maanantai 17. helmikuuta 2014

500 Syyrialaista

Iltalehti tiesi tässä pari pvää sitten kertoa, että Saameeen on saapumassa taas yksi annos lisää MaMuja, eli Syyriasta on änkemässä n.500:n partajäärän Terrorisissin pataljoona.

Hienoa ! Siitähän seuraa sitten mm se, että esim itä-keskus Stadissa ja Jumbot ja Myyrmannit ja Kampit ja kaikki -saa uusia pysyviä kiertolaisia ja nurkissa lymyäjiä ja solkottajia pyörimään nurkissaan.

500 sodan järkyttämää ja hermoraunioiksi tekemää, ja jo valmiiksi alku-villin tasolla eleleviä, Perkeleitä raijataan tänne vielä paaaaaaljon lisää ! Oul rait !

"Eliitti" kokeilee nyt kyllä kaikkensa, jotta ihmiset saataisiin pysymään mahdollisimman matalana ja kurjana ja kärttyisenä ja niin ees päin ! Vittu tätä Suomlannin menoa.

* * *

Sikäli kun tällä mitään väliä tai valaisevaa vaikutusta on niin ; kaikille pakottajille ja pakko-suvaituttajille tiedoksi, että kaikki "työnne" on totaalisen turhaa jos suomalaiset ei halua tänne ketään ulkomailta ! "Kannettu vesi ei kaivossa pysy!"
Luulisi jo pelkästään "keissin" nimeltä "Mustalaiset" näyttävän toteen edes jotain tällaisista asioista, eli jos kukaan ei halua heitä tänne tai "integroitumaan" niin turhaan niitä on tänne ottaa kuljeskelemaan myrtyneen näköisinä pitkin nurkkia ja pieliä.
Jos kaksi ihmis-laumaa ei oikeasti toisistaan tykkää ja oikeasti halua keskenään elää ja vielä mitä!? : tulla saatana "yhdeksi" ja "samaksi" ! niin niitä on täysin mahdotonta siihen pakottaa. Siitä ei seuraa juuri mitään hyvää, mutta sitäkin enemmän pelkkää pahaa.
Kukaan ei palkkaa esim MaMua töihin, ellei ihan täysi kusipää ole!! -jos tarjolla on omaa jengiä edustava juntti, jolla on sama kokemus / taidot yms, tai vielä paremmat. Joten MaMut tuskin ikinä oikeasti työllistyvät tai tulevat millään muullakaan tavalla aidosti ja oikeasti osaksi "yhteisöä".

Joten niitä otetaan vain lähinnä kulkureiksi ja pummeiksi ja irtolaisiksi ja rikollisiksi ja ...kaiketi jopa äänestäjiksi. Alhaista.
Ja visiotonta.


"Elikkä ...sanot siis, että Suomen tulisi asuttaa kaikki Myanmarilaiset ja jopa suurin osa muutakin maailmaa..hmm  mielenkiintoista!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti