tiistai 25. helmikuuta 2014

Kultainen Maila (?)

Olin tässä yksi päivä eräässä nimeltämainitsemattomassa suurehkossa kaupassa ja satuin vilkaisemaan mm lätkämailojen hintaa, ja ...veljet... olin "lentää perseelleni", silmänit uhkasivat valua kuopistaan ulos, jos siis näin oikein, eikä kyseessä ollut edes kirjoitusvirhe hintalapussa niin ; kuulkaa yksi, kuulkaa kaikki! tietooni on tullut, että nykyään lätkämailat maksavat ....300€ kpl !!!!! KOLOMESSATAA !! J-u-m-a-l-a-u-t-a !!!
Ei jumalauta voi olla vittu saatana edes totta !!! Ja luistimet !! Ja jumalauta, luistimet siinä vieressä ; 300€ / 200€ !!!! SATAA !! SATAAAAAA, S-A-T-A-A ja €uroa !!!

Ei hyvä luaja....ei voi vittu olla enää tottakaan !! Kenellä on varaa kohta edes luistimiin ja lätkämailaan!!?? Saati sitten Audiin ja taloon !??! Ei edes Saudeilla !


Siis eihän tämä voi olla totta? ei kai se voi pitää paikkaansa ? Paljonko mailat on ennen oikein maksaneet? Tuskin ihan ...yli tuhatta markkaa !!!! Viimeksi olen itse niitä käsitellyt suurinpiirtein silloin markka-ajan lopussa ja en saata kyllä kuvitellakkaan, että silloin olisi joku maksanut lätkämailasta saatana 1800,- !!!

1 8 0 0 ,-  !!!?? HÄVETKÄÄ ja todella, todella, todella todella paljon !!" 300€ ?!?!?!? "

" Ei voi olla totta...ahahahaaaaa, aaahhahahahaaaa äähääää..."

"...ähäläwäbälähälhä lhää ähälähä wäbälähä ähälähä lähä lähä läää"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti