lauantai 1. helmikuuta 2014

Kuosmanen käryää..

http://www.iltalehti.fi/iltvviihde/20140131036417208_a2.shtml

Voi ei.
Nyt ne on menneet sitten taas "Roastaamaan" siis lainausmerkeissä siksi, ettei ne osaa Roastata -Sakari Kuosmasen. Jii-vitun-huu !!
Myötähävettää ja lujasti ! Jo tuon lyhyen klipin perusteella luvassa on todella, todella nöyryyttävä katselukokemus.
Ja mikä kööri siellä taaskin on ! tsiisus vittu!! ettekö te osaa mitää tai ketään edes kaukaisesti hauskaa sinne ikinä valita ?! Tuokin typerä Morlokki, joka on raahannut rystysensä kai aina Ryssältä saakka (siltä se ainakin näyttää -Ryssältä) ja tullut panemaan...eikunsiis laulamaan! Mitä vittua! O.K... se ei muutakaan osaa kun kännätä, panna ja hoilata (ja hoilata kännissä ja paneskella samalla) ..kohta sille kai maksetaankin jo jotain miljoonapalkkioita TV esiintymisistä ja siitä, että se käy kääntymässä ja nolaamassa lähinnä itsensä -näissä suomen fiaskon omaisissa "Rousteissa". Niin eniwei, se pisti sitten laulux.. tsiish. Puistattaa.
Ja miksi joku vitun Sakari Kuorskmanen(sic!!) ...ketä vittua kiinnostaa vittuakaan joku vitun Saku Kuomu !? Huu givs a fak !? Noooobody i´d say ! (<== tuo on ihan oikeaa Englantia HUOM!)

Siellä on taas näämmä kaikki nuo samat naamat ja tuo jonka naama on nyrkkeilystä vääränä, -joista kukaan ei ole hauska. Siellä ne taas istuu ja haaveilee hauskuudesta ja eittämättä miettivät, että mitä ne jenkit tekisivät tai sanoisivat. Mutta myöhäistähän sitä on tuolla lavalla miettiä. Mutta hauskoja ne ei ole, ...hauskempaa on esim istua yksin, kylmällä betonilattialla kerrostalossa, jossain betonilähiössä ja tuijottaa hiljaisena kaihtimien välistä kuuta ja pierrä, tai hypätä samantien parvekkeelta jonkun niskaan. Tai katsella Stargate Universea...(tuo on hyvä vitsi! uskokaa pois !).

Jos Ruomilaiset todella aiotte vain härkäpäisesti yrittää tätä Roustia
...niin valitkaa edes joku sellainen Käristettävä jossa on... junou -jotain käristettävää ! Eli melkeinpä siihen pitäisi sitten saada joku ulkomaalainen, mieluiten joku Haliwuud-friikki, Mel Gibson tai jotain. Siitä saisi jo jotain vähän irti, eikä tuollaisesta kihisevästä häsbiin läskistä jota kukaan ei olisi edes muitanut ilman tätä Roastintynkää.

Itseasiassa kuka tässä olikaan kyseessä?.
P.s hauskempaa kuin tämä, olisi ollut vaikka katsella kuinka Tauskia ja Sakua läiskitään lapiolla naamaan ja heitellään mullalla, ja ehkä upotetaankin siihen.Tai sitä kuinka Matti-Esko Hytönen säilötään formaldehydiin (vihdoin!) ja se olisi myös tieteellisesti kiinnostavaa ja opettavaista. Ensikerralla (jos sellainen todella täytyy tulla) ...sytyttäkää se mulkku samantien vain tuleen ja katsotaan sitä, vitut se muu ketään kiinnosta ! tai sytyttäkää koko Apollo niin Käristyvät kaikki HahaHAhaa.                                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti