torstai 25. heinäkuuta 2013

Kimin kiertomatka osa.7


Kauheita uutisia !!. Kimin alus, jonka oli määrä laskeutua alkuviikosta turvallisesti Atlantille, on rymähtänyt autiolle saarelle nimeltään Ahvenanmaa tai Ruotsiksi Åland. Saarella ei tiedetä olevan merkittävää elämää, ainakaan mitään älyllistä, ehkä muutamia uhanalaisia lintuja ja pari hurria.

Kimi on siis saapunut jo takaisin Maapallolle, jokatapauksessa. Virallista kuvaa hänen maahansyöksystään ei saatu, mutta muuan Puolalaisturisti Jacub Pashka, sai napattua Huaweillään tämän kuvan Kimin hurjasta paluusta ilmakehään.

Kimi Räikkösen alus Kimi-1 palaamassa / palamassa, Maan ilmakehään / -ssä.

Hurjalta näyttää Kimin paluu !. Mutta toisin kuin jotkin ilkeämieliset huhut ovat kertoneet, on Kimi edelleen elossa, mutta virallisesti teillä tietymättömillä. Ja oletetusti joko joidenkin paikallisten (alkuasukkaiden) hoivissa tai taivasalla eläintein pureskeltavana. Yhden kuvan on toimituksemme kuitenkin sähköpostitse saanut, emme tiedä kuvaajaa tai muutakaan, mutta mitä kuvasta voi päätellä on, että Kimi on, vaikkakin elossa, aika pahasti höykyttyneen oloinen....

Tässä siis tuo kuva. Kimi on selvästikkin psykoosin reunalla, hulluuden partaalla ja näyttäisi olevan jonkinlaisessa autistisessa lukkiutuneessa tilassa, kenties juuri psykoosissa. Mutta eihän se ihmekkään olisi, ottaen huomioon kaiken viimeaikaisen myllerryksen mitä hän on joutunut läpikäymään. Eihän kukaan toki tykkää tulla keskellä yötä siepatuksi sängystään(perunasäkistä) ja paiskatuksi avaruusaluksen ruumaan ja lähetetyksi kiertoraalle pyörimään ja kunnollista itse-ilmaisua opiskelemaan !.
Kuvassa Kimi näyttäisi olevan ehkä jonkinlaisen denialistisen mielentilan alainen, eli ikäänkuin kiistävänsä, että kaikki tämä todella tapahtui, joka on siis myönnettävä sangen ymmärrettäväksi. Ja sekin vielä, ettei laskeutuminen mennytkään suunnitellusti vaan raa´asti mönkään ja hän joutui vielä paiskatuksi toiseen "seikkailuun" näiden saarelaisten villien keskelle, juuri kun luuli selvinneensä tästä sangen epätavallisesta koettelemuksestaan.

"Todella,....todella vakavaa, todella valitettavaa tämä nyt on..." sanoo Kimin lentoa valvonut Enzio Lutka haastattelijallemme, ja jatkaa ; "emme olisi halunneet tämän päättyvän näin murheellisissa merkeissä. Tarkoituksena oli pitää isot bileet hänen palatessaan, mutta .." tässävaiheessa Enzion ääni katoaa tai muuttuu itkuatihrustavaksi hinkunaksi ja hän kyynelehtii rajusti, lähes kouristellen tuolissaan. Jättäessämme taustalle vollottavan Enzion, hänen äänensä kuitenkin taustalla ambienssia luoden, otamme haastatteluun Kimin kihlatun ja rakkaan Bikini Räikkösen.

Kysyessämme eukon tunnelmia vastaa hän seuraavanlaisesti ; "..no siis jj joo, no siis kylhän tää on siis periaatteessa aika khuul, tai siis ...ppahaa tiätsä. Mut joo, ...eeeei sille mtn voi".
Juuri tämän enempää emme ehtineet akasta irti saada, ennenkuin hänen oli jo lähdettävä aiemmin sovittuun kenkäshoppailuriehaan.
Kimi oli ilmeisesti ollut niin järkyttynyt syöksystään maahan, että olisi välittömästi aluksestaan ulostauduttuaan, ulostanut ns. hätäpaskat maahan.


Pelastuspartioita on jo lähetetty mm, Ivalosta ja Kittilästä ja yksi jopa Hellsingistä, mutta niillä kestää vielä noin 12-tuntia saapua maahansyöksyn suurpiirteiselle, ylimalkaiselle alueelle. Ja sitten on vielä paikannettava tämä "män of thi aur" eli itse pää-piru ; Kimi Jäämiäs "Räikkä".

Tiedossa ei ole mm, onko hän kunnossa vai kenties loukkaantunut, eikä sitä onko hänellä vielä jäljellä joitain tykötarpeita. Tarvittaessa, expertit sanovat, hän voisi esim, syödä lintuja ja rapuja tai paikallisia puoliapinoita eli "hurreja" ja mahdollisuuksien mukaan irrottaa niistä esim ihoa ja tehdä siitä väliaikaisen teltan ja kintaat itselleen. Hän voi myös ryömiä kivienkoloihin ja pierrä, ...ei siitä mitään hyötyä ole, mutta se on mahdollista !.
Vettähän hänellä riittää ympärillään kyllä, vaikka useammaksikin tunniksi, mutta mm tappajahylkeitä on varottava ja Häijyjä Ryssiä, jotka partioivat näillä vesillä sotalaivoineen ja alhaisine ajatuksineen.

Tarkempia tietoja ei juuri tällähetkellä ole valitettavasti saatavilla, päivitämme tätä uutisvirtaa sikäli kun uutta tietoa on saatavilla, mutta tältä erää. päättyy. lähetyksemme. tähän.

~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti