tiistai 25. helmikuuta 2014

Keittiöneekerit

Katsoin taas tuon Gordon Rämsin "Kurjat Kuppilat" tai "Kuppilat Kuntoon" ihan sama, eli siis eilisen (Maanantai) jakson. Ja siinä sai lopuksi fudut keittiöstä pari typerää, hölisevää ja totaalisen hyödytöntä neekeriä. Hah hah haa, mutta yllättikö se todella ketään? Jos keittiössä pyörii pari jotain unessaolevan näköistä, typerää, kullejaankourivaa, silmät puolitangossa hölisevää kuistiapinaa, niin ...totisesti! vittuako niilläkin tekee !?! Ja niitä pitäisi siis Virallisen Beelsebuubiaanisen liturgian ja laturgian ja dogman mukaan palkata! ...hah !!

Siinä taisi, ellen väärin nähnyt, toinen niistä hölisevistä ja tympeistä neekerimiehistä myös kouraista ihan ohimennen jotain ruokaa, kuten ne kuulemma aina tekee Amerikassa ja muuallakin, missä niitä on. Iskevät vain yht´äkkiä likaiset, muniaan ja luoja yksin tietää mitä muuta, juuri kourineet apinankouransa esim ranskalaisiisi ja sanoo, että "issall good" eli "ei mtn!! / kaikki reilassa!".

Miksi ihmeessä kukaan haluaisi koskaan, ikinä, missään olosuhteissa -palkata keittiöönsä neekerin ...ylipäätään !!? Mitä neekeri tuo siihen ympäristöön, mitä joku muu ei toisi ? Paitsi paljon melua tyhjästä ja pari tautia ja hengenvaaraa ja muuta sen sellaista typerää kohkausta, mutta jotain hyvää ja kaunista ??!"Kultsi..laskes se irti, tarttis mennä köksään"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti