torstai 20. helmikuuta 2014

Noomi repäsi (jauhot naamalla)

"Miksemmäoyhtäkhuulikuntoi!?" "Mä oon ihan yyber khuul, mä tiijän, mut yrittäkää nyt hillitä itsenne. Mutta myönnettäkään : ketäpä ei roskasäkki pukisi?!"

Noomi Rapaselle kävi vähän huonosti, taisi levitä kokaiinipölyt poskille tai heroiini tai mitä "puuteria" sitten liekään.
Mutta mitäs siinä, sopiihan se tyyliin. Asiasta toiseen, olen aiemmin ajatellut Noomin olevan ihan söötti tai kauniskin jo melkein tai jotain siihen ylimalkaiseen suuntaan, mutta nyt tarkemmin katsottuna -sillä on kyllä vähän turhan puupökkelömäinen pää. Se on kuin joku metrin halko tuo sen Ruåtsalainen (varmaan oikeasti keltainen!) pää.
Ja tuo asu, ......tuo asu.... Noomi on saanut kai Bät-kuumeen tai Robinin pureman ja lähtenyt sille Goottilais-Kreivitär-KauhuLolita linjalle ...ehkä se liittyy myöhemmin Naitwissiin. "Ja uusin laulajattaremme on ...."

Tai ehkä tuo akka on oikeasti tuolla alla noin kuoleman valkea ja kalpoinen, mutta se on vain saatu meikillä peitettyä ja nuo vaaleat depigmentaatioläntin näköiset läiskät onkin kohtia joista näkyy sen oikeaa olemusta pieni vilaus !! Mitä, siis jos se onkin Zombi !!!? O_0

Muotimaailmassa vaikuttava Ruåtsalainen Zombi !! Fak nou !

Hyi kamala. Saatana sentään.

Ja nuo korot!! nuo korot! ne on tarkoitettu murskaamaan mätiä tomaatteja ja kiveksiä ! tai ehkä mätiä kiveksiä ja tomaatteja, en tiedä -tämä ei ole teknisesti ottaen ihan virallista vaan pikemminkin MuTua, mutta tuskin olen väärässäkään.
Toisaalta nuo kengät näyttää joltain Sci-Fi elokuvien muukalais käsi-aseilta. Joltain Laazerpyssy 6000:nelta.


Tähän tapaan. (Ja ei! en tiedä mikä olento tuo on, mitä käytetään tuossa demokuvassa alustana, mutta minkäs teet).


Ja tässä ==>


..on "Sinkkuelämää" Charlotte, nuolemassa kullia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti