keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Teetkö sinäkin nämä virheet ?!
Niin, teetkö sinä saatanan tunari näitä virheitä !!?

1. Pistätkö sinäkin kissasi pesukoneeseen ?! -Eeeeipä kannata! sillä tutkimustuloksien mukaan, kissat eivät tykkää tai selviä pesukoneessa olosta !

2. Paskannatko / Ulostatko sinäkin pesukoneeseesi, kuten neekerit ja intialaiset ja kiinalaiset ja erityisesti muslimit ja virolaiset ?! -Vaan äläpä ulosta!! Sillä tutkimusten mukaan on paljon terveellisempää kakkailla esm WC-pönttöön, jos sellaiseen on varaa -kuin pesukoneeseen. Ja pyykit myös tahriintuvat vähemmän tällä keinolla !

3. Oletko myös lirauttanut kuset pesukoneeseen?! eritoten sen sisälläkulkeviin johtoihin?! -Eeiiipä olisikaan kannattanut!! sillä tutkimusten mukaan siitä aiheutuu vahinkoa sekä pesukoneelle, että omalletunnolle ja Jeesuskin häpeää sinua ! Pyykkisi saattaa myös kellastua ja alkaa halkeilla tämän takia, joten muista! : ei enää pissitä pesukoneeseen. (Jumalauta, vittu Jeeesus !!! !)

4. Oletko sinäkin heittänyt usein, raivostuessasi, pesukoneen alas kadulle tai jostain korkealta ?! -Se ei kannata ! on tutkimuksia, joiden mukaan sellaisesta saattaa seurata suht merkittäviä vaurioita koneeseen ja katuun, joten pidetäänhän ne koneet kiinni lattiassa.

5. Oletko sinäkin tappanut ja nylkenyt, naapurissasi asuvat Juutalaiset ja pistänyt heidän nahkansa tavalliseen pesukoneeseen ?! -Näin ei kannata tehdä! sillä pesutestiemme mukaan, juutalaisen-nahka nahistuu ja kiristyy pestäessä liian alhaisissa vesissä ja korkeissa lämpötiloissa. Nahat tuppaavat myös vettymään ja rypistymään kuin jääkiekkoilijan uranjälkeinen "ura".

Bonus kohta!!  ==>

6. Syötkö sinäkin pesujauhetta !? -Vaan äläpäs syökkään! sillä, sillä on osoitettu olevan vakaviakin haittavaiktuksia mm vatsan sisäpuolelle ja tuhkaluukulle(perslävelle) ja se saa myös henkesi haisemaan Poliittisesti Korrektilta (eli hirveältä ja löyhkäävältä satanistiselta paskalta). Lopeta siis se pesujauheen kittaaminen / syöminen ja paranna tapasi, äläkä pese kissaakaan koneessa -vaan syö kanaa ja liota kissaa vain lavuaarissa, ulosta vain Vesi Klosettiin ja hymyile !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti