tiistai 25. helmikuuta 2014

Kokoelma räppäreistä tikkatauluna

Oooiii, ooooi ooooi oooooiiii !! ahahaaa, mikä ihastuttava kokoelma!! Vaikka kyllä aika täyspaskasti editoitu, mutta väliähän on vain itse ajatuksella / idealla !!

http://www.liveleak.com/view?i=a5d_1393256131

Kokoelma jossa räppäreitä heitetään erilaisilla tavaroilla, ja video joka nostaa "Pitbull" nimisen "artistin" kunnioituksesi ihan uusiin sfääreihin !! Jumalauta, vittu saatana !! Sehän onkin näköjään aika pähee äijä ! Jukolauta saatana, Pitbulli kiatas mustaa neekeriä ihan suoraan ja epäröimättä ja tyylipuhtaasi "pataan" / turpaan / päin pläsiä hahhaaaa!! kun neekeri jostain primitiivisestä syystä könysi ylös lavalle ja alkoi huitoa pitkillä neekerin makakikäsillään Pitbullin lärvää kohti. Tämä on sellaista mikä tulee aina jostain syystä neekerille mieleen. "Hei....venaa, mä taian eieieeiei mitää, nou problem...hei ! eieieie mä vaa ihan äkkii, ni hyppään tohon lavalle läpsiis tota esiintyjää, aiiiit!!?? yo !"

Tässä on näitä "moniosaajia" ja "kulttuurin rikastajia" (nauran tätä kirjoittaessani!!) Tsiisus fak! -niin nin tässä niitä nyt sitten on !! ihan videofilmille tallennettuna. Siellä ne rehvanat laahustaa, pitkin ja poikin lavaa, housut perseen alapuolella ja lähes nilkoissa !

Siinä on muuten yksi ero meidän Valkeiden ja niiden ...no Niiden välillä ; valkoiset pitää ahdasmielisen traditionaalisesti ja kiistämättömän taantumuksellisesti -housujaan yleensä perseensä peittona ja päällä tai jopa vedettynä kokonaan sen yli, siis perseen. Eli valkoisten housut ylettyy yleensä ihan alaselkään saakka, ja vanhuksilla tietysti solisluuhun, mutta Niillä !! oooohohoo Niillä,   niillä ne ulottuu johonkin perseen ja pattipolvien väliin ja on köytetty kiinni (jollain narulla tai jollain) niin, ettei kyseinen jamppa pääse edes kunnolla laahustamaan, mutta tämä "tyylihän" taitaa kyllä helpottaa sitä neekerien suosimaa ajanvietettä eli muniensa kourimista ja vetelyä.
Myönnettäköön, että jotkin älyllisesti haasteiset valkeatkin on syyllistyneet vetämään kulliaan syystä tai toisesta, julkisella paikalla ja työntelemään ja tönimään ja siirtelemään sitä siellä housussa, mutta ne ovat Meidän riveissä kuitenkin kai ja toivottavasti -aika marginaalityyppejä.

Mutta silmuplee (sic!) vaan, nauttikaa kokoelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti