lauantai 15. helmikuuta 2014

Olli Ylös osa.2

Huomenta Suomlannin ristiriitainen valtakunta !

Tietoomme on saapunut tieto, että "Olli Rehn on nyt turvallisesti saatu ajelehtimaan mustaan avaruuteen, ja rauhalliselle radalle, ...ehkä jonkin kiertoradalle tai ehkä vain ympäriinsä ...vapaana"."Yo byeootchez!" [Eli "jou bitches", SUOM! HUOM!]

Eli Euroopan Talouspyhimys ja satojen €urojen päämies Olli Rehn on nyt turvalisesti saatettu killumaan speississä, tai Wanhalla Suomen Kielellä "avaruudessa".

Olli ammuttiin ylös, ulos ja lenkille -Kurikasta, petoksenvaaran Avaruuskeskuksen parkkipaikalta, myöhään eilis-iltana. Lähtö sujui odotetun rauhallisesti, vain pari koiraa säikkyi tapausta ja yksi Muslimi (joka täytyi lopettaa) mutta haukut toipunevat aikanaan osittain. Ollin lähetti matkaan Ryssäläinen Mirviö raketti ja on ounasteltu, että kyydissä oli myös jotain hyötykuormaakin (ehkä Johanna Tukiainen) jota ei ole vielä tuotu julkisuuteen.

Tässä on Ollin lähtö. (Alus on paljon leveämpi kuin kuva antaa ymmärtää[kuten Ollikin])
Ollin odotetaan ainakin ; tuovan rauhan lähi-itään tai ehkä kenties jopa koko maailmaan ja korjaavan tuloverovähennysprosenttiyksikön kallistuksen vakauttajan epäsovinnaisuusyksikön jo vuosia jatkuneet käsittämättömät ja yhtä selittämättömät ongelmat. Lisäksi hänen odotetaan piipahtavan kansainvälisellä avaruusasemalla pieremässä Ruandan kansallislaulu ja vastaanottamassa selkäänpuu..taputukset Yhdysvaltalaisilta paska..triooteilta.

Hänen odotetaan niinikään aikanaan kun hän palaa, tekevän näyttävä paluu ja rikkomaan Felix Baumgartnerin avaruuslaskuvarjohyppyennätys.

Ja on tietysti mainittava myös jatkuvasti vellovat huhut, että hän yrittäisi käydä Jupiterissa katsomassa onko Kimi Räikkönen enää elossa ja onko hänen hyväkseen tehtävissä enää mitään. Mutta tämähän on siis vain huhu.

Mutta onneksi olkoon!! jokatapauksessa Olli !

Palaamme asiaan kun tietoja on saatavilla enemmän.

Kiitos.

~Fin~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti