keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kunnollinen ja kiusattu ?!


Olen tullut ajatelleeksi jotain ällistyttävän yksinkertaista, joka ei vain aiemmin ole auennut minulle. Nimittäin ; voisiko yksi simppeli syy kaikenlaiselle kiusalle, koulu, työpaikka yms -olla yksinkertaisesti se, että kiusattu on kiusaajan makuun liian traditionalistinen ja kunnollinen !!??! Ajatelkaa tätä aikanne. Se aukenee kyllä, vähän syvällisempänäkin versiona, ja koko kulttuurin kattavana.

Olen itse esim, kuten aiemmin raportoin, aikanani joutunut parin typeryksen silmätikuksi -joskin suht vähäksi aikaa ja varmaankin verrattain laimeassa muodossa verrattuna muiden tapauksiin, mutta kuitenkin ...niin, että sanoa saa. Ja olen sittemmin sekä nähnyt livenä, että pitkin Sosiaalista Mediaa näitä entisiä läskipää Nemesiksiäni ja huomannut ainakin yhden olevan jonkin sortin Hipsterin paskan ja toinen on ...no...jokin ...tatuoitu...jokin, ei kovin kaukana sekään itseasiassa Hipsteristä ! Eli tässä yksi syy lisää kuvottua niistä saatanan iljetyksistä! Pick-upin perässä niitä pitäisi raahata eikä muuta ! Mutta eniwei, olen myöskin lukenut, että muusikot, soittaessaan yhdessä -tuppaavat seuraamaan alitajuisesti ja osin tietysti tajuisestikkin, sitä kuka siinä laumassa sitten onkin luonnostaan ns "Alfa" tai jotenkin domineeraava, eli muusikot lähtevät esim "jammailessaan" -tapaillessaan satunnaisia säveliä -seuraamaan sen tyypin säveliä ja soittoa joka on tämä ns. alfa. Ja ihmiaani tekee tätä kuten suurin osa muistakin elukoista, eli täysin tietämättään ainakin lapsena ja ymmärtämättä tai ajattelematta sen syvemmin, se kun on vain meidän luontomme.

Ja yksi piirre joka kaikille kiusanhengille on aina yhteistä, on eräänlainen syntymä-ilkeys tai sellainen pirullinen ja kiilusilmäinen lapsenkaltaisella huolettomuudella varustettu virnistelevä välinpitämättömyys yms sosiopatia. Joten ajatelkaa mikä sotku siitä seuraa kun tällainen (ilmeisesti 99% varmuudella aina Cro-Magnonin ihminen!) ns "valheellinen alfa" tai petollinen tai näyttelijä tai mikä vain, anastaa sen oikean tiiminjohtajan paikan ja alkaa väreillä omaa hypnoottista ja jumalatonta pahuuttaan ympärilleen ! Ajatelkaa mm "shoubisnestä" ja kaikkia niitä vitun hulluja mitä siinäkin pyörii ja keitä se puoleensa vetää samoin kuin politiikka, kaksi entistä / "entistä" kiusaajaa : Alexander Stubb ja Duudsonien Jukka !! hah ! katsokaa minkä seurannan tai fanilauman sellaiset aina saa, ainakin ihmianssin suunnattomissa joukoissa, ei niinkään ilmeisesti Neandertaalin ihan aidosti älykkäissä ja järjellisissä ja sielullisissa ja arkhaaisissa piireissä. Jotka muuten yleensä ovat vielä huomattavasti pienemmät kuin Sapiens-simpansseilla.
(Tämän kirjoitettuani tuli uutisiin ilmoitus siitä, että se rutikuiva jutku -Woody Allen on räplännyt jonkun lapsen pimppaa tai jotain, "käyttänyt lasta seksuaalisesti hyväkseen" ja sen lisäksi tappoi itsensä taas yksi Haliwuud-julkkis jollain vitun huumeella, eli Phillip Seymour Hoffman. Siinä taas 1 lisäannos tähän "kaikki ne ovat kaheleita" julistukseen)

Mutta eniwei, katsokaa miten nirppanokkaisilta ja ärsyyntyneiltä ja pettyneiltä ja murhanhimoisilta -näyttävätkään monet kiilusilmäiset nauravat TV-kasvot yms vitun paviaanit, kohdatessaan jonkun joka on sekä nuori, että aidosti ja syvällisesti lahjakas ja kekseliäs ja kunnollinen kharaktääri ja vaikka mitä muuta, mutta samalla kehtaa olla vieläpä Traditionaalinen ! Tämä saa jotkin Heistä kihisemään selkeästä 60-lukulaisesta Hippiraivosta, ja He pystyvätkin vain vaivoin peittelemään suuttumustaan, niin täyttä muusia on näiden lantapäiden aivot jo tähän mennessä. Eikä tämä ole mikään Olkiukko vaan fakta ! Joskaan tätä ei ihan joka päivä näe tai pääse mitenkään todistamaan, mutta jo pienikin ajattelu johtaa sinut tajuamaan tämän vääjäämättömyyden.
Ikäänkuin nämä tällaiset kiusaajat tykkäisivät suuresti kun saavat sysätä muita elämässä syrjään ja nauraa ja menestyä päälle, mutta jos ja kun tämä "rääpäle" sitten nouseekin kuin Feenix tuhkasta ja alkaa jopa sanella, ja sanella kuin Moshe siellä vuorella niin nämä ääliöt kiehuu kuin sammakot Ranskassa. Eli toisinsanoen -voisiko olla niin, että paljon tästä Modernien Aikojen sotkusta on aiheutunut siitä simppelistä syystä, että ihmiaanit ovat niinsanotusti "kuunnelleet / seuranneet Vääriä Profeettoja" !?!? ja siinähän ihmiaanit vasta hyviä onkin! Siinä kaikilla teillä, koko planeetalla, on kyllä merkittäviä "skillzzejä".

Elikkä vielä kerran erilailla sanottuna ; olemmeko me antaneet kasan erilaisia kiusaajia johdattaa itsemme harhaan !? ja täten ikäänkuin luopuneet kohtalostamme !??! Huolestuttavalta kyllä näyttää, pakko sanoa...

"Postasin" tämän nyt, ja kirjoitin sen jo pari päivää sitten. Ihan vain siksi, että tällainenkin ajatus juolahti mieleeni.
Tässä olisi kyllä vielä hyvin paljon enemmän syvyyttä jos vain viitsisi alkaa analysoida, mutten juuri nyt antaudu sitä tekemään. Saatan joskus palata aiheeseen kattavamminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti