keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Pirkko matelee !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014021918053291_uu.shtml

Pirkkoa viedään nyt sitten, ja pakotetaan matelemaan ! Koska oli erehtynyt sanomaan jotain yksinkertaista ja totta ; eli että työmarkkinoilla on jo liikaa ämmiä ja kaikki on liian ämmäpainotteista ja että lisää äijiä pitäisi palkata ämmien yli !!! Hyvä Pire !!!

Joku limanuljaska kommari-kollektivisti nyhjääjä ja minisielu sinne on tullut tietenkin heti äimistymään ja silmät pyöreinä pöyristymään ja pällistelemään ja Pirkkoa torumaan, oikein joku Rofessuuris-mies!! Tietäjä vallan ! Varmaan ihan Helsingistä asti, ja sanoo "ettei niin saa sanoo, hei! koska se on kauheeta".

Ja hyvä niin!! Mitä "epäkorrektimpaa" jokin on, sitä Todempaa se on !! Joten jos voit puoltaa Totuutta, tätä alhaista änkyräkommariuttta vastaan eli tässä tapauksessa "poliittista korrektiutta" niin puolla ja puolla lujaa ja kovaa ja korkealta ja inspiroituneesti ja perääntymättä ja pelkäämättä ja pyhää tulta ja vihaa uhkuen !! Sylje "vastalauseesi" suoraan näiden kuvottavien ja verta nenästään kerjäävien Hellvetinrakkien niskaa ja selkäpiitä pitkin ja perseestään sisään !!! Häpeämättä, peruuttamatta, heltymättä ja hellittämättä !!

Nouse ja Loista !!

Älä ikinä pyytele valkoisuuttasi tai sitä, että seuraat Tottuutta itseään, anteeksi keneltäkään, yhdeltäkään vitun typerältä myyrältä lähelläsi tai edes kaukana !!! Fak ju ool !

Itse asiahan on täyttä totta, naisia on jo ihan totaalisesti liikaa joka vitun nurkassa ja pielessä ja "työelämä"kin niitä kuhisee kuin kusiaisia. Mediassa riekkuu eukko toisen perään ja musiikissakin hortoilee horatsut poikineen (tai pikemminkin tyttäret!).

Haistakaa alhaiset Machiavellistiset kommarirotat pitkä vittu !! Painukaa takaisin kotiinne eli Hellvettiin ! Aina sinne pohjamutiin asti, saatanan löyhkäävät vastenmieliset vitun lahnat ! nilkit, niljakkeet, öykkärit ja kiusaajat, riivaajat ja demoniset henget. Vitun tympeät pikku paskat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti