tiistai 25. helmikuuta 2014

Murjaanimarmatusta

Ja sitten on taas tätä! sitä itseään, tätä "niin tätä".
Aina, joka helvetin kerta, kun kuvittelen tämän koohotuksen menneen jo ohitse, ...bäm!! tulee jostain takavasemmalta, ihan yöstä ja puun takaa -joku vitun kiilusilmäinen spede kohkaamaan tätä taas lisää, täyslaidallisen !!

http://www.iltalehti.fi/leffat/2014022418070325_le.shtml
"Tarttuu Rasismin Teemaan"

Kuvottavaa. Siinä taas pakotetaan kaikkia "ymmärtämään ja rakastamaan ja silittämään" Viidakon Ykää. Juu...ja miten olis EI !! Jyrkähkö EI ! Äijä kehtaa vielä saatana sanella itse Maailmalle!! että se ei ole vielä valmis !! ...
Just juu...jumalauta saatanan ....oy vey! tämä Herra on siis merkittävästi maailmaa ylempi olento ja asemassa sanella sille (maailmalle) miten tulee olla ja elää ja kohdella Murjaaneita ja Neekereitä ja muita väriapinoita.
Tämä on juurikin tämä PerusVasemmistolainen asenne, mistä mm Bruce Charlton kerran loistavasti blogasi, täytyykin noutaa se linkki jostain (se on kyllä kai kokoelmissani, malttakaahan vain), eli kuinka nämä Modernistit / Vasurit / Suvaitsevat tai miten tätä klikkiä kutsuukaan -ovat ihmisiä jotka haluavat Jumalaksi Jumalan paikalle ja ovat loputtoman kärttyyntyneitä siitä, ettei Jumala tai maailma noudata heidän käskyjään ja käsityksiään ja Utopioitaan. joten "maailmassa on virhe" tai useampikin ja heidän on ne korjattava.

Antakaa olla.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014022418071022_uu.shtml
"Toivottavasti ei tule pakolaisvastaista"


http://www.iltalehti.fi/viihde/2014022418069041_vi.shtml

Bändi sis. aidon neekerin.


Just : NO !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti