perjantai 14. helmikuuta 2014

Suomen Spinal Tap !?

"..Hei Jussi...mun päätä särkee..hei.."  "On´nyt hiljaa siellä takana, saatanan ämmä....kuvataan tää paska nyt vaan"


Mitä nääkin parat yrittää oikein olla?
Näyttävät paitsi Tom of finlandilta tyylinsä anastaneelta Saksalaiselta hetero/homo -parilta, myös ...tai iteasiassa siltä ne näyttää.

Tuo taaempi "Jussi 69" näyttää siltä miltä se yrittääkin näyttää eli naiselta. Joltain Pariisittarelta, ja tuo toinen, tuo etualan rumilus, tuo sanoinkuvailematon äklötys, tuo nahkaa nahempi ja homoa homompi ja Stadilaista Stadilaisempi "Pussi 69" näyttää ihoiselta ja nahkaiselta ja huumeisehkoltakin kaljulta hullulta.
Tuolla takana, on tuossa taulussa / seinässä heidän ikänsäkin näytillä "56" tai "5-6" en-osaa-sanoa.

Ainakin siitä on 56 vuotta kun 69-silmää oli paskankaan väärti, ja Jussilla tai mikä vittu tuo etummainen nyt sitten onkin -hiukset.

Tältä ne nyt näyttää !!

Siinä ne nyt on !

Voitteko uskoa miten khuuleja ne nyt sitten on !? huh?

Vittu miten järkyttävän näköistä sakkia. Ja järkyttävää on myös se miten yhdentekeviä nämä nykyään on. Ihmiset ja nuoret, molemmat!, innostuvat nykyään enemmän asfalttiin liiskautuneesta purkasta kuin tästä lässähtäneestä hevonpaskapumpusta. Jos ei ne kohta lopeta, niin ne päätyy olemaan tosielämän versio siitä Kummelin sketsi-hevibändistä "artisti maksaa" ...mikä se nyt sitten olikin. Ehkä tästä syntyy suomen oma Spinal Tap !

Mutta kuuliahan se olisi, ei siitäkään kyllä mihinkään pääse, eli sen kun kohellatte -kyllä me sitä seurataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti