maanantai 24. helmikuuta 2014

Sommoro Sotsille

Se on ohi nyt. Sinne meni Shotsi / Sotchi.

Lopunkaiken kaikki taisi mennä aika hyvin ja eritoten kun kyseessä on todellakin tuo ...idänpuoleinen naapurimaa. Ja loppuseremoniassa paljastui mielestäni johonkin mittaan, että ehkä se Puuttinikin on vain ihminen, sillä oli snadisti kosteutta silmäkulmassa "kuten meillä kaikilla" (suomen lätkäjätkät varmaankin vollotivat avoimesti siellä jossain, Stadionin uumenissa, kuin pienet liikuttuneet lapset)..niin mutta ..siis missäs olinkaan, ....eli niin ; siinä että jopa Puuttin ja muutkin ryssäläiset russakat, vaikuttivat hetkellisesti lähes aidon inhimillisiltä kuten meidän lätkäjätkätkin poratessaan ja sitä epätoivoisesti peitellessään.

Itkemisestä juolahtikin mieleeni (ei se imuri [hekohekohekohee]) se "uusi" Ruåtsalais selostaja ...Kaj Kunnasko se sitten on, se sellainen hörökorvainen ja vähän jonkin apinamiehen näköinen tyyppi. Ensin halusin inhota sitä ja ajattelinkin, että "juu ei!...ei tuollaista platkua mumisijaa" mutta se osoittautuikin ihan jees-tason tyypiksi, ja on hienoa nähdä ja kuulla vihdoin täällä piskuisessa suomlannissakin jo jotain vähän uutta ja erilaista juuri mm lätkäselostuksen ja niiden haastattelujen osa-alueella, ettei aina tarvitse kuunnella ja katsella sitä hermoromahduksen partaalla kiikkuvaa kuulapäistä hullua eli Tapio Suomista ja niitä samoja ikuisuuskysymyksiä mitä se / ne muut -ovat tähän asti aina lätkääjiltä kyselleet. "Millälailla tähän seuraavaan / päätös-erään?" ...no luultavasti ; pelaten kuten ...kuten lätkää nyt pelataan ja sillä mennään. Keksikää nyt jo jotain uusia juttuja ja kysymyksiä yms.
Mutta oli oikeastaan jopa hienoa tai jotain .....vapauttavaa tässä maassa tai jotain sinnepäin, kun Kaj totesi Selänteelle, että "Teemu ....mäkin itken" !
Vihdoin suomessa(kin) myös raa´at karjut ja raavaat likaset äijät saavat porata ja vollottaa ja olla ihmisiä, vaikka Kaj ilmaisikin asian vähän kuin pikku-poika joka ilmoittaa äitille, että "kakka!! kakka tuli!!" näyttäen ja äitinsä naamaa kohti kohottaen, kämmentään jossa makaa, todentotta!, läjäys kakkaa.

(Tuo sanotaan kai spontaanisti missä tahansa, kun ovesta sisään astuu joku Poliitikoistamme)

Ja samaa voisi toki sanoa myös suomen lätkästä kun ei tullut sitä kaikkein kiiltävintä. Vaan sen piti taaaaaaass!! kerran mennä niille vitun Kanukeille. Lakatkaa nyj´jo saatanan Kanada -pelaamasta sitä koko vitun paskaa!! kun ei kukaan muu kerran ikinä saa edes kunnon "tshäänssiä" jos olette mukana. Helvetti sentään ! jätkät pilaa koko vitun lajin! koko pelin.

Miksette te ole yhtä päteviä !?


No, mutta eniwei, ihan kelpo kisat kyllä, en voi kiistääkkään eikä ole edes "Ryssäinvastaisesta tendenssistäni" huolimatta mitään syytäkään edes piruuttaan -yrittääkkään tjms. Ja loppuseremonian ne valtaisat robottielukathan oli ihan oikeasti aika vitun sika siistejä ja vielä toimivatkin ! Sellaista en ollut oikeasti ennen nähnyt, ne oli jo aika vaikuttavia ja khuuleja ja se biisi siellä taustalla "hyvästi Moskova" ...sehän meni ihan luihin ja ytimiin, kosketti melkein! Ryssiltä kyllä odottamattoman hyvä suoriutuminen, vaikka toki moni asia oli ihan sitä perus Ryssittyä tasoa. Oli se aika juttu kun siinä se yks-äijä, mikä sitten olikin, paasasi puheessaan kuinka "Ryssät lupas sitä ja Ryssät lupas tätä....ja he pitivät lupauksensa" !! hahAHAhaHA! ja pah! Lupasivat siis "huipputason Olympiakylän ...blääblääblää" ja sen muka toimittivat??! ...eikö se ollutkaan pikemminkin naurettava, keskeneräinen farssi ! Jossa yksi jäi jatkuvasti, jos ei paskahuusiin, niin johonkin muualle jumiin, katosta tuli kissoja läpi kuin liukuhihnalta ja jossa ei ollut lämmintä vettä / puhdasta vettä / vettä sinänsä. Jossa jotkut kylpivät roskapöntössä ja jossa kulkukoiratk(kin) kävivät tsiigaan matseja ja muuta höynää. Eli ei, ei ne nyt ihan niin putkeen mennyt kun juhlapuhe antoi snaijata, mutta aika jees kuitenkin.

Myöskin pari niitä jotain valopalloja / valoefektipalloja siinä loppuseremoniassa -jäi pimeäksi ja sitten se joku epäonninen spede joutui painiskelemaan ja kieriskelemään ja pyörimään ja kikkailemaan sen säkkipimeän mollonsa kanssa siellä keskellä kenttää, kuin joku idiootti, muiden ilakoidessa ympärillän -toimivien valopallojensa kera ! Stupidó.


Eniwei ....nähkäämme ja näemmekin, ellette sim ...kuole!! ennen sitä -m4:n vuoden päästä siellä Etelä-Koreassa ja Pyonzhangissa.

Siellä saatte sitten kyllä luvan ottaa "Leijonat" kultaa !!! Ettekä taas joudu piiskatuksi ulos kaukalosta, Ruotsin toimesta, kuten kävi taaaaaaas tälläkin kertaa ! Jo riittää se saatanen Hurrinpelko. Ttu ne mitään yli-ihmisiä ole, saatanan tunarit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti