maanantai 27. kesäkuuta 2016

Skotit perkele !

Nyt alkoi sitten jo Skotitkin, vitun hameessakulkevat puupäät idiootit, vinkua "Brexit"istä, ja niitä jollakinlailla kai "edustava" ämmä toi jopa esiin, paitsi ylimielisyyttään ja typeryyttään, sen että Skotit, hameessakulkevat idiootit keltapäät, voisivatkin nyt torpata, "vedota", kumoon koko paskan !

Nais !!
Sillälailla !

Vitun jästipäinen kommariämmä.
Kun vittu kokonaisen minimantereen asukasluku sanoo TOTAALIDEMOKRAATTISESTI jotakin, täytyy sitä kiiruhtaa ähkymään ja puhkumaan kumoon !
"Ääk hei! Kääk! se täytyy äkkiä nyt kumota! nyt on...ei!..hei..nyt KAKKA TULEE!!!"

Mutta ilmeisesti Jumala vihaa Skotteja, sillä hän suuressa armossaan kumosi jonkinlaisen huvipuistolaitteen heti, HETI(!!) hähähähäh, jonkin lapsiläjän päälle kai, tai jotain. En nyt vaivaudu lukemaan tuota uutista sen kummemmin, mutta vaikuttaisi siltä että universumi ei tykkää Skottien ideasta kaataa kuumaa paskaa Brittien niskaan, nyt kun on ensimmäistä kertaa sitten toisen maailmansodan, edes JOOOOOOTAKIN positiivistakin näkyvissä.

Vitun lantapäät !!

Ja hei! hei ! MIKÄ vitun juttu tää koko vitun vinkuna ON ylipäätään, Rittien lähdöstä EUCCCP:stä ?!?!
Ensinnäkin: mitä VITTUA se KUULUU kenellekään muulle mitään ?!
Ja toisekseen...... MITÄ SITTEN ?!?!

SE mistä Britit irtisanoutuivat, on yksinkertaisesti; vieraan vallan alaisuus. Eli he rimpuilivat vähän vapaampiin kahleisiin. He sanoivat ei, Brysselin totalitärismille ja SANELULLE, joka siis on sanan "Diktaattori" LÄHDE ja alkuperä(!!), ja kaikkinaiselle ja jatkuvalle puuttumiselle, joka-vitun-asiaan.

Ja TÄMÄ, on nyt olevinaan joku vitun "katastroofi" ?!?!

Minun lempibloggailijani on siis TÄYSIN oikeassa, TAAS(!!), kuten yleensä aina, paitsi UFOista; KAIKKI politiikassa pyörivät "miehet" on OIKEASTI, sisältään / sisällään, naisia.
Kuvitelkaa vain vaikka Orvolle ne naisten ...mitä ne nyt suomeksi onkin, ne "stockings" sukkahousut ...ja tangat... nyöreineen...junou.

Eli siis nämä tämmöiset...

Ariel. Taas.

Nuo.
Kuvitelkaa NUO kaikille "mies"poliitikoille ja ...ju-get-th-pictz.Tämä on juurikin "niin tätä". "Poliitikot" lehahtelee Tuolla Jossakin, ilmaan MIIINKÄÄÄNLAISTA "mandaattia" yhtään KENELTÄKÄÄN!! Ja kera suoranaisen KIELLON, sen "SEN" kirjan mukaan, itseltään isolta Jiiltä, ja rakentelevat milloin mitäkin vitun Superkontrollin metodeita ja korttitaloja, ja sitten jos ja kun joku uskaltautuu sanomaan jotakin, on SE heti "kaaos" tai katastroofi tai jotain.

SE ei kuitenkaan näiden vitun Super-olettelevien imbesillien mielestä ole katastroofi lainkaan, että eurooppa ja jumalauta jopa vittu RUOTSI(!!) on täyttynyt / täyttymässä, MUSLIMEILLA ja myös neekereillä.
Jumalauta M U S L I M E I L L A !!!!


Yhtä hyvin sitä voisi maahantuoda ...no..........silkkaa kuolemaa. Tai itsensä Cthulhun tai Pirun. Tai säkillisen räjähteitä aina silloin tällöin.
Muslimit = kuoleman ja alkeellisuuden ja lisää kuolemaa, ja tappamisen ja näiden em asioiden ihailun, "kulttuuri". Tai "uskonto".
KUOLEMA on niiden juttu. Siinä missä muiden ihmisten elämän hallinta ja kontrolli ja estely ja sotkeminen, "poliitikkojen" ja "lainlaatijoiden" ja kyttien, juttu.

..En tiä...kykenettekö TE, Hyvät Lukijat, NÄKEMÄÄN tuossa jonkinlaisen yhteyden...?...
................... ...


Mikäänhän ei yhdistä niinkuin yhteinen........?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti