tiistai 9. heinäkuuta 2013

Voyage Voyage Kimi

Ensimmäinen kuva maatakiertävästä Räikköskästä on saatu.

"Olisi pitänyt laittaa pitkähihainen !"Kuvassa Kimi näyttää jo ihan hyvä-vointiselta ja on selkeästi miltei tyytyväinen (tai sitten hautoo julmaa kostoa).
Sen verran on myös lisätietoja tihkunut, että voimme sanoa Kimin jo hieman "avautuneen" sillä hänelle on mm pyöritetty nauhaa joka neuvoo kuinka esim, tuottaa simppeleitä gutturaali-murahduksia ja kuinka käyttää muutenkin ääntään, vaimean hinkunan sijasta.

Aluskin on saamiemme tietojen mukaan toiminut lähes moitteetta, josko nyt vähän ongelmia renkaiden ja luiston ja pidon kanssa, mutta ylimalkaan "ihan jees". Varikkoahan tuolla ulkona ei valitettavasti saatavilla ole, mutta toivokaamme, että kaikki menee suunnitelmien mukaan.
On myös mainittava, että Avaruushan on mitä mainioin paikka harjoittaa ääntään, sillä kuten kaikki tiedämme "avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi".
Emme tiedä vaikka Kimi olisikin jo kiljunut suoraa kurkkua koko matkan ajan, paljolti kuten MuslimiÄhlämit metrossa. Matkan aluksi hän (Kimi) kuulemma oli reagoinut suht rajusti, mm paukuttamalla aluksen ikkunoita ja järsimällä muutamia, onneksi vähäpätöisiä, kaapeleita poikki ja kolaamalla ja on sanottu jopa, että hän protestiksi kohtelustaan virtsasi aluksen kojeisiin. (Taas kerran ; paljolti kuten MuslimiÄhlämit yms. huom!).

Kauniita joskin osaltaan monotoonisia, maisemia on Kimi ehtinyt jo nähdä ja kohtasipa hän sananmukaisesti ohimennen myös mikrometeoriitinkin.

Muukalaiset (joita ei toki tietenkään ole virallisesti siis olemassa) eivät ole, ainakaan toistaiseksi, protestoineet ´alueelleen´ tunkeutumista, vaikka aikanaan hätistivätkin Jenkit kuusta, mutta "varovasti tässä edetään" sanoo Kimin lentoa valvova Makarooni   Enzio Lutka.

Lisää tietoja, niiden tietoisuuteemme tihkuessa.
..sillä välin..
..haistakaa paska!..
go fuck yourself..
..ty´n´good bai..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti