keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Holokaustivollotus !!

Tähän minut kirvoitti muutama päivä sitten eräs kirjous "Uusi Suomi" sivustolla, johon en nyt vaivaudu etsimään linkkiä, mutta joka kuitenkin sai minut snadisti ärsyyntymään matelullaan, joten ....hi´ö gous ==>
Miksi länsimaiset / valkoiset / whatever... alistuu jatkuvasti vollottamaan ja jankuttamaan Holokaustista ?!?!? Ja miksi sitä pitää aina vatvoa ja pyydellä anteeksi ja voivotella ja toitottaa, miksi valkoiset ryömii aina mudassa ja liejussa ja paskassa, vain siksi että noin 1000-vuotta ja kuukausi sitten -pari juutalaista ilmeisesti nyhjäisi tyhjää !!? Ikäänkuin kukaan muu ei olisi kärsinyt kuten Jutku, Herr Jutku! Ikäänkuin sitä pitäisi aina huutaa ja kuuluttaa kallioilta ja kielekkeiltä ; että hei !! kuulkaas nyt!! come one, come all! ja tapahtui niinä päivinä, kerran kauan kauan sitten, kun Aadolf Hitler käski koko Juutalaiskansan suihkuun pantavan...blääblääblää....  Ad nauseam ...Ad infinitum...
Aina !! Aina siitä jaksetaan jorista ja pamlata, kun ei ilmeisesti mitään muutakaan sanottavaa ole, niin ; hei! miksei Holokausti !?

Siis, ette ole sattuneet pistämään nootille, että meitä Muita -kuoli siinä(kin) sodassa mittaamattoman paljon enemmän, tarkalleenottaen noin 60-70-miljoonaa suurinpiirtein tasan !! Se on nähkää vähän enemmän kuin tuo (luultavasti ihan tasan oikeasti -valheellinen- !) "6-miljoonaa". Ja vaikka Niitä olisi kuollut ...sanotaan nyt vaikka 12-miljoonaa! niin sanoisin edelleenkin, että "mitä sitten!?" sou fakin what !? Huu givs a fak !?

Taas on totisesti ihmeteltävä sitä, miksi valkoiset tuntuisivat, ainakin sittemmin toisen suur-sodan, olevan niin luonnostaan-alisteisia Juutalaisille ! Mutta jos olen oikein tulkinnut, ja olenhan minä!, niin yhden sangen mielenkiintoisen selityksen tajoaa Texas Arcane sanoessaan, että nämä mitkä itseään nykyään kutsuvat Juutalaisiksi tai Askhenazeiksi (Nazi!! hahaaa) jne, ovat eräänlainen ristisiitos-rotu kuten siis suomalaistkin! hahaa! ...eli siis ovat eräänlainen ristisiitos eli hybridi-rotu -niiden muinaisten globaalien "puolijumalten" (puikulakallot / "melonipäät") ja Mousteriaani-Neandertaalien  väliltä. Ja nämä alkuperäiset ns Puikulakallot olivat kaikkialla missä sitten olivatkin, aina vallassa ja yhden tai toisenlaisia "Faaraoita" ja muita "Ylimyksiä" ja kun heidät vihdoin kansan-nousussa ajettiin evakkoon / "diasporaan" / exodukseen, he sekä suuttuivat tietenkin ikihyviksi, mutta myöskin "sekosivat" omiin entisiin "henkivartioihinsa" eli niihin joita olivat siihen asti työjuhtinaan käyttäneet eli ns "Mousteriaani Neandertaaleja", ja heidän jälkeläisensä muodostavat tämän "Juutalaisen" rodun "bulkin" ja tämä poppoo "yrittää epätoivoisesti pitäytyä pinnalla, keskenään lisääntyilevänä joukkona". Tämä sama kuvia toistuu suht puhtaasti nykypäivän Amerikassa, jossa ns valkoinen / Anglosaksi Jenkki -näyttelee muinaisen Mousteriaanin osaa, ja Juutalaiset Raha-Ylimykset ja Haliwuud yms Media-Pohatat ja muut "Väärät Profeetat" ja sensellaiset on....sitä samaa shittiä kuin aina ennenkin. Mutta vain modernimmalla nimellä siis.

Ja kuten Tex kerran ..tässä joku päivä, kirjoitti ; "Melonipäät sanovat ´hyppää´ ja Sapiens kysyy ´kuinka korkealle?´" ja juuri tältä näyttää tämä teidän edesottamuksien sarjanne tämän kyseisen rodun kanssa ! Ne sanovat jotain ja kysytte, että "jaa kuinka paljon! ..kuinka korkealle!?".
Sapiens ei ikinä ole hoksannut, että hän voisi kieltäytyä !

Eli pähkinänkuoressa ; Ne ovat muinaisia "Virallisia" Ylimyksiä ja Pyhimyksiä ja Faaraoita ja vielä mitä, ja Te Muut -lähinnä Orjia ja alamaisia ja elukoita ! Tai kuten he itse Teitä Muita nimittävät : Goi / karjaa.Silkkaa Sivistystä !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti