torstai 6. helmikuuta 2014

Kwanzaania sulaa, kulttuuri muuttuu

Sitten asiasta täysin toiseen, eli ; olen seurannut mielenkiinnolla ja lähes aidolla äimistyksellä ja tavallaan de-mystifioivan tunteen siivittämänä, sitä kuinka nyt kun Amerikkaa puretaan tiili tiileltä, kun unelma kuolee ja murtuu -miten kaikki se mikä ennen oli ja vallitsi Amerikassa, alkaakin muuttamaan muualle, ympäri palloa !Nyt täällä käy, vähän väliä, Suomessa!! pomppaamassa jos mitä kuuluisaa Ameriikan julkimoa, on ollut Pinkkiä (jutkutar) ja Madonnaa(jutkutar) ja se 30-sekunttia Marssiin tyyppi ...se nättinaama-mies ...Jared Letoko se oli!? ..no, se kuitenkin ja oli Ridge Forrester ja on ollut luoja ties mitä, suunnatonta suuruutta ja merkittävää julkkua. Ja jos oikein muistan, on itse iso-Arskakin, itse Kuvernaattori -laskeutumassa näille lakeuksille -puhumaan jotain sekalaista paskaa bisneksestä (vaikka oikeasti kaikki menevät sinne vain toljottamaan Arskaa ja toteamaan, että "tuossa se nyt on!! siinä se nyt sitten saatana on, ihan oikeasti ja livenä!!. ...Vartsennekkeri!!")

Ja tämä suurten ja mahtaven / vanhojen kehäraakkien virta ei näy eikä kuulu laantuvan ! Ja nyt ^^ on jopa Ruotsissa tuo Hoff ja meidän Linda !! alkaneet tehdä Tookshouta !

Ja piskuinen ja mitätön ja Neuvostoliittolainen Suomi!! jee! on alkanut päästä sisään Suuren Maailman uloimpaan ympyrään (jee! toistamiseen). Suomi on saanut ujutettua itseään vähän kuulusax, mm Nokian ansiosta ja Nokia-tunen ja Eedelmanin Samppa kävi kellottaan ihan kelpo esiintymisen itse Tompan!! leffassa ! (jos olet elänyt Zambiassa, kiven alla ; niin kyseessä on tietenkin Vaarallinen Tehtävä 4). Suomi mainitaan yhä useammin ja  useammin erilaisissa Suuren Maailman asiayhteyksissä, sekä hyvässä että pahassa. Suomesta on ollut ikäänkuin sukeutumassa "the flav of the month!".
Suomesta on tullut ns "juttu".

Mutta jo oli toisaalta aikakin ! Onhan Suomi totisesti ollut pitkään tuon suuren maailman laiminlyömä ja totaalisesti unohtama / sivuuttama jne. Vaikka me tätä kuplaamme ja rauhaamme toki arvostammekin. Mutta onhan sekin toisaalta aika siistii, että edes kerran kymmenessä vuodessa täälläkin tapahtuisi jotain! vaikka joku joulukonsertti edes tai jotain.

* * *

Muttan eniwei ; Kwa sulaa, ja se sulaa nyt -vuodattaen kaiken entisensä ympäri maailmaa. Nyt kannattanee olla skarppina sen suhteen, mitä kannattaa Kwan pihakirppikseltä ottaa vastaan ja mitä ei !

Kai meilläkin kohta on joku Samuel L Jackson tekemässä Tookshouta yhdessä Tom Cruisen ja Hitlerin haamun kanssa.  (Olisihan se toisaalta aika khuuliakin kyllä, täytyy myöntää jo nyt)

Ehkä Suomlantiin muodostuu seuraava Haliwuud ! Huu nous !
Jos noin ^^ kävisi, voisin minä ottaa hoitaakseni sen nokkamiehen roolin...... ehkä. Katsotaan nyt.

* * *

Toisin kuin Deivid Bouwii laulaa, ei Jumala asu enää Amerikassa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti