sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Olli ylös osa.1


Olli Rehn aiotaan ampua .....kuuhun ! Tai ainakin avaruuteen, mutta päättelimme täällä toimituksessa, että sillä tarkoitetaan lähinnä kuuta.

Uutinen tuli yllätyksenä ja varhain tänä aamuna (Su 02.02.2014). Jotain suurta on ilmeisesti tekeillä, mutta mitä tarkalleenottaen ...it´s enibadis ges eli kuka tietää.

Yksityiskohdat ja muut tarkemmat ja virallisemmat tiedot ovat tällähetkellä vielä äärimmäisen niukassa joten toistaiseksi ei ole paljoa raportoitavaa, mutta saimme sentään Ollin sihteerin Maisa Mehiläisen pienimuotoiseen haastatteluun, josta selviää mm, että Olli lähetetään ilmeisesti nyt alkavalla viikolla ja jo ehkä Tiistaina, sen lisäksi on mahdollista, että kyseessä olisi Bulgarialaisvalmisteinen alus nimeltään...

фалос  * * * 

  Jos tämä tieto pitää paikkansa, tiedämme raportoida heti ainakin sen verran aluksen "spekseistä", että kyseinen purkki käy ja kukkuu köyhien kyynelillä ja kultaharkoilla tai millä tahansa valuutalla, poislukien heikkenevä Punta.Siinä on käsittääksemme 4 ikkunaa ja vain 1 ovi ja niin ikään 1 pakokapseli. Alus on ilmeisesti tarkoitus laukaista Brysselistä tai mahdollisesti jopa (huhu) Intian Mumbaista. Tämän enempää emme voi raportoida sillä sihteerikkö pääsi livahtamaan karkuun, ...maanrakoon tarkalleenottaen.

  Uutinen on jokatapauksessa kutkuttava ja sikäli ajankohtainen tai ainakin mielenkiintoinen, että se sivuaa muutama kuu sitten kadonneen Kimi Räikkösen traagista tarinaa. 
  Saa nähdä katoaako myös Rehn avaruuteen kuten Kimille kävi.

  Toivotaan parasta..

  ~Fin~

   Ei kommentteja:

   Lähetä kommentti