tiistai 21. kesäkuuta 2016

Miksi "Liberaalit" Dikkaa Mussuista ?

http://dissectleft.blogspot.fi/

http://townhall.com/columnists/johnhawkins/2016/06/18/why-liberals-support-muslims-who-hate-everything-they-stand-for-n2180270 )

Why Liberals Support Muslims Who Hate Everything They Stand For

Siinä !!
Siinä tuli taas jotain mikä sai minut miltei oksentamaan raivosta. Koska olen joutunut KOKO VITUN ELÄMÄNI sietämään pelkkiä idiootteja. Ympärillänivellovia kusipäisiä kiukkuisia pieniä typeryksiä, joita on siltikin räikeästi enemmän kuin minua. Ja AINA kun saan tietää, että he ovat; jumalauta jopa vielä TYHMEMPIÄ!!!! kuin olin olettanut tai luullut..... näen pelkkää punaista !

Ai vittu saatana ...sentään......ei jumalauta voi olla enää tottakaan, taas......ei PERKELE !!!
Ei vittu teidän kanssanne saatanan kusipäät käpyaivoiset vitun villit. Eli ns "Liberaalit" tai räyhähenget, kommarit, kollektivistit, ääliökakarat, kovikset, rikolliset, Näennäis "Anarkistit" tai miksikä heitä NYT kutsuukin; siis OVAT ihan OIKEASTI    NOIN   vitun tyhmiä, että näkevät maailman NOIN. Eli "indiskriminoimattomasti" ............eli ilmeisesti, ilman MITÄÄN suodatinta, ilman MITÄÄN moraalia, ilman ....MITÄÄN...mitään. En saatana saata uskoa, että noin vitun vähä-älyisiä, typeriä, kuvottavan imbesillejä, idiootteja, alhaisen AO:n omaavia, tyhmiä, vähämielisiä zombeja älykääpiöitä VOI olla edes olemassa !!!

Eli, järkyttävää kyllä, ne ei edes leiki !!  Vaan kaikki nämä vitun "Vasemmistolaiset" ilveilijät, kuten "Paleface" pellenaamoineen, on IHAN OIKEASTI niin  vitun tyhmiä !! Ne ei leiki, vain saadakseen "Poliittista Valtaa" - vaan ne ON, noin kammottavan tyhjiä ja vähä-älyisiä ja ymmärtämättömiä ja pinnallisia ja lapselisia ja tyhmiä. Ja siis vailla häpeää. Kuten tyhmä ja paha ihan AINA on, se on yksi "integraalinen" piirre, for fucks sakes, pahuudessa ja typeryydessä.
Peilfeissihän teki jonkin uuden "biisin" nimeltä "Me emme suostu PELKÄÄMÄÄN", ikäänkuin joku PYRKISI saamaan "teidät" PELKÄÄMÄÄN, in the first place !!
Nounounounou, se mikä biisin nimen TULISI olla, on "me emme suostu HÄPEÄMÄÄN". SE kuvaisi teitä, vitun reppanat, aivan totaalisesti ja täydellisesti.

Mutta siis; kuten tuolta linkin jutusta toivottavasti näette, ns Liberaali on ilmeisesti kasvatettu LUULEMAAN, että....ai vittu että alkaa turhauttaa ja ärsyttää edes tämän kirjoittaminen(!)...huoh....niin nin niille on se Isä tai Äiti idioottinsa kai sitten "opettanut" että TÄYDELLINEN MORAALITTOMUUS ja tyhjyys ja arvostelukyvyttömyys ja sen sellainen, on yhtä kuin, Moraali. Tai moraalisuus.

Järkkyä!

Aivan. Vitun. Järkyttävää.

Tyhmyyttä vailla vertaa.

Ja JOS joku on saatana ihan Aikuisten Oikeesti NOIN vitun jälkeenjäänyt ja tyhmä, niin MIKÄÄN Vasurien pahuudessa ja absoluuttisessa rotanpaskan alhaisuudessa ja tyhmyydessä, ei yllätä. Mikään.

Pahuutta ja silkkaa vähämielistä typeryyttä on joskus HYVIN VAIKEA erottaa toisistaan, ja ns Vasemmisto tuottaa tätä vaikeutta minulle tämän tästä, yllinkyllin. Tosin minähän TIEDÄN, että KAIKKI heistä ON, älykääpiöitä, mutta SITÄ minä JOSKUS joudun miettimään, että mihin ekstenttiin he ovat "vain" tyhmiä, ja mihin ihan silkkaa Luciferin PAHUUTTA.
SE on joskus hämärän peitossa.

*

Mutta ei kai sitä tietenkään VOIkkaan olla kovin viisas, jos edes vain toinen vanhemmista on jokin vitun, kuvottava, kuselta haiseva vitun juoppo, ja jos on itse viettänyt elämänsä lähinnä tuolla pihalla. Norkoillen pitkin jotain vitun vieraita rappukäytäviä ja kujia ja porttikongeja ja alikulkutunneleita ja "Steissiä" (mikä tai mitä ikinä se onkin).
Ja kai sitä siinä sitten tulee SYVÄSTI katkeraksi koko "Yhteiskuntaa" kohtaan, kun "Kaikilla Muilla" on kaikkea mitä itsellä EI ole, eli esim ...
- aivot
- vanhemmat tai ainakin yksi, tai ainakin yksi tupakoimaton, alkoholiton ja ei-virtsantuoksuinen jne
- fillari
- pleikkari
- kengät
- ei-perunasäkki tyyliset kledjut
- synttärilahjaksi muutakin kuin jokin vitun kurja kivi takapihalta ja siinä olevat hyönteiset, sekä liiskaantuneet että elävät, ja ehkä joku vitun Seiskasta irtirevitty Hesen alennuskuponki, ja siis "oppia Kommunismista" ja ehkä jonkinlainen "selkäsauna" tjms
- sisätilat
- ehkä jokin elukka, koira tai jokin
- mahdollisuus suihkuttautua puhtaaksi, ihan KOTONA, eli ei-erillistä-kuukausittaista-reissua-uimahalliin (jos tarve vaatii)
- vanhempi joka EI OLE tyhmä / kyttä / kommari / mielisairaalan "asiakas" / kusessaanmakaava hamppari tjms
- yksipyöräinen
- jokin uusi CeeDee tai nykyään BluuRei, jota (huomatkaa!!) EI OLE, varastettu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
- suurin osa omista hampaista ja sormista (mukaanlukien niiden päät!!) tallella ja ainakin melko, suorat
- muutakin tekemistä kuin "pyöriä" tuolla ulkona, ja kovistella vastaantulijoita, uhkaillen pahoinpitelyllä tai ihan vain pahoinpidellen, ja "spreijaten" sekalaisia pintoja ja kohteita ja seiniä yms ja kailottaa typeränä kännissä kuinka "vitun kova jätkä on!" tai "miten SIIIIIIISTIIIIII tää on!" - itkuaan samalla pidätellen
- jonkinlainen REALISTINEN ylimalkainen käsitys ylipäätään joskus, jostain - ja ehkä jotain ideoita, lahjoja, suunnitelmia, visioita (ei siis luokkaa "mennäänkö hei tonne, pummilla, ja spreijataan toi yks vtun seinä? hheeeeiii...heeeebooo!! lähetzä messiin!!?? wauwauwauwau waZzaaaapp!" )

Ynnämuuta.Vittu mitä vastenmielistä kuvottavaa vitun töhnää, ja silsaa, ja tahmaa, ja silkkaa perkeleen PASKAA. Te olette. Vitun Super-Keskinkertaiset "Vasemmistolaiset" !!!

"Tyhmiä kuin Kyttä!" sanon MINÄ.


Ja hei! miksette vain ala KYTÄKSI !?!??!? Siinä saa HETI !!! aivan heti kättelyssä, sitä VALTAA muiden yli, jota suurin osa näistä kusipäisistä kuvottavista ja munattomista, vitun muuleista, KUNNIOITTAA ja seuraa Kuuliaisena kuin Kiinalainen tai P-Korealainen oma Johtajaansa ja katsoo suorastaan YLÖSpäin !!
Siinä saatte komennella, puuttua, aiheuttaa tuskaa ja pistää se paitsi kiertämään, myös moninkertaistumaan, eli saatte "eskaloida" tilannetta, kenenkään puuttumatta. Paitsi KEHUAKSEEN teitä.
Saatta VARASTAA "Laillisesti" !!! Niin että: Valtio ihan KIITTÄÄ teitä !!
(Tätä kutsutaan Virallisesti nimellä "Takavarikko". Eikös se mm Saksa, aikanaan, "takavarikoinut" itselleen muutaman ympärysmaansakin ?)

*

Summa Summarum: Vasuriudella EI OLE mitään OMAA SISÄLTÖÄ, muuta kuin se mikä on sillä hetkellä hyödyllistä ja "Hyvää".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti