perjantai 7. helmikuuta 2014

Anna paljaana !! ihquaaaa

http://www.youtube.com/watch?v=HafrVic4g1w

JeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssSSSsss !! Viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihdoiiin ! Vihdoin, se mitä olin toivonut jo niiiiiiiin pitkään ! Anna Abreun pimppi !! (tai ainakin lähes!!) Tämän lähemmäs sitä tuskin kuitenkaan päästään, mutta nyt täytyy jokatapauksessa Kapteenin ihan kiittää näitä typeriä, lapsellisia ja ehdottoman mauttomia Veekereitä tästä tilaisuudesta! joten ; kiitos !

Kiitos Veekerini, kiitos.

Ihanaa Veekerit ihanaa !

Nyt ne on vihdoin saaneet sen annan riisumaan ja ketkuttamaan sitä kuubalais tai mitä vitun lattari -persettään ja kai se on vähän jossain öljyssäkin vielä...ou ziisus ! Jos haluaa / tarvii / whatever -käyttää muuta keppiä kuin avaruus-aluksemme ohjainsauvaa niin nyt on mitä katsella ! ja kaikki tämä kiitos jonkun vitun platkun Veekerin !?

Kuten olen aina uumoillut ; Annalla on kai aika nätit tissit ! Timanttiset Rossit, etten sanoisi. Mutta miksette saatana, samaan rahaan, kuvanneet myös sieltä takapuolelta ?! No ...se jää kai ensi-jaksoon. Odotellaan.

On siltikin kyllä sanottava, että kun jotain tällaista vihdoin toteutetaan suomlannissa, niin kyllä se aika helvetin häijyltä, likaiselta ja Pornolta tuntuu ! Mieleeni ..tulee se kohtaus elokuvasta "40.v neitsyt" jossa se koriseva karvainen juutalainen läski kertaa viikonloppunsa tapahtumia tälle Andylle (neitsyelle) ja sanoo käyneensä katsomassa Meksikossa "naista joka nussii hevosta" ja, että se oli"todellakin siis...vain....nainen joka nussii hevosta!!" Eli sitten kun jotain, mikä teoriassa vaikuttaa khuulilta -tapahtuukin oikeasti! .......se on usein vaikutukseltaan odottamatonta.

Mutta ei tästä voi kuin tykätä siltikin.

Alhaista.

2 kommenttia:

 1. Suomen blogikirjoittajien top 3 tasa-arvoisesti aakkosjärjestyksessä:

  Luonto Arvo (Tititvituntyy-blogin kommentoija)
  Punchline Elmeri (toinen samanlainen)
  Sinä!

  Tämä ja Anna Abreu -fetissisi suoraan sykkii parhautta! Jatka jatka!

  VastaaPoista