lauantai 15. helmikuuta 2014

Islamistipäähine !!

"*muminaa*..ahaa, juu! Allahilta tuli hei Tekstari, siinä sanoo että ´haistakaa vittu ja räjähtäkää!!´"


Tässä on "Suomen Islamilainen Puolue" tai kasa jotain kajahtaneita äijiä olkkarissa, kattomassa telkkaa. Mutta sen lisäksi!!! mikä vielä parempaa, olen löytänyt jotain heille, jotain käsittämättömän mahtavaa ja sopivaa !! (ja ei!! se ei ole ruumisarkku, nenäkäs pikku paska!)

Vaan se on ===>" Yo ! "

 ...eli Muslimi pipot !! Aaaaauuuuuuuuuuuuuuu, wauuuuuuuuuuu !! Ouuuuuuu jeaaahh !
Ottakaa siitä.
Näillä vermeillä kuka vain muuntuu kädenkäänteessä ja kiireisessä tarpeessa äkkiä Musulmaaniksi ! Ja jos ne pelätyt pakko käännytykset yms kauhuskenaariot joskus toteutuu, kannattaa tällaisia päähineitä pitää varastossa ja jakaa kaikille läheisille, jopa kissalle.
Täten Muslimit sekoaa (enemmän) eikä enää erota ystäviä Charlieista. Voit mahdollisesti jopa esiintyä heidän Profeetta-Muhammettinaankin ja jakaa heille käskyjä ...viemäristä tai jostain. On myös mahdollista yhtyä esim vuohiin ja muihin sorkkaeläimiin ja mikä parasta : täysin huomaamatta ja turhatta huomiotta ! Sillä ....kukaan ei tunnista sinua tässä naamiossa !! Ja kaikki syyt sataakin vain "Muslimit" kategoriaan kuuluvien ihmisten(?) laariin.

Tässä hatussa voit vaikka ryöstää Pikkolon eikä kukaan tule hullua hurskaammaksi ! (ei varsinainen neuvo saati kehoitus! HUOM!).

Tällä pipolla voi myös ilmeisesti simuloida entis-ajan parrakasta maskuliinisuutta ja viriiliyttä, joka on jo päässyt kokolailla kokonaan loppumaan lännestä ja muualtakin.

Tässä kaikki.

2 kommenttia:

  1. Muslimiksi pääsee parissa sekunnissa lausumalla muslimiksitulemislorun. Siinä kaikki. Jos tuntuu vähän tylsältä, kannattaa huomata, että uskosta luopumisesta napsahtaa kuolemantuomio. Jännempää kuin aluksi uskoisi!

    VastaaPoista