tiistai 25. helmikuuta 2014

Kampuksen Natasha

Tajusin tässä muuten yht´vitun´äkkiä tänään / eilen eli maanantaina, että se Natasha Campuch tai Kampus tai mikä olikin, muutaman vuoden takainen kellarin panopuu, minkä se aika osuvasti nimetty tietzikka-pedofiili-rotta Priklopil (prick on Englanniksi mulkku[sekä se itse ruumiin-osa, että kusipää / mulkku / paskiainen]) sieppasi, niin -miksei se paennut sieltä kun sille oli avautunut käsittääkseni useampiakin mahkuja siihen ja jos jostain todella haluaa paeta niin yleensä sieltä kyllä pääsee livohkaan tavalla tai toisella (enkä sano näin, nyt vain siksi, että katselin juuri päättyneen MäkGaiverin!) ...eli siis tulin ajatelleeksi, että tyttö ei tainnut lähteä mihinkään, koska ; pimppiä kihelmöi !

Eli ns "Tukholma syndrooma" tai "Helsinkin syndrooma" kukaanhan ei osaa sanoa kumpi se on, joten tuo syndrooma esiintyy molemmilla nimillä, mutta ainakin nykyään Amerikan-idiootit tietävät (kai) mikä ja missä Suomi on. Mutta eniwei, Natashalla taisi vain kutista pimppi siihen tahtiin, ettei sitä tohtinut jättää väliin moista seksiä !! Miksi jättää mies joka vain hoivaa ja ruokkii ja pitää kirjaimellisesti katon alla / suojassa ja vielä paneekin sen kun kerkee ja pystyy!! samaan rahaan !! Sehän on vitunmoinen isäntä se!
Jos mitään, olis Prickin tullut saada kai joku isännöinti mitalli tai jotain, joku palvelu-alan maininta tjms.
Mutta nyt se rotta raukka, kuten monet muutkin lajitoverinsa, ajettiin muistaakseni ...hyppäämään sillalta junan-alle !! Wau ! Thät saks !

Vähän sakkolihaa ja sit junan-alle !

Zut alors !
"Hei lopeta!!..tai no eivaiskaa "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti