lauantai 8. helmikuuta 2014

Sotsin avajaiset

Kun kerran jouduin tänne muutenkin vielä kirjautumaan, voin kai sitten samaan rahaan ja samalla vaivalla tässä laatia hyvin hyvin lyhyen ja kompaktin arvostelun Sotchin fiasko-kisojen avajaisista.

Teen jotain epä-kharaktäärinomaista ja kilttiä (tässä blogissa) ja sanon, että kunnioitusta sinne, missä se on ansaittu ja totean, että tällä erää oli kyllä Ryssät saaneet edes jotain osumaan lähes kohdalleen ! Kukaan ei kai edes kuollut tai mitään? avajais-seremonian aikana. Oooul rait !

En nähnyt koko juhlaa alusta, mutta se mitä näin ja vaivauduin äänten kanssa katselemaan, oli kyllä han yllätävänkin jees. Olihan se toki tietenkin myös asiaankuuluvan kuvottavaa, ihan vain siksi että kyseessä todentotta on todellakin Ryssä ! Mutta muutoin, oli kaikki meno ja meininki ylimallkaan ihan jees ! Hetkittäin jopa tyylikästä, ...empä olisi ikinä uskonut tuota sanovani / kirjoittavani Venäläisistä ! en muuten ikinä !

Ihmettelin mm kyllä sitä, miten helvetin kauan ne aikoo siellä kehässä kierrellä ja kaarrella sen tulen kanssa! menkää  nyt jo perkele ! ja sytyttäkää se vitun tuli!! mitä siinä vatvotte ja heruttelette ?!
Odotin jo miltei, koska sen tulen kanssa siinä niin kaarreltiin ja hehkuteltiin, ...entiä...ainakin jotain homo-rovioo tai jotain. Aattelin, että "mikseivät samantien, ja nyt samalla rahalla ja vaivalla, yksinkertaisesti polta niitä! inhoamiaan homoja!?" Siinähän olisi lyöty 2 kärpästä yhdellä iskulla, olisi sytytetty näyttävä Globaali-Olypiakokko ja niinikään globaali Olympia homorovio ! Niin kuin Jokeri sanoi on kyse viestin lähettämisestä !
Ja tätä viestiähän ne on nuijineet läpi jo jokusen aikaa, joten miksei vain viedä sitä sitten, tahdikkaasti ja hienovaraisesti ihan loppuun saakka !?
Suomen hallituksenkin voisivat kyllä tuikata samalla tuleen! Ne on kaikki jokatapauksessa niiiin vitun kuivia, että syttyisivätkin perkeleet varmaan hyvin äkkiä ja helposti! kuin rattopoika San Fransiskossa !

*
No joo, mutta eniwei...eksyin itse aiheesta : eli siis ..Sotsin kisat tai lähinnä ne avajaiset.
Niin elikkä ihan hyväthän ne lopunkaiken oli, ja suomalaisilla näytti olevan aika kuulit vehkeet / vaatteet / hyvä luukki ! nais.

Pelkäsin kyllä koko ajan, että ne Venäläisten viritykset lankeaisivat sieltä katosta jonkun niskaan, ja erityisesti kauhistelin sitä pientä-tyttöä minkä hinasivat sinne ylös, kattoon, niiden ilmapallojen kanssa! Tsissu saatana! *puistatus*! olin jo aika varma, että nyt saa LiveLeakki uuden järkyttävän videon, mutta ei! ihan hyvinhän siinä kai kävi. Mutta kyllä siellä vielä joku jotenkin hengestään pääsee ! Koirat ainakin jos ei muut.

Ilotulitteissa eivät ainakaan olleet säästäneet ! Sinä taisi poksahdella jo yksi, suomlannin vuotuinen budjetti ! ja rapiat !

Siellä taisi olla muuten "selvittämössä / selostamossa" Haapsalun Villekin, hehkuttamassa taas Äitä-Venäjää muna pystyssä ja pinkeänä ja valmiina laukeamaan Äiti-Maata(Venäjää) kiertävälle radalle !
Pysyhän nyt nahoissas ....karvanen äijä !

(Joku suomlannin-juntti, joku Urheilija, kävi kanssa poraamassa siinä suorassa lähetyksessä jostain syystä)

*

Olisi ollut mukava jäynä jos siitä mikrofoonista mihin Puuttini jotain venäjäx mumisi, olisi ruiskahtanut sen naamalle ja osittain tietystikkin siis myös suuhun! ..niin jotain jugurttia tai jotain ! Jotain valkoista mönjää ! hähähähäähää ! sainpas !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti