torstai 20. helmikuuta 2014

Vähän Sotshia



Ja siinähän se sitten jo toden totta onkin, Suomi-poika !! ^^ Mitä aidoimmillaan, siinä se nyt on ja komeilee. Taitaa olla jostain siitä Niilin ja Gizan mutkasta, siitä osasta Suomea tämä kamraatti. Nimeltään ehkä Jasser Marakhatti.

Suomipojallahan on tunnetusti lehmän hermot, ...mitä se sitten tarkoittaakaan ja joillain, aika useilla heistä, on myös lehmän naama. joillain jopa älykkyyskin. Ja tuolla kuvan neekerillä / murjaanilla on ns "palestiinalaishuulet". Ei niin tyypillistä suomalais-sälleille.

Tämä alkaa jo olemaan aika väsynyttä, tällainen että kun raportoidaan asiasta kuin asiata niin "mainoskasvona" on aina joku Lähi-idän Märlähmän Äh-Kähmän.

Emmä enää.... älkää viittikö.
Pistäkää ihan vain joku tympeä ja ruma juntti siihen ens kerralla, kuten vaikka ....

"Nngräääääääää"
..vittu minkä näköinen juntti !!? Siis tuo vasemmanpuoleinen ja tottakai Vasemmanpuoleinen. Kuinkas muuten ?!
Nyt kun voittivat noinkin isosti, voisi olla ehkä aika sopivaa myydä se mitalli ja ostaa voittorahoillaan vaikkapa kasvonpiirteet ! Tsiisus saatana miten ruma sitä voikaan oikein olla.
Katselin kun tuo kusikeppi juhli, hyppi ja pomppi kuin 2-vuotias kännissä -siellä ladulla ja ajattelin, että "wau...ompa siinä ruma jätkä! kuin kusinen hiiri tai jotain.."
Ja tuota katsoessa nouseekin mieleeni mm seuraavanlaisia adjektiiveja :

- kusinen
- virtsainen
- haalea
- liian haalea
- hiiri (käy kyllä adjektiivista!)
- valju
- kuvottava
- kusilärvä
- albiino
- piirteetön
- kasvoton
- liian väritön
- läpinäkyvä

Ja liuta muita, mutten jaksa niitä nyt senkummemmin tässä luetteloida.
Oudonnäköinen tyyppi jokatapauksessa.

Hienoa toki, että voittivat ja ne muijatkin. Bravo.... paitsi että ; se oli kyllä aika alhaista kampata se Saku ikäänkuin voiton tieltä, mutta hei!! ..."kaikki lasketaan" kuten ne Urhoilu-selvittäjät aina sönköttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti