseen ja sen sellaiseen. Siihenkin niistä on kyllä ollut, mutten tiedä onko se hyvä vai huono juttu. Kai se eräänlainen hyväkin juttu ON, koska se ........no, tuhoaa EUta.

Mutta NYT tuo vitun kusipää-valopää-kenopää-paskapää Erdogan niminen (luultavasti Latinaa) apina, on laskeutunut jostain vitun taatelipuusta siellä öykkäröimään ja olemaan mahdollisimman inhottava ja mulkvisti. Junou, vetää siis siellä samaa roolia kuin meillä täällä tämä ns "Hallitus" ja "Lainlaatijat ja Kytät ja muut Viranomaiset" ja jos nyt erityismaininta pitäisi antaa niin miksei Thors ? Tai Pipilä ?


Erdogan.Tuosta apinasta vielä ^^ - nin ....tämä "Erdogan" jonka lajia en valitettavasti tiedä, mutta uumoilisin sen kuuluvan johonkin ali-apinoihin tai puolikädellisiin tjns, niin nin SE(!!) ...se saatanan kakkakasa, on ehkä TYPERINTÄ ja taantumuksellisinta "Maailman Politiikassa" sitten....sen yhden älykääpiötä vielä paaaaaljon tyhmemmän tyypin jälkeen mikä tekee itsestään aasin (jota ählämit HIMOAA) päivästä toiseen ja tunneittain, mikä sen nimi sitten olikaan...junou th gai, ja P-Korean pullukan.
Ai miin, tämä tyyppi on TY-HY-MÄ. Isolla Teellä !!

Jeesus vittu mikä paviaani. Paviaanitkin häpeäisi sitä jos se kuuluisi niiden laumaan. Ne pelkäisivät sitä, että tuo vitun idiootti pilaa niiden muutoin niin ylvään maineen ja imagon.

En tiedä mistä tai minkä tai KENEN, perseestä, tuo on kaivettu esiin, mutta Tsiisus se on "sisältä silkkaa paskaa" !! JOPA TURKKILAISEKSI !!
Jos luulitte Turkin-ählämien jotenkin "edistyneen" tai "kehittyneen" niiden muiden musliminpaskojen "yläpuolelle" niin älkää suotta LUULKO !! Sillä....no, väärässä olette. Ne on jos mitään, TAANTUNEET, lähemmäs kaikkein kehittyneimpiä ja ylimpiä ja hienostuneimpia neekereitä mitä maailma on koskaan tuntenut.
Jos tämä "kehityssuunta" jatkuu, kuulette kohta jo Turkkilaista(kin) räppiä !! Ja siellä kuljetaan housut kirjaimellisesti POLVISSA !! Ja lippis väärinpäin, ja pistetään käsi lipaksi kun aurinko käy silmiin. Siellä kiistellään kohta siitä, kenen jengimerkki on kaikkein khuulein ja paras, ja tapetaan jengiä sen takia. Luultavasti Kurdeja, joita Turkin Mehmetti tappa muutenkin, ihan vain ilokseen ja as a matter of course. Koska niin vaan tehään !
Koiraa haistaa takapuolenreikää, Turkkilainen MURHAA Kurdin. Se on Maailman Tapa.

HUOM !! ^^ tuosta ylemmästä, en siis tarkoittanut että "koira haistaisi ERDOGANIA" !!
NIIN tuota EI tule tulkita !! Vaan viittasin ihan Perus Persereikään, eli siis puhuin anatomiasta.


*


Tuo "äijä" on laukonut niin vitun umpityperiä paskamöykkyjä suustaan, että ...paitsi että se jo "kvalifioisi" hänet "paskakanuunaksi"  enidei, niin hän on vajonnut kenties alemmaksi kuin se omaa räkäänsä (ja luultavasti paskaansa) syövä Italian Idiootti eli PerlusKooni.
En nyt muista KAIKKEA mitä tuo älykääpiö, musliminpaska, on JO ehtinyt suustaan pieraista tähän mennessä, mutta mm se ainakin oli sanonut ettei yksikään musulmaanikanttura tai ihmisnainen ole "täysi" tai jotain, ilman lapsia ja luultavasti että kantturan paikka on kotona, kyrvän ja kyrvän välissä. Junou? The Muslin Way.

Se on aukonut päätään ja persettään JOKAISEEN ilmansuuntaan, ja lietsonut SOTAA Ryssiä vastaan ja SAMALLA tehnyt kaikkensa tehdäkseen EU:sta MAHDOLLISIMMAN totaalisen vihollisen Turkkilaisille perseenrei´ille. Ja haukkunut kaiken homoista koiriin, ja kissoista kaaappikelloihin.
TUO tyyppi; EI. TEE. YSTÄVIÄ. Sanotaan niin.

Se on luultavasti niin vitun tyhmä, yksinkertainen ja paskajäykkä, että sekoaisi hysterian partaalle jos joutuisi operoimaan em kaappikelloa. Se alkaisi seota kuin Muslimi vapaudessa, kädet raapien päänsivuja ja silmät verestävinä ja sormien repiessä alaluomia alemmas ja alemmas, paskan valuessa pitkin reisiä, siinä kelloa tuijottaessa, se kirkuisi kuin "Hitchkokin linnut" ja tuhat tyttöä dildovarastossa. Ai miin; tuo äijän"käpy" on totaalinen vitun lantapää. TVLP.
Ja en epäile HETKEÄKÄÄN, etteikö se myös SÖISI lantaa. Ja kylpisi siinä. Sehän on se mitä mussuttimet TEKEE herran tähden !
Näistä ne tunnetaan, nämä on niiden "juttuja".

Lannastahan se on joka tapauksessa siinnyt, kuten kaikki muslimit. Ja voidaankin kai oikeastaan sanoa, että se on vain itse itseään liikuttelemaan kykenevä lantamöykky tai sontakasa. Eikä se olisi mitenkään väärässä paikassa, saati ajassa, ollessaan jossain 1230-luvun mussujen seassa.
Siitä asti tuo sen "valtakausi"han kai kyllä kestänytkin / jatkunutkin. SeKIN on mussujen ja muiden alieläinten juttu; lähes IKUISET "Hallinnot". P-Korea yhtenä parhaista esimerkeistä.

*

Ällöttävää sakkia, Turkkilaiset ! Kertakaikkiaan. Nyt sekin on käynyt lopullisen selväksi.
NE on ne, muistakaa, jotka laskivat tämän koetun Mutavyöryn tänne tuossa viimevuoden puolella, ja ovat pitäneet hanan auki, tihkuttamassa sitä paskalietettä ever since. Eli sittemmin(kin).

Ovat kiristelleet EU:lta vähän "suojelusrahaa" yms paskaa.

Ja sekalaiset eri vaatemerkit esim, Super Dry esim (joka on aika vitun TOTAALISEN KHUUL sille päälle osuessaan!) teettää saatana siellä / tuossa persereiässä, vaatteitaan !!
Hävetkää. Ihan tasan oikeasti.
Miksi !?!?  Minulta jää ainakin joka-vitun-ikinen vaate ostamatta mikä on tehty missä vain Paskamaassa. Joihin sisältyy mm myös JOKAINEN ne "itäeuroopan" maa. Ja Romania tietenkin kaikkein alimpana paskamöykkynä.

Minä HALVEKSIN sellaisia jotka teettävät tuotteensa noissa vitun kuvottavissa, tunkkaisissa, eläimillekkin liian alkeellisissa, käärmeenpaskoissa. Sellainen on kapitalismin yksi nurja puoli, rahan-ahneus vailla MITÄÄN ajattelua ja moraalia.

Jos, JOS, olisi olemassa vaikka paita, jossa lukisi "Made In Germany" .....mitä luulette; miettisinkö edes yhtä kertaa, SEN ostamista ?!?!

En tietenkään. Mutta jos se on tehty jossain vitun Vinkuintiassa tai sitäkin alhaisemmassa paskareiässä, niin thät´s faking it !

Mutta tämä on oman juttunsa aihe.


Turkki - se on perseestä.


(P.s Vaatii erityistä...pokkaa tai jotain, MUSLIMEILTA, kutsua jotakuta "perverssiksi" - kun itse köyrivät vittu kameleita ja nussivat vuohia ja astuvat ITSE lehmiä ja rakastelevat lampaita !)
The End.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti