sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kuosmasen Roustin arvostelu

Sitten jotain aivan hirveää, elikkä linkki Sakari Kuosmasen Roastiin.

http://www.youtube.com/watch?v=87mJhJJy8OY

Jos tässä nyt äkkiä arvostelisi tuo Roastin sitten. Eli ; vaikka kuinka yrittäisi tykätä ja kannustaa yms niin ei tuosta kyllä juuri mitään hyvää saati kehumisen arvoista voi löytää. Pari ihan hyvää Virolais-vitsiä siinä oli eli ei ihan täysin hukattu tuntinelkytviis (suurinpiirtein) mutta muutoin ihan täysin hukattu 1:45h.

"Ohohohoaajaahahaaa, ku ahahaaa ku se on niin hauskaa ku Antton piäree, nii hii ihihihiii!!hihii!. Hyi sua Antton hohohoo ohooohohooo *tapu tapu* vaa kuule"
Ensiksikin tätä fiaskoa "juonsi" tai "isännöi" tai "emännöi" tämä ..joku, kuka vittu sitten liekään -tämä Virolais-apina, tämä Antton (ei tunne kukaan muukaan) joka ei ole hauska, mutta on ...surkea. Olisi edes ymmärtänyt pierrä mikkiin tai jotain huvittavaa, mutta ei! Tai lähteä laivalla kotiinsa hahahaa.
Sitten siellä oli taas tämä jahkailija, tämä joltain pieneltä apinalta näyttävä hyypiö, joka on kuin parrakas 10-vuotias. Jututkin on toki sitä tasoa, mutta niin oli kyllä myönnettäköön koko köörillä.
Kaikki vitsinsä tämä uumoilija oli varastanut alkuperäisistä Roasteista Amerikan maalta, kuten nyrkkeilijän puhevian, jonka joku ämmä nimeltä Amy Schumer sanoi Mike Tysonille siinä ...oliko Charlie Sheenin Roast. Ja oli siinä joku muukin, ..mikä?! ...huu nous ja typerä, lapsellinen ja täysin tarpeeton "kyllä...olen runkannut" huomautus. Nigga pliis !"Eiks tää o hyvä? ähähäää, hei hahahaa hyväähän tää on. Juu kyllä täällä on ihan ..tosi hauskaa tihihihhii"
 Tuonne oli hommattu myös tuo Olmeekki-kivipäätäkin läskimpi Mikko Kivinen (osuva nimi) joka tuossa fotossa näyttää Eskimolta. Luultavasti se onkin Eskimo! ja elää lähinnä valaanrasvalla ja hylkeenpyynnillä. Ja toisten ihmisten rahoilla. Sitten oli tuo Remontti-Reiska joka näyttää henkisesti vajaalta, mutta täytyy ällistyksekseni sanoa, että se oli yksi illan kohokohtia!! siis kuvitelkaa tai ajatelkaa tai yrittäkää käsittää -miten alhaista ja surkeaa komedian / komiikan on oltava, jotta sen saralla se ylin ykkönen on Remontti-Reiska !!
Siinähän tämä arvostelu onkin muuten yhdellä lauseella ; "illan paras oli Remontti-Reiska!"
Hävetkää !


"..pystyisinköhän mä tappaan ton..ja lähteen vielä karkuun ja voittaan Kenossa tänä iltana?!"
Tuossa ^tuo kitaristi hautoo jo selkeästi joko Sakun murhaa tai omaansa tai ajattelee, että "kuinka vittu tässä kävi näin!? ..siis oikeesti!? vittu mun piti soittaa Mädison Squeer Gaardenissa Michael Jacksonin kanssa, ja sen sijaan oon jossain vitun Stadilaisessa räkälässä kuuntelemassa lässähtäneen Sakari Kuosmasen vittuilua ja näyttämässä siltä kuin minulla olisi hauskaa...miten tässä kävi näin!?!?".
Tuossa kitaristin ja Sakun välissä on ilmeisesti se persereikä mistä tämä(kin) Rousti  on kotoisin, ja kuten näette se helottaa vieläkin hehkuvan tulipunaisena, kuin Tauskin niska tai Kivisen kaulapussi. 
Jos haluatte varastaa alkuperäisestä Roustista jotain vitsejä niin miten olisi jos varastaisitte niitä hyviä? juten tämän, jonka minä nyt ja tässä ...lainaan -für alle da, kaikille teille ja teidän iloksenne ja mielihyväksenne. Se oli alunperin osoitettu sille suht äklölle juutalais-läskipaskalle Jon Lovitzille, jolla on suurinpiirtein yhtä monta leukapussia kuin Mikolla, ja minä osoitankin tämän nyt siis Mikolle ; "Mikko ...onko seuraavan leffasi nimi kenties : leukailu?! tai kaulailu?!". Hahaa.


Olisitte vaan kuunnellu sitä Seliiniä, jos se on kerran jo todennut, ettei Rousti toimi suomessa !"Hei...oikeesti, ...nyt mä...mm..nyt tulee yrjö, ...hei! ..mä yrjöön.."
Tuossa fotossa ^^ yrittää tuo kitaristi parka pidätellä yrjöään, mutta turhaan. Se on lentävä jokatapauksessa kun tällaista sontaa katselee ja kuuntelee, ja vielä tuossa ihan vieressä! livenä. Tuo yritti kyllä parhaansa mukaan virnuilla pitkin iltaa, yrittäen näyttää siltä kuin tilanne olisi jotain muuta kuin kuvottavan väkinäinen ja piinallisen teennäinen kuten Uutis-lähetys tai Euroviisut.
Tai ehkä Kuosmanen vain ihan kirjaimellisesti haisi. Tai yleisössä (ilmeisesti) notkuneen Kallialan viina-pierut. Siinä olisi muuten aika hyvä nimi, jos Sakke tai Tauski perustaisivat uuden bändin!! "Viinapierut" !!

Tässä olisi ollut tilaisuus päästä kerralla eroon paljosta paskasta, kuten Inglourious Basterdsissa. Sali täynnä sontaa, kaikki munat samassa korissa ja Aamin Asikainenkin !

Mutta jokatapauksessa, jää tämän arvosana alhaiseksi. Jos asteikko on 1-10 annan tälle 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti