perjantai 28. helmikuuta 2014

Huominen on huomenna!!?? (huu njuu?)Erehdyin silloin kerran, kauan kauan sitten, kehumaan tämän biisin Annan-osioita "ihan hyväksi biisiksi" -mutta ; leidiis än pleibois, joudun nyt valitettavasti syömään sanani ja perumaan puheeni!! Puhuin liian aikaisin ! Olisi pitänyt sidättää itseään tällä silsalla vielä pari kuuntelukertaa, niin johan olisi irronnut realistisempi arvosana !!
Ja taisin liiaksi ällistyä ja innostua paljaasta Annasta.

Totuushan on, että kyseinen umpityperä räppihökötys veekeröintibiisi on mitä typerintä humpuukia ja rasittavaa sontaa, ja piiitkäsä aikaa -oikein "se" se pahin ja katalin ns "aivomato" tai "korvamato" ! Ja vielä kun sitä joutuu kuulemaan ympäristössään, kaikenlaisten Morlokkien sitä "luukuttaessa ihan kybällä" ...se kyllä nopeasti kuluttaa tervetulleisuutensa loppuun !!

Minä olenkin nyt virallisesti "ihan tupaten täynnä" tuota saatanan rasittavaa kertosäettä, ja nyt kun olen -persettään ketkuttavalta Annanlta viitsinyt, niin olen siis ajatellut tai kuunnellut noita itse lyriikoita ...ja pyhä paska, että ne on ...ne on sitten ...jotain !

"Mii chicas buenas..... meillon sangriaa ja karnevaalit, meillon tequilaa ja kasvomaalit.."

Mitä hyvä luoja tuokin oikein viestii !!? Tsiisus fak !!
Ei hevon helvetin perse sentään!! Elikkä heillä on Sangriaa, vittu UuuUuuu!! bik fakin diil ! ja heillon myöskin jonkinlaiset murjaaneille niin tyypilliset karnevaalit (joissa raiskataan aaseja ja ryöstetään valkeita turisteja ja kivitetään härkiä yms) ja mikä parasta ...oikein kasvomaalit !! Kasvomaalit !! Junou...wau ! Kateex käy, ei voi kyllä kun myöntää !

Siinä on se sitten, mitä nykylapset ja nuoret ja nämä nykyiset "artistit" (Tenavatähdet) miettii ja pohdiskelee päivät pitkät, jolleivät "trollaile" pitkin nettiä tai imppaa jotain Ryssäläistä kaasua ja törhi graffitteja seiniin ja juniin.

Pennuille Jaffaa

Tavallaan kuitenkin, sääliks käy, sillä nuorista tulee paitsi se mitä kohtalonsa ja geeninsä määrää, myös se mitä niistä taivuttaa ja esimerkillään ohjaa tulemaan, ja  nyt niistä on sitten tullut : ihan vitun idiootteja. Mutta omasta näkökulmastaan ne siltikin vain seuraavat isompia ja sitä mitä pitää olla ja tehdä.

"Mitä isot edellä, sitä pienet perässä"

Enkä usko, että nykyisin elävistä ihmiansseista juuri kukaan ymmärtää tuon kansanviisauden, ...junou -viisauden ! Ja sen kuinka totaalisen ja fundamentaalisen totta se todella on. Joten nämä nyky-skidit on periaatteessa harhaanjohdettuja, mutta toisaalta : kenpä ei olisi ollut ?!

* * *

Mutta takaisin asiaan, olen siis jo lopen uupunut tähänkin tyhjänpäiväiseen renkutukseen ja haluaisin pyyhkiä sen kertosäkeen pois muististani. Siihen tarvittaisiin nyt jotain sellaista Men In Blackkien neuralizer-lamautinta, jolla pyyhkiä pois epämieluisia ja muitakin -muistoja yms höynää.

Ottakaa tämä biisi pois päästäni !

(Olen myös alkanut vihoin tykkäämääm kyttyrää koko vitun ämmästä ! Helvetin lattari-bimbo! tulee tänne ja vie meiltä leivän pöydästä ja korvaa todellisuutemme ja ulottuvuutemme ja kielemme ja musiikkimme ja juomamme -omillaan!! Porttogalilaiset.... äm-ai-rait ?!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti