keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Euroopan Communistiset Ruoskijat Inisee

                                               http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013070917246747_uu.shtml


Sieltä sitä taas sataa, tuutin täydeltä. Suomi sai Eucccp:ltä taas kerran ukaasin, jota on syytä noudattaa sillä se tullaan oikein tarkistamaan onko sitä noudatettu !!.

Vastenmielistä ja kuvottavaa ja ylimielistä ja absoluuttisesti vastaantaistelemisen paikka. Tätä ei tule noteerata eikä liiemmin noudattaa, näillä hyper-ylimielisillä limanuljaskoilla ei ole mitään, pienintäkään, oikeutta sanella minun maalleni missään asiassa yhtään mitään. Eritoten tässä "Rasisti" eli -älykäs, rehellinen ja valkoinen- noitajahdissa. Kuten ihan hyvin tietänevät nämä Beelsebuubin airueet itsekkin, ei Suomessa ensinnäkään ole sitä "Rasismia" muutakuin sikäli, että modernit ajat ja EUn byrokraatti-Stalinisti-rotat itse sitä aiheuttavat ja MaMut lietsovat antipatiaa ja se, että meitä valkoisia syrjitään ja kyykytetään ja nöyryytetään omassa maassamme, omassa saatanan kodissamme!! ja sitten on vielä otsaa näillä vitun läskipäillä sanella meille, miten pahoja ME olemme jos edes sanomme "auts!" kun he lyövät. Mutta sellaisia kaikki kiusaajat / öykkärit ovat, eikä ole valtiota pahempaa kiusaajaa / öykkäriä.

Ajatelkaa, että ne ensinnäkään jaksavat ! ja että jaksavat vielä laatia saatana 49 kohdan litanian !!. Ei hevonperse !.
Ja jos mitään, tulee meidän kohdistaa Venäläisiin nimenomaan enemmän "ennakkoluuloja" ei vähemmän. Ja "Romanit" ovat ihan itse maineensa ansainneet ja tietävät tämän itsekkin, eikä siihen tule puuttua mitenkään, muutenkuin heivaamalla koko jengi yli laidan.

Taas kerran täytyy kysyä, sinulta rakas tyhjiö ; "keitä jumalauta nämä tyypit kuvittelevat olevansa?!". Who in the fuck do you people think you are ?!.
Kaikki "sanelijat" ovat aina ja kaikkialla samanlaisia, ja aina olevinaan niitä oikeita Profeettoja vaikka ovat nimenomaan niitä Vääriä. Ovat olevinaan hyviä kun ovatkin pahoja, rehellisiä kun ovatkin valehtelijoita jne jne. Ja te kaikki tiedätte tämän, hävetkää taas kerran !. Hävetkää !.
Ja se mitä tuokin oikeasti tarkoittaa, on ; että ihmiset pakotetaan, paino sanalla pakotetaan, nielemään tietynlainen maailmankatsomus / Virallinen Totuus ...kaikesta, tai Ismi, ja ilmoitetaan kuten Star Trekin Borgit, että "vastarinta on turhaa". Mitä se ei tietenkään ikinä, koskaa, oikeasti ole, ja jos olisi, ei sitä tarvitsisi erikseen mainita. Jos ihminen haluaa potkia vaikka kissan hengiltä, kuten jotkin ääliöt epäilemättä tekevätkin, ei sille tarvi erikseen ilmoittaa vastarinnan vaikeudesta. Se on sitten "selvää pässinlihaa".

On todella harmi, etteivät ihmiset opi. ikinä. mitään. Ja, että tämän kaiken pitää pilata juuri minun elinaikani, miksi juuri nyt ?!. Minä valmistauduin elämään ihan eri maailmassa, lähinnä siinä "Amerikkalaisten" eli Juutalaisten -elokuvien lupaamassa, myyttisessä Vapauden kauniissa maailmassa, jossa on kauniita ja älykkäitä ihmisiä ja totuutta siellä ja vapautta täällä ja kissanpaskat!!. Sitä missään ole !. Näitä samoja psykoottisia kusipää apinoita koko planeetta täynnä. Ei totisesti naurata tämä homma.

On silti aina vain toistettava kuinka ällistyttävän kusipäisiä sukupolvia nämä Kommarit, Vasurit, Bolshevikit, Stalinistit, Anti-Natsit, Anti-Fasistit, Hipit, Leninistit, Marxistit yms todella on, ja nuo on kaikki täsmälleen sama paska erinimisessä säkissä. Ja hyvinkin pitkälti on nuo säkit ja niiden saatanallinen ja haiseva sisältö kotoisin juutalaisilta, mutta yllättääkö se todella ketään ?!. Vai luulitko saatanan keskinkertainen typerys todella, että "Leopardi pääsisi pilkuistaan" ?.

                                        http://www.counter-currents.com/2013/07/markus-willingers-generation-identity/

                                        http://www.counter-currents.com/2013/06/the-jew-commissary-to-the-gentiles/


Sikäli kun tällä nyt mitään väliä on ; te olette hävyttömiä ja alhaisia "ihmisiä" byrokraatit, EU:n rotat yms. Marxisti saasta. Te tuhoatte kokonaisten mantereiden elämän, tuhoatte maita ja aiheutatte sanoinkuvailemattoman määrä "äänetöntä kärsimystä" ja loputonta ärtymystä yms ja silti saarnaatte muille hyvyydestä, totuudesta yms. Te ette tunnistaisi niitä vaikka naamallenne istuisivat. Teillä ei ole moraalia, kunniaa, häpeää, kunnollisuutta, minkäänlaista aitoa osaa sielua tai altruismia tai mitään muutakaan mainittavaa hyvää puolta, te olette niitä "quint-essentiaalisia" Turhia Syöjiä. Hävetkää.

Hävetkää ja katukaa, ja todella paljon.
Te olette pahuutta.
Alhaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti