maanantai 6. kesäkuuta 2016

Bätmän vs Supermän

Olen jo piiitkääään halunnut vain todeta / sanoa että; vittu että tuo näyttää muuten TYPERÄLTÄ paskalta !! Ja lapselliselta yms. Tuo leffa.

Amerikkalaiset voi olla sangen lapsellisia, taantuneisuuteen asti, joskus.
Joku saatanan Bostonilainen typerä, luullakseni irkku, pönttöpää, pönttö päässään, tai jokin vitun metalliämpäri, örisemässä ja mörisemässä jollekkin sukkahousupukuiselle 1920-luvun tyyliselle ja ehkä "hintahtavallekkin" ...tyypille !
Hah.

Mitä omituista ja paskaa.... paskaa.

Mutta eritoten tuo Bätmänin typerä vitun look. Vittu se on nimittäin jo melko vitun typerä. Exkiysmii jos itse tykkäät siitä, mutta minua lähinnä naurattaa tuo yltiövakava pönttöpää. Purkkipää. Peltipää. Rautapää. Ämpäripää.

Miten ottaa vakavasti joku jolla on jumalauta painava vitun rautasanko päässään ?! Eikö sen paikka olisi joko ensiavussa tai jonkinlaisessa pipilässä ?!

Hhmm... pelkäämpä että miehenne on ns Bätmän, Rva Simpson. "


Tohtorin ^^  ilme tuossa, on aika pitkälti sama kuin oli omani, kun näin tuon vitun naurettavan typeryksen ensikertaa siinä trailerissa. Joka oli kuin jokin parodia "Vakavasta Sarjakuvaleffasta" pikemminkin kuin sellainen leffa itse.
Samoin tuo kuvaa hyvin ilmettäni, jos ja kun luen jostakin jotain suomen ja sen "politiikan", edesottamuksista.
Ja myös kun näen nykyään, lähes minkä tahansa leffan trailerin. Muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta.
Tai jos istun neulaan.
Mutta ihan oikeasti: miksi sillä on valurautapata päässään ?!
Eikö se ole liian painava ja epäkäytänöllinen ?
Ja miksi bätmänin korvat ei edes muistuta oikean lepakon korvia ? Jotka on kuin mikkihiirellä, eikä niinkuin bätmänillä ja kissalla.
Eikä bättiksellä ole edes mitään mainittavia kynsiä, tai edes vesikauhua !

VMP !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti