torstai 6. helmikuuta 2014

Homot ja niiden vihaaminen

Olen aatellut tässä jo kauan puuttua tähän taustalla hurisevaan "homokeskusteluun" ja avaankin oman "keissini" sanomalla ihan suoraan, heti aluksi ja reilusti, että : "haistakaa kaikki homo´foobikot´ pitkä vittu!!" (ja tajuan kyllä lauseeni iroonisuuden).

Olen suurimman osan elämääni ihmetellyt suuresti muiden ihmisten loputonta, syvää ja refleksiivistä ja inhoa pursuavaa asennetta homoja kohtaan, ..mikä vittu teitä oikein kalvaa (taas kerran, irooninen lausahdus!)?!! Minä en näe kerrassaan mitään, yhtäkään, syytä tehdä homosta yksilönä tai homoista "kansana" minkään valtakunnan negatiivista numeroa. Mitä sitten jos joku muu kuin sinä, sattuu olemaan "filosoofikuningas" (Hankamäkeä mukaillakseni) ?! So fucking what ? who gives a fuck ?! Miksi tehdä asiasta itselleen ongelma ?!
Ja kuten Hankamäkikin on todennut ; ne joita mikään uskonnollisuus yms, ei kiinnosta normaalisti hevonpersettäkään -vetävätkin yht´äkkiä raamatun esiin kun keskustelu kääntyy homoihin. Eli kun eivät muutakaan keksi, he käyttävät HuuHaa perusteluina omalle myrkyllisyydelleen sitten sitä kirjaa mitä kaikki vitun aivokääpiöt sittemmin kun se kirjoitettiin -ovat aina käyttäneet oikeuttaakseen milloin mitäkin. Se on heille eräänlainen Deus Ex Machina / vapaudu vastuusta ja ajattelusta kortti. Se on alhaista se!

Sitten nämä, joita itse kutsun (lähinnä hiljaa mielessäni) "Valtavirta Heteroiksi" tai "yyber heteroiksi" syyttelevät homoja joksikin vitun maanpäällisiksi Cthulhuiksi kun "kehtaavat tulla sieltä kaapistaan ulos!! ni ! saatana!" ....Minun on vaikea kuvitella noin pieni pää, josta purkautuu moista moskaa ! Mahdatteko lainkaan tajuta, että toisin kuin sinun oma hemmoteltu läskiperseesi ja totaalisen keskinkertainen pulliaisuutesi ja mitäänsanomaton joukkoonhukkuva haaleutesi yms -homot joutuvat koko vitun elämänsä ! siis joka ikisen sekunnin!! olemaan "piilossa" ja lähinnä vain selviytymään, kuin jutkut Natsi-Saksassa konsanaan. Piileskelemään lattialankkujen alla, ja valvomaan jokaista elettään, ilmettään, tapaansa ilmaista jotakin, vaatetustaan ...ihan tasan kaikkea!!! jottei heitä "keksittäisi". Eikä homoilla ole minkään valtakunnan vapautta -toisin kuin joka-ikisellä Heterolla (eritoten siis seksuaalisuuden suhteen), eli homo ei todennäköisesti pääse kokemaan minkään-näköistä rakkautta tai seksuaalisuutta tai mitään sinnepäinkään, elämänsä ensimmäiseen ...sanotaan nyt vaikka (riippuen toki ihmisestä) ...30?! vuoteen. Tavallaan homo joutuu elämään luostari-elämää ja sitäkin jatkuvan pelon vallassa, ilman mitään oikeaa ja älyllistä syytä, ilman mitään omavastuu-osuutta ! Vaikka kaikenlaiset viiripäät aina julistelevat, että "nönönönnnööö se on oma valinta!! äläläläläläää" niin eihän se tietenkään ole, sen enempää kuin se syntyykö kissaksi vai ihmiseksi vai axolotliksi. (<== joka saattaa olla sukupuutto-uhan alainen olio tällähetkellä !)

Homot ei nähkääs Valtavirta-Hetzkut voi esim "kovin vapaasti" toisin kuin heterot, kävellä vaikkapa keskellä pitäjää käsi-kädessä tai suudella ja muutoin kähmiä toisiaan, kun taas heterot ällöttää muita ympärillään tekemällä tätä niljakkeisuutta koko ajan. Jossain on aina hetero-pari joka imuttelee keskellä kaikkea ! että kehtaavatkin saatanan sekopäät!! painuisivat vittu johonkin komeroon tai kaappiin vitun kusipäät, saatanan keharit ja luonnottomat friikit! Vitun pillun-nuolijat ! Saatana!! Haistakoon vitun !
Se, että joku saatana kehtaa kaiken tämän jälkeen suuttua homoille siitä, että uskaltautuvat edes vähän raottamaan sitä kaapin-ovea ja huhuilemaan josko sieltä voisi ulostautua -on jo aika vitun pöyristyttävää ! Onko teillä mitään, alkeellisintakaan kykyä huomioon-ottamisen suhteen? tai myötätuntoa ? tai muita vastaavia Neandertaalin / Valkoisen piirteitä ?! vai oletteko ihan "täysvajakkeja" eli Sapiens / Cro-Magnon villejä ?!
Pistäkää merkille, että esim Juutalaiset ja nekrut ja ählämit -vihaa homoja hyvinkin paatoksellisesti ja näitä rotuja yhdistää alhainen ÄO ja lapsenkaltainen "moraali" ja ihan aito ja teeskentelemätön lapsellisuus, ja brutaalius ja elukkamaisuus ja alhainen seksuaalimoraali ja alhainen psykoluokka yms !! Eli on mitä valkoisinta olla homo, kun taas on mitä murjaaneinta olla ääri-hetero ! Vaikka miten kiehnäisitte tämän asian ympäri, ette pääse siitä yli, ali, ympäri tai läpi ! Se on ja pysyy !

Eli HAISTAKAA VITTU !!!

Siinäkin tapauksessa, että homous olisi, kuten jotkut joilla on suurinpiirtein maa-sian ÄO
 väittävät, -sairaus ....eikö se ole aika vitun tahditonta ja kusipäistä ja mitä vielä, haukkua ja panetella ja vihata ja solvata ja syrjiä ja pahoinpidellä ja jopa tappaa -tätä kyseistä  /  tämä kyseinen "spitaalinen" ?! Eikö se ole vähän ....junou ....alhaista ?


* * *


Mutta kuten kaikella muullakin, on myös tällän homonvihalla mitä todennäköisimmin jonknlainen biolooginen syy, tai alkuperä -ainakin johonkin extenttiin. Yksi simppeli syy voi toki olla sekin, että kuten Hankamäen Jukka niin simppelisti asian esitti ; ovat heteromiehet todentotta aina alisteisia naisten säännöille ! Suurimmaksi osaksi tämä on tietenkin 100% totta ! Ja naiset ei taida syvällä sisällään, sikäli kuin naisilla on mitään "syvällä sisällään" muuta kuin suolia ja joskus satunnainen kulli! ..-niin siis naiset tuskin dikkaavat homppeleista oikeasti kovinkaan paljon, koska toisin kuin sitä ihqua omaa, simppeliä, nallekalhu hetero-Morlokkiaan, homo-miestä nainen ei vain kertakaikkiaan voi kontrolloida !! Ei sitten millään ! Ja tämä suututtanee naaras-apinoita mitä suurimmassa määrin, ainakin joitakuita. Ja se mitä naaras milläkin hetkellä "tuntee" eli mitä tämä vitun elukka juuri sillä hetkellä aistii tai haluaa tjms -sitä se simppeli hetero-sankari sitten lähtee toteuttamaan ! Ja se usein lienee Filosoofikuninkaan vastaista, naisilla ei ole Havukka-Ahon ajattelijoille mitään erityistä käyttöä. Ja kuten Hankis on usein todennut, perustuu heterous utilitarismille ja pragmatismille ja materialismille yms. Joten hyöty, hyöty, hyöty! voisi kuulua yhdenlainen Hetero-motto.


* * *

Meirän tää plokos-säärin Tupla-Jiikin lähti jo Kristinusko-kiimoissaan, innosta piukeena nuolemaan Homoja Kristinuskon piinaavilla ja leiskuvilla tulenlieskoilla alentaen täten mielipidettäni itsestään piirun parin verran, mutten minä siitä silti mitään ihottumaa saa -toisin kuin homonvihaajat homoista. So ... what the fuck ever. Mutta tämä on aihe joka usein paljastaa, lähes hlöstä kuin hlöstä -sen rumemman ja inhon-täyteisen puolen ! Ja näitä "ulostuloja" on alkanut sadella sinne tänne, ympäri nettiä, ja tämänkin kirjoituksen "inspiroi" totisesti, joku vitun näennäiskristitty vatipää "Uudessa Suomessa" jollain typerällä hevompaska kirjoituksellaan jossa sylki ja potki ja repi homoja sen kun vaan kerkes ja kehtasi.
Sehän se onkin vaativaa!! homojen kimppuun käydä ! Tsiisus, että se vaatii muuten pippeliä se !
Älkäähän nyt hanit viittikö ! Calme-toi !


* * *

Kuvitelkaa sikäli kun osaatte, että olisitte itse syntyneet homoiksi ja kasvaessanne aikuisiksi -saisitte jatkuvasti havaita, että "..hei...jostain syystä ..nämä kaikki muut vihaavat minua! ilman mitään syytä. Mihin ikinä menenkään on sielläkin joku vitun ilkkuja valmiina syöksemään tulta!! niskaani ja myrkkyä naamalleni ...vain ...no, en tiedä miksi" ja sitten se alkaisi vähitellen aueta sinulle itsellesikin, minkä muut ovat ilmeisesti aina tienneet ; sinä oletkin saatana HOMO !
Eli se on jotain, hiukkasen kokoista, pientä ja sisäsyntyistä, jossain syvällä keskelläsi -johon ei kukaan koskaan yllä tai ylety, ja jota kukaan ei näytä ymmärtävän ja jolle ei mitään voi, mutta joka silti "kiiltää kuin kollin munat kuutamossa" ja jota muut ympärilläsi vihaavat "sydämmiensä" kyllyydestä ! Teet mitä vain, näyttelet senkun jaksat, mutta palkkanasi on ainiaan ikuinen pyhä VIHA !! Se on kuin kutina jota ei voi raapia ! Ja sitten kaikenlaiset vitun Tupla-Jiit ja muut kaikkitietävät Zombiet (koska ovat lukeneet jonkun kirjan, minkä Juutalaiset !! JUUTALAISET!!! kokosivat / laativat TUHANSIA VUOSIA TAKAPERIN !!)  tulevat ja sanelevat "miten asiat nyt vaan on!" ja alkavat ladella kaikenlaisia madonlukuja, ja lämmitellä epäilemättä jo vähän rovioitaankin siinä sivussa.

Tsiisus Fak ppl ! 


* * *

Antakaa nyt jo olla saatana! Riläx your shit, rentouttakaa paskanne ! Bitch be cool !
Jos ei muutakaan tekemistä ole, niin ..nyt ois esim Lidlissä saatavilla niitä hinomekaanikon "kittejä", ostakaa vaikka sellainen ja alkakaa MäkGaiveriksi! Itse ajattelin nimittäin tehdä niin. Hommaan vielä myöhemmin jossain vaiheessa sen mustan, militaari-luokan modernin "linkkarin" eli sen Sveitsiläisen "Victorinox" monitoimityökalun (kalu! ahahaha) sen ns"lethörmänin".

* * *
Mainitsen vielä tässä loppukaneettina jotain, mitä olen säästellyt useita vuosia!! Enkä olisi halunnut mainita tätä ellen tule joskus kuuluisaksi ja pääse TV-haastatteluun, johon olen tätä säästellyt! Mutta menkööt perkele! Eli tässä tämä nyt on ja ihan ilmaiseksi.....
...Tämä on yhdestä niistä "Suomen UFO-tutkijat RYn" vuosittaisista UFO-raportti kirjoista, numeroa en muista, mutta jostain 2000-luvun alusta kai.
Ja tämä on siis yhdestä suomen kuuluisimpiin kuuluvasta UFO / humanoidi kontakti tapauksesta, jostain päin pohjoista tai savoa tai jotain, en nyt juuri muista enkä viitsi Guuglatakkaan! Eli "long story short" - pitkä tarina lyhyesti ; muutama Suomi-juntti sai kontaktin / pääsi / joutui kontaktiin näiden "mulkosilmien" kanssa ja ainakin yksi näistä toukojääristä nostettiin sinne lautas-aluksen mahaan, ja en nyt muista tapahtuiko siellä muutoin mitään ihmeellistä (paitsi tapahtuma itse! tietenkin) mutta ne mm puhuivat ilmeisen paljon / antoivat sekalaisia tietoja ja "snipettejä" viisautta näille junteille, ja näiden lauseidensa seassa oli tämä, joka kaikuu päässäni tämän inkarnaationi loppuun asti, vaikka ymmärsin tämän itsekkin -ilman muukalaisten apua, jo noin 13-vuotiaana, on tämä silti Heidän suustaan ehkä teille "vakavemminotettava" tai "painoarvoltaan" suurempi eli, ne sanoivat jotain näin täydellistä ; "suurin osa ihmisten rikoksista, jos niitä siksi voidaan kutsua, johtuu näistä kolmesta syystä ; tyhmyydestä, taikauskosta tai väärästä kasvatuksesta ".


AAAAA-VITUN-MEN !


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288649746081.html


http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/160083-olipa-iso-juttu


P.s Vielä Tuplajiille ja muille Rististä seonneille ; Ne ovat myös useasti todenneet, ettei yksikään tämän planeetan uskonnoista "ole SE OIKEA!!" / ole se varsinainen "end all, be all" juttu, joka todella ja aidosti koskettaisi Totuutta, tai sanotaanko nyt vaikka "Jumalan kasvoja".
Ja vielä itseasiassa lisäys ; tässä on minun lempi-homppelini ===>2 kommenttia:

 1. Mutt synnin idea aika pitkälle on mikä tahansa hedelmätön juidumssi jonka loppurivillä on kuolema. Ei kyse ole siitä että meitä rististä seonneita kiinnostaisi se mitä homot duunaa. Kyse on siitä ett elämää tuottavat ja tukevat jutut on jeah, ja sitä kuluttavat/tuhoavat jutut ei. Se on lopun viimeksi aika hyvä nyrkkisääntö jps meinaa evolutiivisesti olla erinomaisempi kuin naapurin jakke tai se mustalaissuku. Kaktuksen jyystäminen saattaa olla kaktusfiilistä erittäin päheetä, mutta aikanaan se sitten delaa eikä perhepotretissa tai hautajaisissa ole ketään. Kylvämällä siementä joka ei pirullakaan voi kasvaa se on nylkyttänyt elämänsä turhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I see, i c. Jouu, olen aatellut tässä viimeaikoina jonkun verran tuota kyseistä uskontoa ja on pitänyt Blogatakkin tämän tiimoilta, mutta olen päätynyt hoksaamaan tämän simppelin Totuuden Kristinuskosta ; se on eräänlainen koodi tai Bushidó tai Modus Operandi tjms -maalliselle menestykselle. Ja voin lyödä miltei pääni pantiksi, että Anglo-Saxit jos ketkä, on tämän aikanaan hoksanneet oikein hyvin. Kun ovat muutenkin sangen materialistisia ja menestystä ja kaupankäyntiä -tavoittelevia.
   Katsotaan jos vaivaudun vielä tätäkin aihiota sivuamaan jollain laveammalla tavalla. Mutta toisaalta, ...kiinnostaako tämä aihe oikeasti niin hirveästi juuri ketään? edes homoja !?

   Kristinusko = materiaalisen / bioloogisen elämän menestyksen (yksi) kaava.

   Poista