lauantai 8. helmikuuta 2014

Korbusieerin kosto ?!

W O W !!
Hold the presses !

Nyt oli pakko kirjautua vielä sisään, erikseen -tämän takia.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014020718019438_uu.shtml


Lopunkaiken tuosta jää ensisijassa lähinnä sanattomaksi.
Ensiksikin, on tuotava esiin tämä iän-ikuinen ja ärsyttävä ja tylsä -aihe eli "onko tähän todella varaa, saati tarvetta!?" ja toisekseen ...."onko tähän todella mitään vitun tarvetta?!". Ja kolmanneksi on todettava, että ; tämähän on siis ...periaatteessa tikku-suoraan Le Korbullshitin käsikirjasta tai jostain vitun kuuskymmentäluvun hippihoure pilvi-fantasioista ! Tsiisus vittu sentään.

Siis.... siis tä!? Pitääkö joka-vitun-ikisen arkkitehdin, todella!!, ottaa ohjenuorakseen sen vitun Fransmannin kekkanan  jutut !?? Siis jos totta puhutaan, niin en usko että edes itse Le Korbullshit pystyisi tuon Korbullshittimäismpään rainaan ! Tuohan on siis ihan tasan täsmälleen niistä sen havainnekuvista ja demoista ja mistä lie -kotoisin ja kopioitu/liitetty.

Kroonisesti pers´aukisessa suomlannissa tuskin tarvitaan ihan ens-sijaisesti enää yhtäkään valtavaa ja megalomaanista ostaria, ja luultavasti niitä pynkää ulos perseestään ....disan-toimistoistaan siis, sori, jotkin vanhat Kommarijäärät jotka ei ole aiemmin saaneet toteuttaa Le Korbullshit fantasioitaan ja hinkuvat sitä "tchäänssiä" nyt kuin viisivuotias leego-ukoa ja tikkaria kaupassa, "hei pliiz...pliiiz hei, hei pliiz!? ..saanx mäkin!? ..hei pliiz, saanx mäkin tehä sellatteen tylsän, kalsea ja ehdottoman sieluttoman platkun ja lattean betonisen Kommarikolhoosikuution?! hei pliiz saanxmä?!".

No, myönnettäköön, että onhan tuossa ihan "coolejakin" piirteitä kuten esim tuo valta reikä-seinä teksteineen, se on kyllä ihan jees ja tuo mieleen mm Pariisin, ja itseasiassa koko tuo höskähän suorastaan hohkaa Pariisia eli Ranskaa eli Lö Korbulshittiaania. Eli onhan se tavallaan myös aika chic.
Mutta aika ehottoman hirveäkin. Ja ylenpalttinen.
Lähinnä rikkaita Ryssiä sinne kai menisi, ja jotain ..Virolaisia kai ...tai jotain. Anglosaksoni-turisteja tai jotain, muttei kovinkaan useita natiiveja.

Ja tuo tuollainen ...kasvihuone tai viher-alue tai mikä onkin -tuolla keskellä.... sitä mä en saata käsittää juuri yhtään. On kuin nämä tyypit ei edes yrittäisi enää, ....miksei ihmiset esim menisi vain yksinkertaisesti metsään jos kaipaavat vihreää? siitähän tämä saatanan Nevada koostuu ! Vaikka itsekkin olen kyllä toivonut, että länkkärit oppisivat käyttämään luontoa arkkitehtuurissa kuten Japsit, mutta ...nämä teidän yritelmät, viritelät ja kyhäelmät ei vain oikein ikinä napsahda iha bullsaihin. Sry

Ja tuo paikka on niiiiin iso, ettei sitä täytä koko suomlannin asukasluvullakaan !
Kuka siellä käy !?!

Mutta koska juuri luin ympäri nettiä, sekalaisia uutisia ja juttuja joissa tuli ilmi se -suomalaisille niin tyypillinen ainainen negatiivisuus, yritän itse olla snadisti konstruktiivisempi eli vähän rakentavampi, ja ihan myötätuntea näitä höppänöitä jotka tällaisia hirviöitä ovat pystyttämässä. Voi teitä ! Oi voi.

Taivas varjele! mitä sieltä tulee ?!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti