perjantai 28. helmikuuta 2014

Vitun rumaa "muotia"

Ei voi olla enää edes totta!! (taas)....kattokaa nyt taas tätäkin vitun totaalia paskaa ==> http://www.iltalehti.fi/muoti/2014022718080637_mu.shtml

Voi Tsiisus vitun vittu ! Sanoinkuvailemattoman lahjatonta, vitun kasvisvasuri, lahjattomuutta ja visiottomuutta. Voin miltei pahoin. Tässäkin on yksi blogaamisen aihe muuten, tiedoksi kaikille jotka blogia ylläpitävät, eli "Huono Muoti". Täytyneekin itse puuttua tähän, ehkä nyt viikonlopun puitteissa.

Mutta kerrassaan järkyttävää jälkeä tuo kuitenkin on. Tuollaista vitun sontaa suolletaan nykyään oppilaitoksista ulos ja tuollaiset vitun karvanaamaiset reppanat luulee itsekkin sitten olevansa "muotisuunnittelijoita" tai jotain vitun disain-guruja tai mitä se sitten ikinä onkaan mitä ne kuvittelevat olevansa -mutta se mit ne kuitenkin ON, on hyödytön läjä ..ehkä lähinnä parsijoita ja teippaajia, hyödyttömän sontamuodin ja taiteellisesti lahjattoman kuonan tuottajia, lähinnä roskaajia. Ruoskia tuollaisesta pitäisi!! eikä kohkata heidän egoaan, kutsumalla niitä "lahjakkaiksi" tai "muotisuunnittelijoiksi" tms.

Tuollaista se on kun Historia on ohi, kun kaikki siteet elävään todellisuuteen ja muinaiseen traditioon on katki, pelkkää repaleista ja onnetonta sillisalaattia ja erilaisista rääsyistä ja rievuista yhteenparsittua kamalaa kollaasia. Nuo kaikki on kuin jonkun 80-luvun juopon (ei Matti Nykänen) "suunnittelemia" ei mitään mitä tulee kutsua muodiksi tai vaatteiksi tai ...oikein miksikään.

Normaalisti sanoisin, että "ei tämä kai enää tämän alemmas ja huonommaksi voi sentään mennä!?" mutta nyt ...tietäen mitä nykyjään tiedän, on luultavasti ihan täysin mahdollista, että muutaman vuoden sisään ihmiset kulkevat niissä eläinhahmo / maskotti -pehmopuvuissa, ja poliitikot antavat haastatteluja (eli karjuvat nenänvarttaan pitkin, että ´ei kommenttia´) niissä, puhuen esim jonkin kissan tai nalle-karhun valtavan pörröisen pään sisältä vain naamasa näkyen. Ja silloin heidät onkin kai jo aika polttaa. Sehän on helppoakin jos sellaisessa puvussa liikkuu, se on helposti syttyvä. Vaikka onhan sellaisessa puvustossa toki oma kuuliutensa ja sielunsa yms, mutta ...onhan se aika äkkinäinen muutos jos aatelee...

Ja onhan semmoinen eläinvaate varmaankin aika lämmin, eli ei se toki ihan huono siotus olisi. Mutta eniwei..... kamalaa, kertakaikkiaan kamalaa, taas.
Siis.... siis siis  ei sitä tiedä aina mitä tällaiseen sanoa. Kerrassaan hirvittävää on, karmivaa nähtävää. Ja vielä nuo mallina toimivat vitun luunaamaiset, julman näköiset vasemmisto zombit *puistattaa*.

"...Jaaa tässä näette Presidentti Sauli Niinistön, uudessa virkapuvussaan.."

Tuon roskan ei tulisi olla edes näennäis-nimeltään "muotia" vaan "jöötiä" ei siis "huippumuotia" vaan "rappiosontaa" tai "roskajöötiä" tai vastaavaa.

Moppaa mieluummin lattioita kuin pelleilet kankaiden kanssa, just get a real job. Tai ole mieluummin vaikka työttömänä ja dokaa tai hae Siwan kassalle, ihan sama, mutta älä herran tähden työskentele vaatetus-alalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti