lauantai 22. helmikuuta 2014

5-0 Hyvä hyvä, liian hyvä

Ja sitten jotain ihan muuta !

Juhlikaa tätä leukaa, juhlikaa !


Hieno homma, voittivat sitten edes taas sen pronssin !

Olin jo aikonut haukkua Selännettä snadisti, pääteltyäni hänen otteistaan, että "se on lähinnä painolastia ja liian vanha kääkkä, se vain luistelee ja kaartelee hyödyttömänä ympäriinsä ja viskoo laiskasti kiekkoja sinne sun tänne" mutta pappa pistikin parastaan ja nousi ja loisti vielä uransa lopuksi ! Hyvä Theme !

On pakko kuitenkin sen verran pilata iloa, että sanon että suomen olisi pitänyt pelata mieluummin huomenna ja kullasta, kuin tänään ja pronssista. Aina niille menee virtsa sukkaan noissa vaiheissa tai näin ainakin olen asian tulkinnut, mutta tästä aiheesta lisää myöhemmin....

Mutta nyt kun kerran nämä, Ruåtsia vastaan -kuin rauhoitetut Zombiet, löntystelleet juntit näin suoriutuivat niin : hyvä ! helkkarin hyvä !

* * *

Ajattelin katsellessani sitä Suomi-Ruotsi peliä, että tässä on tavallaan jotain taikaa tai Historiaa tai jotain, siellä taustalla -kun "tässä me kaikki kolme nyt taas ollaan, kaikki vanhat tutut, Venäjän maalla, Suomi ja Ruotsi". Siinä oli jotain lähes runollista ja outoa ja ...en tiedä  ...ehkä jopa jotain sinänsä kaunistakin. Koko kisoista on huokunut miniatyyriseen ekstenttiin sellainen "fiilis" että Ryssää on päästetty yksi mikroskooppinen pieni piiru -lähemmäksi oikeiden Ihmisten sisintä, heidät on lähes, joskin vain hetkeksi(?), hyväksytty ainakin osittain ihmisten kategoriaan ...mutta kai tässä on silti pidettävä "puolustus yllä" koko ajan ja joka lailla.
Mutta sanon vielä, että kävi ihan sääliksi Ryssiä kun menivät taas tippumaan omista kisoistaan.


5 - 0 !! uskomatonta ! Lähes jo liian murskalukemat, olisivat nyt Jenkit tehneet edes 3 maalia, ei tuollaista pitäisi tapahtua !! Hävetkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti