tiistai 25. helmikuuta 2014

Jimi Konstantine-Jääpallo-Hiekkanen-Saarinen-blaablaabllaaaaa

On pakko älähtää tänne, kun satuin näkemään tuossa AVAlla pyörivässä tekstipalkissa jotain tämänsuuntaista ; "Robin ja Jimi Jääpallo / Constantine leikkivät keskenään" ....

Ei vittu sentään mikä pelle sekin on, se  Jimi Sääpallo ! Valitse nyt jo saatana joku nimi ja pysy siinä!! Vittu se on kuin suomen oma ...joku niitä Räppinekruja, se pitkä honkkeli, mikä se nyt onkin...... Snuup Doggihan se on! sehän vexlaa sitä nimeään kanssa kokoajan ja jatkuvalla syötöllä, ja sitten on se imbessilli Puff Daddy tai Pee Diddy tai Dii Dyddy tai mikä lie. Se mitä niiden neekereiden tulisi olla! nimeltään siis -on jotain tällaista : Watutumba-amuBumba tai Ngwylele M´bembe. 

Mutta eniwei, takaisin Sääpalloon / Pääkalloon / Jääpalloon, on naurettavaa jatkuvasti yrittää "keksiä itsensä uudelleen" tai jotain. Se julistaa selkeästi ja erehtymättä, että "...hups! eka kerta meni förbii, otetaas uusix" ja sitä, ettei oikeasti ole mitään! Ei kissankaan tarvitse jatkuvasti julistautua eri elukoiksi kun sillä on jo se oma juttunsa ja se toimii, se on ikiaikaista, sisäsyntyistä, Deus Ex jne.

Guuglasin vallan, tämän mulkun ja en ollut uumoilussani kovin väärässä, kun uumoilin että "sillä on luultavasti joku todella tavallinen ja typerä ja umpijuntti nimi, se on kai joku Seppo tai Matti Fagerholm tai joku Jyrki Heikkinen tai jotain" ja bäng!! ==> http://fi.wikipedia.org/wiki/Jimi_Constantine

Pahempaa !!

Pahempaa jopa, kuin nuo omat uumoiluni! vittu se on saatana joku vitun Jorma!! Hiekkasen Jorma. JORMA!!! J-O-R-M-A !! HAhahAHAhaaa !!

Vitun Stadilaiset.

Vittu näitä ilveilijöitä.... voi hevosen ...ou boi..
Ja sitten sekin vielä, että siellä ne nyt telmivät kuin lapset, jossain studiossa tämän yhden modernin vitun vitsauksen ja abominaation kanssa, tämän klopin joka ei ole kokenut vielä edes ensimmäistä erektiotaan ja on olevinaan joku "Maailmanluokan Supersälli" !! gimme-a-fucking-break !
Finnejä sen tulisi puristella, eikä toikkaroida pitkin estraadeja, ihmisiä pitkästyttämässä ja ärsyttämässä.

Polttakaa Robin !! Kas siinä on oikea Meemi ! Ja uusi Slogan.

1 kommentti:

 1. Hei!


  Minun nimeni on Aino ja olen freelancer Promo logic:lla, netti media toimistolla. Olisimme kiinnostuneita lisäämään 2-3 lausetta ja linkin teidän sivullenne sovittuun hintaan vuodeksi.

  Olkaa hyvä ja ilmoittakaa jos tämä kuullostaa kiinnostavalta ja annan lisätietoja. Jos omistatte myös muita sivuja, olkaa hyvä ja liittäkää niiden URL osoitteet jotta voin käydä myös ne läpi mahdollista sopimusta varten.

  Kiitos ja pikaisiin kuulemiin!

  Ystävällisin terveisin

  Aino Nurminen
  nurmien.aino@gmail.com

  VastaaPoista