maanantai 22. heinäkuuta 2013

pmu

Pari mielenkiintoista uutista.


"Tuksumammutti" eli "Tuksumutti".

Mm, tällainen roihusi käsittääkseni Hellsingin yössä. Kaikkea sielläkin roihuaa, ei helvetti sentään. Muualla tulta säihkyy vanhat autot, meil´roihuaa jo Tuksumuttikin."Hei naaras, muija hei, haluakko et tapetaan joku?!". "Mmmm."..."poltetaan vaan paperia".No joo, no... ihan jeeshän nuo on, mutta on tuo Haukion^^ huivi kyllä jo vähän ....tuollainen Lähi-itäläistyyppinen. Enkä tiedä oikein noista Niinistön laseistakaan, ...näyttää vähän siltä rumalta juutalaiselta apinalta, mikä on tuossa "Sons of Anarchy":ssä se niiden bossi / alfa. Eli Ron Pearlman, siltä.
Summa Summaarum, ei se nyt niin mitään merkitse, mutta onhan nuo kyllä ihan helkkarin räikeet asut presidenttiparille. Mikä vittu tuo lätsäkin on olevinaan Sale ?!. Lättähatun Paluu ?.

Aloin muuten, asiasta toiseen, katsomaan tuota sons of anarkyä, tähän asti sitä tiukasti välteltyäni, mutta täytyy todeta, että onhan se iteasiassa ihan hyvä. Vähän niinkun Kaunarit, mutta enemmän ilkeitä likasia äijiä ja mopoja ja liivejä yms.
Mutta kuten ympäri nettiä aina sanotaan, on se ruma-juutalainen "loukkaavan ruma" ja sitä se kyllä on, totisesti. Onhan se melkein loukkaavaa joutua sellaista sietään, mutta toisaalta se sen traagisen ruma Paleoliittisen villin(apinan) lärvä kyllä sopii esim, juurikin tuohon shouhun. Sen on pakko olla ihmisen ja apinan välisen kiihkeän suhteen tulos muuten, sen äijän. Ei kukaan voi näyttää niin totaaalisesti ja kirjaimellisesti apinalta kuin se, olematta apina. Ainakin johonkin extenttiin. Mää uskon sen olevan apina !.
Se on vielä nin tyhmän muotoinenkin köntys. No, mutta olkoon...taidan blogata siitä elukasta ihan oman kirjoituksensa iteasiassa.

Ilmoitin nyt vaan näistä uutisista, kommenttiraitani kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti