tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kimin Pelastus !

                            KIMI RÄIKKÖNEN ON PELASTETTU !!


Kuvassa : Kimi Pelastuslaitoksen veneen nokassa. Hän on jo saanut myös Shampanjaa.

Nyt se on tapahtunut !!. Kimi on sekä löydetty, että pelastettu Ahvenainmaan vaarallisilta rämeviidakko alueilta. 

Kimi saatiin kammettua turvaan varhain tänä aamuna, piilopaikastaan Ahvenanmaan lounaisosassa. Pelastuslaitoksen työntekijät olivat haravoineet ja "kammanneet" koko Åålantia pari pitkää päivää ja muutaman loputtoman yön, mutta sitten se tuotti tulosta ; Kimin vaimeaa ulinaa kuultiin suurten kivien ympäröimän ja osittain peittämän maakuopan sisältä. Kimi oli löytänyt itselleen ilmeisesti entisen mäyränpesän ja työstänyt siitä suuremman ja syvemmän suojan itselleen, hän oli myös tehnyt tulisijan ja valmistanut kaloja ja pari kulku-hurria ruuakseen. "Pesänsä" ulkopuolella hänellä oli jopa yksinkertainen paskahuusi tai Riuku ja sen alla kasa vetelää sontaa. "Sellaista vihertäväähän se oli ja vähän keltaistakin" sanoo Pelastuslaitoksen Mauri Möhö-Maha journollemme.
Kimillä oli löydettäessä, paitsi paskahätä, myös suht näppärästi työstettyjä kivityökaluja mm, kirves ja erilaisia hakkaamiseen / nuijimiseen käytettäviä "moukuttajia" ja muutaman veitsenterä / nuolenkärki. Hän oli löydettäessä niin neuroottisessa tai jopa psykoottisessa tilassa, että yrittikin saamiemme tietojen mukaan aluksi sivaltaa kivi-kirveellään Pelastajiltaan naaman verille, mutta tajusi aika nopeasti tilanteen ja antoi ottaa itsensä kiinni. Hän oli ilmeisesti totaalisen hermoromahduksen partaalla ja käyttäytyi kuin "..vuosia yksin, metsässä asustellut neuroottinen & skitsofreeninen kaheli, perunasäkkikankaisessa vaatteessa joka syö hyönteisiä ja puukottelee elukoita.." kuten Mauri asiaa kuvaili kaunopuheisesti.

Ja on ilmeisesti myös niin, että saarella asuvat paikalliset puolialastomat villit eivät ole ollenkaan tajunneet koko hässäkkää, sillä heistä ei edelleenkään ole kuulunut tai näkynyt mitään, säikähdyksellä on siis totisesti selvitty !.

Kimi "paskapäänä".


Tässä on kuva Kimistä, Pelastuslaitoksen miesten saatua hänet talteen. Kuvalle on jo ehditty antaa hieman ilkeähkö lempinimi "paskapää".

Jokatapauksessa, nyt kun tämä vyyhti on alkanut selviämään, on ounasteltu, että tulossa olisi "suurten juhlien" sijaan suuria syytteitä ja paljonkin vielä. Emme saaneetkaan tavoitettua mm, Anttoonio Raiskaajaa tai Enzio Lutkaa tai ketään muutakaan tähän hätään, ja on syytä epäillä, että he ovatkin ottaneet hatkat ja löytynevät myöhemmin Thaimaan ja Burma-Myanmarin rajalta, viidakon tiheistä kätköistä.

Myös Kimin puoliso, Bikini Räikkönen oli tapahtuneesta mielissään ja silminnähden lähes liikuttunut. Hän mm tanssi ympäri valotolppaa ja vatkasi persettään rantakapakan pöytienpäällä tanssiessaan ja huusi ja lauleli ääneen (mm, One night in Bangkok kappaletta).

Nyt on kaikkialla ilo irti ja se Taikuri Iiro (ottakaa se kiinni jos näette, Poliisilla on hänestä etsintäkuulutus). Eräskin haastattelemamme pariskunta oli niin ilosta sekaisin, että sanoivat myyvänsä nyt kaiken maallisen omaisuutensa ja ostavansa itselleen Kimin lymypaikan rahoillaan ja pystyttävänsä siihen pyhiinvaellustemppelin ja muuttavansa itse läheiseen majakkaan riekkumaan päivät, yöt ja aamut.

"Ostamme myös ison koiran ja jos tuolle meidän Masalle vielä se rasvaimu" toteaa nimettömänä pysyttelevä Rva. Rouvan kääntyessä poispäin, kuiskaa mies vielä haastattelijallemme hiljaisella äänellä ; "ja tuo akan riipputissit korjataan myös!".

Mutta nyt kuitenkin kaikki, iloitkaa ja riemuitkaa ; Kimi on täällä tänään ja voi suht hyvin !!. Torilla tavataan.

~näihin kuviin, näihin tunnelmiin~

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti