tiistai 11. helmikuuta 2014

Pala matruunaa

Sitten vielä iltapalaksi suullinen Ruukinmatruunaa.
Tuo ämmähän on saatana ihan pimee ! http://takkirauta.blogspot.fi/2014/01/vaestopyramidi-ja-mita-sille-voisi-tehda.html

Eli juutalais-matrushka haluaisi kireästi kontrolloida ihmisten lisääntymistä ja rangaista ankarasti niitä jotka eivät lisäänny! Ja mikä pahinta, hänellä on juutalaista otsaa eli "chutzpaa" sano jotain näin ääliömäisen tyhmää :    " Naiset eivät ole sellaisia lammasmaisia alistujia ja laumasieluja kuin miehet "

Ookke. Tuohon voisi kai lisätä, että "ei niin, vaan vielä paljon paljon tyhmempiä lammasmaisia alistujia ja täysin laumasieluisia".

Kieltämättä aika uskomatonta hömppää se joskus jaksaa kirjoitella ! Mutta tulee aina muistaa, että se on siis juutalainen / jutkutar, joten sen aattelu on hyvin hyvin ..Heprealaista ja ehkä meille ihan täyttä Hepreaa. Ja luultavasti hyvin vahvan sisä / ulko -ryhmän kuvan värittämää, ja siis nyt puhutaan hyvin vahvasta!! ei vahvasta vaan hyvin vahvasta, sisä-ulko ryhmä moraalista.

Ja sitten se pedestalisoi ja jumaloi niitä juutalais-jyrsiöitään aina kun vain kerkee ja saa tilaisuuden, ja kohkaa Israelia yms. Kuten esim Tupliksen blogiin jättämässään seuraavanlaisessa kommentissa....


Rooma ja Rooma.... no joo no, eikö se pikemminkin vain hajaantunut sinne tänne, eikä niinkään tuhoutunut totaalisesti. Esim Anglosfääri on sen yksi jäänne, osittain siis, ja tietty osa Englannin väestöstä, ja Rooman sekalainen perintö on edelleen olemassa pitkin valkeiden yhteis-sfääriä ja käy ja kukkuu vieläkin. Siinä missä kaikenmaailman Latinalais-sitaatitkin, kyllä ne vielä edelleen elää Matrushka.

Israelista ei sanoisi mitään, ainakaan kovin varmaa. Siitä ei ole mitään totaalisia takeita, että kuka siellä on silloin ja silloin lopunkaiken asunut ja elänyt, eikä Juutalais-kansa ole mikään mualimman luotettavin tietolähde ! Jos ne sanoo siellä asuneensa vaikka vuonna 25 ekr, niin se tulisi kai tulkita niin, että he ovat asuneet vuonna 1547 Mosambikissa ja pukeutuneet kissoiksi.

Matruuna Matruuna !

2 kommenttia:

 1. Jeppajep, ilmankos kaikki zeitgeistiä vastaan taistelevat tahot ovatkin naisia...
  eiku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, niimpä. Niitähän nää on yleensä, kaiken maailman Mark Steynit ja Hallahot ja Faraget yms. Moderneja Jean D´arckeja !

   Poista